как лесно да създадете нов mi акаунт

Xiaomi предлага всички най-добри функции и услуги на достъпна цена, стига да имате акаунт в Mi. Ето урок за това как да създадете акаунт в Mi

Xiaomi е един от най-големите производители на смартфони в света. Всъщност през 2015 г. Xiaomi успя да завладее значителен пазар в САЩ, който е доминиран от Apple и Samsung .

Въпреки че в момента има много други смартфони от Китай, Xiaomi е пионер на евтините мобилни телефони с безброй функции. Освен това Xiaomi предлага и безброй услуги, които ще ви разглезят.

Е, ако сте потребител на мобилен телефон на Xiaomi, тогава наистина трябва да имате акаунт в Mi , банда. Как да създам акаунт в Mi ? Вижте пълния метод по-долу, да!

Характеристики на акаунта Mi / Mi

Преди да обсъдим как да създадем нов акаунт в Mi, трябва да знаете някои от функциите / услугите, които ще получите, като имате акаунт в Mi, включително:

 • Mi Cloud: Mi Cloud е облачна услуга за съхранение, собственост на Xiaomi. Можете да запазвате лични данни от снимки, видеоклипове, музика, контакти и др. На сървъра на Xiaomi. Данните ще продължат да се синхронизират, за да можете да ги използвате на всеки мобилен телефон Xiaomi. Можете да надстроите капацитета на Mi Cloud, като го платите. Не е нужно да се бъркате как да създадете акаунт в Mi Cloud, банда.

 • Mi Forum: Mi Forum или Mi Community е форум, където можете да се срещнете с други потребители на Xiaomi по целия свят. Можете да споделяте знания, трикове и да задавате въпроси за проблеми, които възникват на вашия мобилен телефон Xiaomi.

 • MIUI Theme Store: MIUI Theme Store ще ви предостави безплатно хиляди страхотни теми за вашия мобилен телефон Xiaomi. Можете също така да въведете своя собствена тема, така че тя да може да бъде използвана от Mi Fans по целия свят.

 • Съобщение Mi: Неоспоримо е, че Xiaomi наистина имитира Apple. Xiaomi има и приложение за чат Mi Message, което ви позволява да разговаряте с други потребители на Xiaomi, подобно на iMessage на iPhone.

Как лесно да създавате нови Mi акаунти чрез HP и PC

Е, сега е моментът да влезем в основната дискусия, банда. ApkVenue ще ви научи как да създадете нов акаунт в Mi, за да можете да се наслаждавате на всички удобства от Xiaomi и MIUI.

Можете да създадете акаунт в Xiaomi чрез мобилен телефон или уебсайт, знаете ли. Спокойно, Яка ще ви каже и на двамата, банда. Любопитно, слушай го, банда!

Как да направите акаунт в Xiaomi чрез мобилен телефон

На първо място, ApkVenue ще ви каже как да създадете акаунт в Xiaomi директно на вашия мобилен телефон Xiaomi. Методът е доста лесен и практичен. Ако търсите начин да създадете нов Mi акаунт след нулиране, методът е същият.

Слушайте внимателно, да!

 • Отворете менюто Настройки на мобилния телефон Xiaomi, който имате.

 • Превъртете надолу, докато намерите опцията Mi Account .

 • Ако някога сте нулирали мобилния си телефон, вече не е необходимо да създавате акаунт в Mi.

 • Е, имате 2 възможности за избор, а именно да се регистрирате с имейл или номер на мобилен телефон. Безплатно е, защото и двете имат един и същ начин, това са просто различни начини за потвърждение. ApkVenue ще даде пример за това как да се регистрирате с имейл адрес.

 • Кликнете върху Създаване на акаунт с помощта на имейл адрес .

 • Въведете имейл адреса, който искате да регистрирате. уверете се, че избраният регион е Индонезия.

 • Въведете паролата, която искате. Не бъдете прекалено лесни и не бъдете прекалено трудни, за да не забравите.

 • Въведете капча под формата на произволен код в изображението в предоставената колона, след което OK.

 • Xiaomi изпрати имейл до вашия имейл адрес. Отворете имейла, след което потвърдете, за да можете да използвате акаунта Mi.

Как да направите акаунт в Xiaomi чрез компютър

Да предположим, че вашият мобилен телефон е бавен или случайно използвате компютър, можете също да се регистрирате за акаунти в Mi чрез уебсайта. Няма нужда да бъдете сложни, следвайте как да създадете нов акаунт в Mi, който е забравил паролата.

Ето как да създадете акаунт в Mi, като използвате уебсайта на компютър:

 • Отворете приложението на браузъра, инсталирано на вашия компютър. ApkVenue препоръчва да използвате Google Chrome, за да го направите по-бърз и по-стабилен.

 • Въведете адреса //www.mi.co.id/id/ в полето за адрес, след което отворете сайта.

 • В горния десен ъгъл на страницата кликнете върху Регистрация, за да създадете акаунт в Mi. Ще бъдете насочени към нова страница.

 • Е, вие също имате 2 опции, а именно създаване на акаунт в Mi с номер на мобилен телефон или имейл. Тъй като имейлът на Jaka е много, тогава ApkVenue ще даде пример с имейл.

 • Въведете имейл адреса, който искате да се регистрирате, след това кликнете върху Създаване на Mi профил .

 • Въведете паролата 2 пъти в полетата, предоставени за съвпадение. Не забравяйте да въведете captcha , банда.
 • Отворете имейла си, за да активирате Mi акаунта, който сте създали. Свършен!

Това е статията на ApkVenue за това как да създадете нов акаунт в Mi на мобилен телефон Xiaomi или на компютър. Методът е доста лесен, нали? С този акаунт можете да се насладите на всички страхотни функции на Xiaomi.

Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Не забравяйте да оставите следа от коментари в наличната колона.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Prameswara Padmanaba