забранени ключови думи в google, които гарантирано ще ви направо онемят

Като добре известна услуга за търсачки, Google се оказва, че предоставя специални ключови думи, които са направени, за да ви улеснят и забавляват.

Някои от вас може би са по-запознати с Google като най -големия доставчик на услуги за търсачки в света. Освен това може би също така знаете, че Google е гигантската фигура зад успеха на Android, който доминира на пазара на смартфони. Но знаете ли, че Google е пълен с изненади?

Както знаете, Google всъщност разработва тайно игри. Но това не са само игри, оказва се, че Google има и тайни ключови думи !

  • 6 тайни игри, притежавани от Google, играли ли сте го?
  • Изненада! Можете да играете пасианс и Tic Tac Toe в Google Търсене
  • Google свободно владее индонезийски, може да бъде поканен за чат!

Забранени ключови думи в Google

Като доставчик на услуги за търсачки , Google се оказва, че предоставя специални ключови думи, предназначени да ви изненадат. Е, някои от забранените ключови думи в Google са:

1. Направете барел

Когато сте без работа на работа и сте объркани какво да правите, опитайте да въведете ключовата дума Do a Barrel Roll в Google. Резултатът? Тази забранена ключова дума ще накара дисплея на браузъра ви да се завърти на 180 градуса.

2. Наклонен

Като въведете ключовата дума Askew в полето за търсене на Google, можете да шегувате приятелите си. Причината е, че когато въведете Askew в Google, след като натиснете клавиша Enter, дисплеят на браузъра на вашия приятел ще стане курсив. Наклонете се така, сякаш мониторът на приятеля ви е счупен. Подходящ за шега на приятели, нали?

3. Преобразуване в долари

„Колко струва обменният курс от 500 щатски долара за рупия?“ . Ако сте объркани относно отговора, веднага въведете ключовата дума Dollar в полето за търсене на Google. Резултатът? Ще намерите резултат от търсенето под формата на колона, съдържаща обменния курс от щатски долари към рупия. След това просто трябва да умножите стойността на долара с помощта на калкулатор.

4. Калкулатор

След като знаете курса на долар към рупия, не е необходимо да превключвате към приложение на калкулатор. Все още в Google, просто напишете ключовата дума Калкулатор , диалоговият прозорец на калкулатора ще се появи за вас.

5. График на полетите

Почти същото като ключовата дума Dollar, която ви позволява да проверите конвертирането на долари в рупия, можете да използвате ключовата дума Flight, за да проверите графика на излитане на полета. Не е нужно специално приложение, за да видите графика на тръгване, нали? След като намерите правилния график, можете да използвате приложението Traveloka или нещо друго, за да получите билета.

Приложения Помощни програми PT Traveloka Индонезия ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Zerg Rush

Объркани каква игра да играете? Просто напишете Zerg Rush в полето за търсене на Google, след което натиснете Enter. В резултат на това няма да бъдете отведени до връзка или списък с интересни игри, но дисплеят на браузъра ви ще се превърне в кутия за игри!

Малко по-малко точно е да го наречем игра, защото тази забранена ключова дума в Google ще направи резултатите от търсенето ви изчезнали и объркани. Докато чакате да се счупи, можете да изстреляте буквата O, която атакува, като натиснете мишката и съберете точки.

7. Google Beatbox

Кой тук обича да използва Google Translate за превод на чужди езици? Ако сте един от тях, опитайте да въведете или копирате и поставите тези думи pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch в Google Translate.

Веднъж в Google Translate, преведете думите от индонезийски на немски. Продължавайте да избирате Audio Translate . Резултатът? Ще чуете музика като ритъм в Google Translate.

Не е ли вълнуващо? Това са 7-те забранени ключови думи в Google, които са полезни, за да се отървете от скуката, а също така улесняват дейностите ви.