Това е най-добрата спецификация за компютърни игри за 3 милиона (актуализация 2017)

Ако имате проблеми с избора на части за компютър, които да сглобите в игрален компютър. Този път ApkVenue иска да ви даде своите препоръки. Веднага ето най-добрите спецификации за компютърни игри за 3 милиона. Ела да видиш!

Един компютър обикновено се използва за игра на игри. Но тъй като частите за компютър на пазара са много разнообразни, понякога това ни обърква при избора на частта за компютър, която ще се използва за сглобяване

Ако имате проблеми с избора на части за компютър, които да сглобите в игрален компютър. Този път ApkVenue иска да ви даде своите препоръки. Веднага ето най-добрите спецификации за компютърни игри за 3 милиона. Ела да видиш!

  • РАЗКРИТИ! Ето спецификациите на компютъра за НОВАТА ИГРА за Honor
  • 5 най-добри RPG игри за нискоспецифични компютри или лаптопи
  • Ръководство за това как да сглобите евтин и качествен компютър за игри през 2021 г., за да не купувате грешния!

Най-добрите спецификации за компютърни игри Цена 3 милиона (Актуализация 2017)

За подробности относно най-добрите спецификации за компютърни игри на цена от 3 милиона, можете да ги видите чрез следната таблица.

Подробности Спецификация Ценови диапазон
Процесор AMD Godavari A8-7670K 1,3 милиона IDR
Дънна платка Цветен C.A68M-P Plus V16 500 хиляди IDR
RAM Екип Xtreem Dark DDR3 2133Mhz 2x4GB 850 хиляди IDR
Твърд диск Toshiba 1TB SATA3 7200RPM 550 хиляди IDR
PSU Raidmax RX-380K 80+ бронз 380W 300 хиляди IDR
Дело Cube Gaming VRed Black mATX Red Led Fan 1x12cm 300 хиляди IDR

Общи разходи: 3,8 милиона IDR

Обяснение на спецификациите

1. Процесор

Източник на снимка: Изображение: AMD

Процесорът тук Jaka избира APU с архитектурата Godavari на AMD. Тъй като името е APU, известна още като комбинация от CPU и GPU, тук ApkVenue може да спести пари, като не се налага да купувате отделен GPU.

2. Дънна платка

Източник на снимка: Изображение: Цветен

За дънната платка ApkVenue избра най-евтината на пазара днес. Падане за марката Colorful. Ако по-късно има проблем, можете да извършите гаранционния процес на разпределителната лампа. Самата гаранция е 2 години, първата 1 година подмяна и следващата 1 година сервиз .

3. RAM

Източник на снимката: Изображение: Екип

Тъй като и дънната платка, и APU поддържат скорост на RAM до 2133Mhz. И като се има предвид, че скоростта на RAM значително влияе на производителността на APU. Така че изборът на Jaka се падна на най-евтината 2x4GB DDR3 2133Mhz RAM, а именно Team Extreem.

4. Твърд диск

Източник на снимка: Изображение: Toshiba

За твърди дискове Jaka се завръща отново и търси най-евтините части на пазара. Изберете марката Toshiba. Виждайки незначителната разлика в цените между 500GB и 1TB капацитет, изборът падна до капацитет от 1TB.

5. PSU

Източник на снимка: Изображение: Raidmax

За максималната мощност, която ще поеме компютърната система на Jaka, най-високата е само около 170W. Така че, разбира се, капацитетът от 380 W на PSU е достатъчен. Притежава 80+ бронзов сертификат, което означава, че ефективността на използването на неговата мощност също е максимална.

6. Дело

Източник на снимка: Изображение: Куб

Калъфът от Jaka е безплатен. Можете да промените модела, както искате, защото наистина няма специални спецификации. Просто се уверете, че можете да въведете дънна платка с размер mATX.

Популярни тестове за игра

След като ApkVenue обсъди дълго и подробно за спецификациите. Това определено очаквате най-много, време е да докажете най-добрите спецификации за компютърни игри на цена от 3 милиона. По-долу е дадена таблица с опити на някои популярни игри.

Игра Настройка FPS
GTA V Ниско @ 720p 45 кадъра в секунда
ДОТА 2 Ultra @ 1080p 37 кадъра в секунда
CS: GO Ultra @ 1080p 50 кадъра в секунда
Изолация на извънземни Ultra @ 720p 33 кадъра в секунда
Решетка: Автоспорт Med @ 1080p 52 кадъра в секунда
Сянката на Мордор Ниско @ 720p 47 кадъра в секунда

Catatan: Terimakasih pada rekan forum dan AnandTech terkait dengan bagan benchmark di atas

ВИЖТЕ СТАТИИ ВИЖТЕ СТАТИИ

Това са спецификациите за най-добрата цена за компютърни игри от 3 милиона. Това е икономично и все още можете да играете много различни игри. Интересувате ли се от покупка? Споделете мнението си с Джака, благодаря.

Също така не забравяйте да прочетете статии, свързани с PC Gaming или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: Остин Nwachukwu