3 начина за възстановяване на хакнат Instagram

Имате проблеми с връщането на вашия хакнат IG акаунт? Следва колекция от начини за възстановяване на хакнат Instagram.

Може би имате 100 или дори 100 хиляди последователи, но когато усетите, че акаунтът ви в Instagram е хакнат, определено се дразните. Освен това, ако сметката не може да бъде открита.

Е, на първо място това, което можете да направите, е:

 • Съобщете за това в помощния център на Instagram

 • Изберете Центъра за поверителност и безопасност

 • След това изберете Report Something и кликнете върху Отвлечен акаунт . След това просто следвайте инструкциите, изброени на страницата.

Освен да докладвате и да поискате помощ директно в Instagram, има няколко други начина, по които можете да го направите сами, за да възстановите хакнат Instagram.

Как да възстановите хакнат Instagram лесно и бързо

Този път ApkVenue обобщи три начина за лесно и бързо възстановяване на хакнати акаунти в Instagram.

Ако Instagram е хакнат, но все още можете да влезете

Ако изведнъж вашият акаунт в Instagram се използва от някой друг, но все още сте влезли в него, има няколко неща, които можете да направите, за да възстановите вашия хакнат акаунт в Instagram.

 • Отворете приложението Instagram на мобилния си телефон, след което изберете Настройки, за да промените паролата си.
 • След като смените паролата си, проверете списъка с оторизирани приложения, за да се уверите, че хакерите не качват или публикуват от други източници.

 • За да премахнете целия достъп до приложения, свързан с вашия Instagram, трябва да влезете с компютър или лаптоп чрез браузър. След като въведете своя профил, изберете менюто Настройки, след което щракнете върху Оторизирани приложения .

 • След това отнемете достъпа или откажете достъпа до приложения, които не разпознавате, или просто отнемете целия достъп.

 • Сега вашият акаунт в Instagram вече не може да бъде достъпен от други хора. Има възможност човекът да знае паролата ви, за да може да влезе във вашия акаунт в Instagram. Така че, пазете паролата си поверителна!

Ако Instagram е хакнат, но не може да влезе

Ако случаят е такъв, това означава, че имате работа с по-добър хакер.

Всъщност много хакери сменят пароли, така че ни е трудно да влезем в акаунтите си.

Следва как да възстановите хакнат Instagram, ако изобщо не можете да влезете .

 • Отворете приложението Instagram на мобилния си телефон . След това щракнете върху Забравена парола . След това въведете потребителското си име или имейл в Instagram. Ако не можете, опитайте да въведете и вашия мобилен номер.
 • След това просто следвате инструкциите за възстановяване на вашия акаунт в Instagram.

Ако потребителското име и имейл също се променят хакери

Ако хакерите не само променят паролата, но и потребителското си име, имейл и нямате достъп до имейла, свързан с вашия акаунт, това означава, че не можете да следвате горепосочените стъпки ApkVenue .

Ако случаят е такъв, не е невъзможно да върнете акаунта си. Първата стъпка, която можете да направите, е да проверите имейла си, който е свързан с вашия акаунт в Instagram.

Ако във входящата поща или спама от Instagram има съобщение, в което се казва, че има заявка или искане за промяна на вашия имейл в Instagram, опитайте да щракнете върху опцията като ApkVenue, отбелязана по-долу, за да потвърдите, че не вие ​​сте изпратили промени по имейл.

Ако не намерите съобщението, опитайте да погледнете в кошчето или кошчето, защото може да е било изтрито.

Но ако имейлът от Instagram наистина не съществува, можете да използвате Facebook, за да промените своя имейл в Instagram . Можете да направите това, ако преди това сте свързали своя Instagram с Facebook .

Стъпките са както следва:

 • За телефони с Android щракнете върху Помощ за влизане на страницата за вход. След това щракнете върху вход с Facebook. И използвайте вашите идентификационни данни за Facebook, за да влезете във вашия акаунт в Instagram.

 • Междувременно, ако сте потребител на iPhone, щракнете върху иконата на Facebook (Продължете като ... вашето име ) .

 • След като успешно влезете, отидете директно в менюто Настройки и нулирайте имейла и паролата си.

Как да предпазите своя Instagram от хакери

За да предотвратите хакване на акаунта ви, ApkVenue има съвети как да защитите защитата си от хакери, а именно да активирате двуфакторно удостоверяване в менюто Настройки.

Всъщност този метод не гарантира, че 100 процента от вашия Instagram е свободен от хакери, но поне малко затруднява достъпа на хакерите до вашия акаунт в Instagram, защото има двойна защита .

Това са 3 начина да възстановите хакнат Instagram лесно и бързо. Късмет!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Andini Anissa .