гледайте филма фантастичен остров (2020) sub indo пълен филм

Търсите ли най-новите препоръки за кино филми с интересна сюжетна линия? Хайде, гледайте филма „Фантастичен остров“, докато все още е наистина свеж по кината.

В началото на 2020 г. бяхме посрещнати с някои интересни филми за боксофиса. Въпреки че не всички оправдават очакванията, няма нищо лошо да гледате.

Един от най-новите филми за боксофиса, който трябва да гледате, е Островът на фантазиите . Филмът е рестартиране на сериала от 70-те години с различен подход.

Този жанр приключенски филм има предпоставка, подобна на оригиналната поредица. Просто това ще бъдете изненадани, когато видите разликата между двете.

Synopsis Film Fantasy Island (2020)

Адаптиран от популярен телевизионен сериал през 70-те, Fantasy Island разказва за група хора, които са поканени да дойдат на мистериозен остров.

Островът, който се нарича Фантастичен остров, ще създаде фантазиите на всеки, който дойде на острова, независимо дали става дума за добри или лоши фантазии.

Посетителите, включително главният герой, първоначално се поколебаха, но накрая повярваха на Mr. Рорк , управител на острова.

Те усещат цялото вълнение и комфорт на остров Фантазия. Въпреки това, малко по малко, тайните по отношение на острова започнаха да се разкриват.

Всички фантазии на посетителите са реализирани успешно от острова, просто техните желания са изкривени.

Забавната и изпълнена с фантазии ваканция сега трябва да се превърне в кошмар. Посетителите трябва също да се опитат да оцелеят в животозастрашаващия терор.

Могат ли всички да избягат от кошмара? Каква тайна се крие зад Mr. Рорк и фантастичният остров?

Интересни факти за Фантастичен остров (2020)

Въпреки че няма достатъчно добър прием, този филм е доста вълнуващ за гледане. Освен това ApkVenue има някои интересни факти за филма на Fantasy Island.

  • Островът на фантазията (2020) е пресъздаване на едноименния телевизионен сериал през 70-те години с жанра на ужасите.

  • Режисьорът на Fantasy Island всъщност искаше Никълъс Кейдж да играе ролята на Mr. Рорк, но Ник Кейдж го отказа.

  • Първоначално в актьорския състав участва Дейв Баутиста , бивш борец на WWE, превърнал се в актьор. За съжаление, без видима причина той беше заменен от някой друг.

  • В този филм Луси Хейл , персонажът на Мелани, вероятно носи същия червен кроп топ, който носеше, когато играеше във филма Истина или смелост (2018) .

Гледайте Fantasy Island Indonesian субтитри

Заглавие Фантастичен остров
На живо 14 февруари 2020 г.
Продължителност 1 час 50 минути
Директор Джеф Уодлоу
В ролите Lucy Hale, Maggie Q, Charlotte McKinney
Жанр Приключение, комедия, ужас
Рейтинг 10% ( RottenTomatoes.com )


4.6 / 10 ( IMDb.com )

След като прочетете рецензията на Jaka по-горе, може би се чувствате заинтересовани да гледате филма на Fantasy Island. Можете да щракнете върху връзката по-долу, за да разберете графика на шоуто и списък на театрите, които играят филми на Fantasy Islan.

>>> Гледайте филм Fantasy Island (2020) Пълен филм с Indo Sub <<<

Това беше рецензията на Джака за приключен с комедия филм на ужасите, озаглавен Фантастичен остров. Въпреки че има добри отзиви, този филм наистина си струва да се гледа.

Ще се видим отново в следващата интересна статия на Jaka! Не забравяйте да оставите следа под формата на коментар в предоставената колона.

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Прамесвара Падманаба