4 лесни начина за добавяне и премахване на акаунти в Google на мобилни телефони

Как да добавите акаунт в Google на мобилен телефон също е много лесно и може да го направите сами. Можете също да добавите повече от два акаунта на телефона си с Android. Хайде, вижте пълния метод по-долу!

Наличието на акаунт в Google е това, от което се нуждае всеки потребител на Android, без акаунт е трудно да се работи оптимално с мобилния телефон.

Важно е да имате акаунт в Google за различни неща, свързани с услугите на Google, като Play Store към Gmail. Всъщност има потребители, които използват повече от един акаунт на своя мобилен телефон с Android.

Как да добавите акаунт в Google на мобилен телефон също е много лесно и може да го направите сами. Можете също да добавите повече от два акаунта на телефона си с Android. Хайде, вижте пълния метод по-долу!

Как да добавяте и премахвате акаунти в Google

Наличието на мобилен телефон с операционна система Android е непълно, ако нямате акаунт в Google, защото почти всички услуги, предоставяни на Android, вече са интегрирани със самия акаунт в Google.

Потребителите са свободни да имат възможно най-много акаунти в Google, особено ако са свързани с бизнес нужди или просто искат да имат различни акаунти в едно приложение.

Как да добавите акаунт в Google на Android е относително лесно и можете да го направите сами. Ето как да добавите акаунт в Google, който ApkVenue предоставя, пълен с графични стъпки. Има и допълнителни начини да изтриете профила си в Google, ако не искате стар акаунт.

1. Как да добавя акаунт в Google чрез настройките на HP

Начинът, по който можете да добавите към вашия акаунт в Google, е много прост и можете да го направите бързо. Не всички потребители на Android обаче знаят къде да добавят акаунт.

Тези настройки обикновено са на страницата с настройки на HP и се намират в колоната Акаунт. Можете да проверите как да добавите акаунт в Google чрез пълните настройки, които ApkVenue направи на следните мобилни телефони на Samsung:

Стъпка 1 - Отворете Настройки и изберете Акаунт . Всеки мобилен телефон има различна форма на настройка, можете да намерите настройките на акаунта в колоната Акаунт .

Стъпка 2 Щракнете върху Добавяне на акаунт и изберете Google .

Стъпка 3 Въведете вашия имейл или номер на мобилен телефон и попълнете паролата.

Стъпка 4 Съгласете се с Общите условия , след което посочете данните, които искате да инсталирате

Първо прочетете Общите условия на акаунта на Google, преди да се съгласите с тях, след това изберете какво приложение искате да инсталирате на мобилния си телефон и Възстановяване или изберете Пропускане, за да игнорирате

2. Как да добавите акаунт в Google чрез Google Play Store

Как да добавите акаунт в Google чрез Google Play Store е алтернативен начин, различен от настройките на мобилния телефон. За да използвате този метод обаче, първо се уверете, че сте влезли в акаунта си.

Обикновено акаунтът ще влезе автоматично, когато за първи път добавите акаунта си към мобилния си телефон. За да разберете дали акаунтът ви е влязъл или не, можете да видите профила на акаунта в Google, който ще се появи в горния десен ъгъл на екрана.

Стъпка 1 Отворете Google Play Store, след което кликнете върху профила в Google акаунт. Потребителският ви профил в Google е в горния десен ъгъл на екрана.

Стъпка 2 Изберете Добавяне на друг акаунт .

Стъпка 3 Влезте в акаунт в Google. Тази стъпка е същата като първия метод, когато влезете в профила си в Google.

Освен че използвате Google Play Store като алтернативен начин за добавяне на акаунт в Google, можете да използвате и други алтернативни методи чрез Gmail.

3. Как да добавите акаунт в Google чрез Gmail

Алтернативен начин за добавяне на друг акаунт в Google е чрез Gmail, който по подразбиране е наличен на всеки телефон с Android. Подобно на Google Play Store, трябва да сте сигурни, че акаунтът ви е влязъл, ако искате да използвате този метод.

Gmail също се използва като първа стъпка към създаването на акаунт в Google. Ако все още нямате акаунт, можете да видите стъпките за регистрация в статията Как да направите имейли в Gmail на компютри и мобилни телефони.

Ето пълните стъпки за това как да добавите акаунт в Google чрез Gmail:

Стъпка 1 Отворете Gmail, след което отидете в профила на вашия акаунт в Google. Профилът на вашия акаунт е в горния десен ъгъл на екрана, като в Google Play Store.

Стъпка 2 Изберете Добавяне на друг акаунт , след което изберете Google.

Стъпка 3 Влезте в Google акаунт.

Можете да направите тези три начина за добавяне към вашия акаунт в Google на мобилния си телефон. Ако смятате, че има акаунт, който не искате, можете да изтриете акаунта от мобилния си телефон. Ето как да изтриете пълен акаунт в Google на мобилен телефон!

4. Бонус: Как да изтриете акаунт в Google

Наличието на няколко акаунта понякога дори ви затруднява да ги управлявате. В резултат мобилният ви телефон е пълен с ненужни данни и сигурността също е застрашена.

Така че изборът на конкретен акаунт в Google на мобилния ви телефон е важно нещо, на което трябва да обърнете внимание. Ако вече сте добавили много акаунти, наистина има начини да ги изтриете!

Можете да направите и двете как да изтриете акаунт в Google на мобилния си телефон чрез настройки, Google Play Store или Gmail. Този път обаче ApkVenue предостави само начин за изтриване чрез настройки на мобилен телефон.

Ето пълните стъпки, които можете да следвате:

Стъпка 1 Отворете Настройки и изберете Акаунт . Всеки мобилен телефон има различна форма на настройка, можете да намерите настройките на акаунта в колоната Акаунт .

Стъпка 2 Изберете акаунта, който искате да изтриете.

Стъпка 3 Щракнете върху Премахване на акаунт . Ще бъдете помолени два пъти да се уверите, че акаунтът, който искате да изтриете, е правилен.

Лесно ли е начинът? Сега можете лесно да добавяте и премахвате акаунти в Google по всяко време.

Въпреки че имате много акаунти на един мобилен телефон, можете да използвате само един активен акаунт. Ако искате да превключите акаунти, трябва да го направите ръчно.

5. Бонус: Как да преодолеем забравената парола за акаунт в Google

Наличието на множество акаунти в Google понякога ви затруднява да ги настроите. Особено ако забравите паролата си или паролата за акаунт.

Ако обаче това се случи, все още има начини да се справите с това, стига да сте записали цялата важна информация за възстановяване на акаунта . Как да преодолеете забравените пароли можете да направите по 3 начина, а именно:

  • Как да преодолеете забравената парола за Gmail чрез Android Mobile Key
  • Как да преодолея забравената парола за Gmail чрез телефонен номер
  • Как да преодолеем забравената парола за Gmail чрез имейл за възстановяване

Можете да видите пълния метод заедно с изобразителни стъпки в статията Как да възстановите забравена парола за Google акаунт.

Ето как да добавите акаунт в Google, който можете да направите лесно и бързо. Уверете се, че акаунтът, който използвате на мобилния си телефон, е проверен и безопасен акаунт, а!

Не забравяйте да се грижите за здравето си по време на тази пандемия на COVID-19. Не забравяйте да проверите други съвети за JalanTikus и дайте коментари и харесвания, ако харесвате тази статия. Ще се видим в следващата статия!