Тези 5 твърди диска могат да ви помогнат да изградите свой собствен сървър у дома

Е, някои от опциите за твърдия диск по-долу са идеални за тези от вас, които искат да съхраняват важни файлове. Вижте краткия преглед по-долу!

В този ден и възраст има много моменти, които искаме да уловим . Дали под формата на снимки, видеоклипове или писания . Освен че се съхраняват на смартфони и дневници, ние също трябва да ги запазим на компютър като резервно копие . Обаче каква мощност, ограниченият капацитет за съхранение на компютър ни кара да се нуждаем от друго устройство за съхранение, а именно твърд диск .

Може да се каже, че пространството за съхранение на твърд диск или твърд диск е доста голямо. Въпреки че е голям, той е същият, мястото за съхранение все още зависи от капацитета на твърдия диск. Е, някои от опциите за твърдия диск по-долу са идеални за тези от вас, които искат да съхраняват важни файлове. Вижте краткия преглед по-долу!

  • 15 съвета за Android, които всички потребители на Android трябва да знаят
  • 15 начина за преодоляване на бавно ускоряващи се мобилни телефони с Android, най-ефективни!
  • 50+ съвета и трикове за най-новите функции на WhatsApp 2021, рядко известни!

Тези 5 твърди диска могат да ви помогнат да направите свой собствен сървър у дома

1. Western Digital Red

Тези твърди дискове са създадени специално за NAS и любители на игрите . Компанията Western Digital твърди, че твърдият й диск има висока надеждност, така че процентът на грешки за този твърд диск е много малък - само 1,9% . Това устройство от Western Digital е много подходящо, знаете ли, да бъде домашен сървър във вашата къща, който е доста просторен.

2. Toshiba MD04ABA400V

Името Toshiba вече е познато в областта на технологичното развитие. Въпреки това, Toshiba е компания, която рядко произвежда твърди дискове. Но не се заблуждавайте, продуктът с твърд диск, който беше издаден успешно от тип Toshiba MD04ABA400V, вече е много добър. Интересното е, че Toshiba MD04ABA400V има сензор за въртене на звука, който е уникален за този твърд диск.

3. HGST HUH728080ALE600

Имате нужда от бърз твърд диск? HGST HUH728080ALE600 е отговорът! Този твърд диск има скорост от 7200 об / мин . Тази скорост на задвижване е само 0,2% годишно неточност, което го прави много * по-добър ** от твърдите дискове на Western Digital.

Какви са предимствата на HGST HUH728080ALE600? Четенето на данни е бързо, бобината също е наред. Така че не е изненада, че тези твърди дискове са много търсени и са подходящи за домашни сървъри.

4. Seagate ST8000DM002

Seagate е компания за твърди дискове, която не бива да се пропуска от списъка. Този твърд диск има скорост от 7200 оборота в минута, който е оборудван с 6GB / s SATA и 12GB / s SAS функции . Въз основа на проучване, този тип твърд диск на Seagate има отказ от едва 1,2% . Което означава, че е доста добър за твърди дискове в домовете.

5. Western Digital Black

Преди обсъждахме Western Digital Red , сега е ред на Western Digital Black . Както е описано по-горе, Western Digital Red е предназначен за NAS . За разлика от Western Digital Black, който е предназначен за по-високи нужди!

Да, производителността на този твърд диск е може би по - добра от червения тип. Освен надежден, той може да се комбинира и с други приложения . като редактиране на видео, игри и други общи приложения. Ако сте обикновен тип човек , това означава, че не просто съхранявате много данни, този твърд диск наистина е препоръчителен за вас!

Това са някои видове твърди дискове, които можете да използвате за изграждане на домашен сървър . Въпросът, който често възниква, кой твърд диск е най-добрият? Като цяло всички твърди дискове, които са проектирани, са с добро качество, също имат същата функция. Върнете се обаче отново на потребителя. Регулирайте според нуждите, за да получите най-добрия твърд диск да!