5-те най-скъпи игри за Android в света са подходящи само за игра на деца на крале

Играта на игри на смартфон може да бъде решение за вас, за да се отървете от умора или стрес. Броят на игрите, налични в Playstore, ви позволява свободно да избирате какви типове игри са подходящи за игра.

Играта на игри на смартфон може да бъде решение за вас, за да се отървете от умора или стрес. Броят на игрите, налични в Playstore, ви позволява свободно да избирате какви типове игри са подходящи за игра. ви позволява да изберете какъв тип игра е подходяща за игра.

Предлагат се различни опции за игри , вариращи от тези, които могат да бъдат изтеглени безплатно, дори тези, за които се плаща. Има толкова много, често ни кара да се объркаме кой да изтеглите, особено за платения тип. Е, затова този път ApkVenue ще сподели информация за 5 -те най-скъпи игри за Android, които са подходящи за игра от султаните .

  • Тези 7 игри са НЕВЪЗМОЖНИ да завършите по всяко време!
  • 10 игри AAA, които плащат еднократно, за да получите всички най-добри функции
  • 7 от най-добрите мултиплейър игри, изиграни чрез Bluetooth или WiFi

Тези 5 най-скъпи игри за Android в света са подходящи само за децата на кралете

1. Доблестни сърца: Великата война

Източник на снимки: playstore

„Valiant Hearts“ всъщност се предлага в безплатна версия, но ако искате да играете тази игра с пълен достъп, трябва да изтеглите премиум версията, която струва 227 хиляди рупии. В тази игра ще ви бъде представена историческата история на битката през първата световна война . Що се отнася до качеството, играта се поддържа от прилично графично качество и атрактивен звук, дори рейтингът също е доста добър от 4,5 .

2. Dragon Quest VIII

Източник на снимки: playstore

„Dragon Quest VIII“ е една от ролевите игри с най-висок рейтинг в PlayStore. Играта, която представя трилогията Zenithia, предлага пет приключенски глави, всяка от които е съсредоточена върху различен герой. Тази приключенска игра, която може да се играе само онлайн, има невероятна графика , така че не е чудно, че тази игра е с размер от 1,3 GB . Що се отнася до ценовия проблем, Dragon Quest Vlll е на цена от 229 хиляди рупии.

3. Финална фантазия VI

Източник на снимки: playstore

Мнозина твърдят, че „Final Fantasy VI“ е най -добрата игра от предишната поредица „Final Fantasy“. Тази RPG игра, разработена от японски разработчик на име Square Enix, предлага страхотна история. Феновете на RPG веднага се влюбиха в него, тъй като играта стартира за първи път на платформата Nintendo през 1994 г. Освен това има много други интересни неща в тази игра, които струват 219 хиляди рупии.

4. Пръстени за хаос III

Източник на снимки: playstore

"Chaos Rings III" има отлична графика и също така има интересна и забавна сюжетна линия . С качеството на графиката, в което не е нужно да се съмнявате, не е чудно, че тази игра е доста голяма, а именно 2.1 GB . Една от най-интересните характеристики на тази игра е, че решението на играча е да определи изцяло резултата (финала) на историята. Играта, която е изтеглена до 10 хиляди пъти, е на цена от 279 хиляди рупии.

5. Супер цветен бегач

Източник на снимки: playstore

Най -скъпата игра за Android през 2017 г. е „Super Color Runner“, която струва 2,2 милиона рупии. Ако смятате, че тази скъпа игра предлага интересна графика и геймплей, значи грешите. Тъй като тази игра предлага само 2D графика, където ще контролирате много прост човек и ще трябва да събирате пелети и да зареждате батерията, за да я поддържате жива. Арената, която използва, далеч не е скъпа игра , защото се състои само от четири писти с четири различни цвята.

Това са 5 -те най-скъпи игри за Android през 2018 г., които са подходящи да се играят само от „крале“ , вариращи от игри, които предлагат страхотна графика, до тези, които предлагат само импровизирани функции и графики. Ако сте любопитни да играете тези игри , можете да ги изтеглите директно от Playstore. Късмет.