10 приложения за редактиране на снимки за размазване на android 2019

Искате ли да размажете снимките си? Нямате мобилен телефон с двойна камера? Сега можете лесно да използвате приложение за редактиране на размазване на снимки, за да направите снимките си боке. (Android)

Функцията на тройната камера вече се превърна в задължителна функция, особено за водещите смартфони, насочени към пазара от висок клас .

В допълнение към по-доброто качество на изображението, ефектът на боке върху снимките ще създаде и по-добро впечатление.

Е, тук ApkVenue изброява препоръки за приложение за редактиране на размазани снимки, което може да накара мобилния ви телефон да създава снимки като DSLR камера с ефект на боке.

Хайде, вижте изцяло по-долу!

Приложение за редактиране на снимки на Android Bokeh

Тези от вас, които често са изумени от снимки с размазващи ефекти, известни още като боке в други хора в социалните мрежи, трябва да могат да правят снимки, които са не по-малко готини.

Ключът е да използвате приложението за размазване на снимки, налично за Android. Ето най-добрите приложения за редактиране на снимки на боке за Android, за да добавите ефект на размазване към вашите снимки.

1. Размазване

Първото е приложението Blur, което ще предостави различни интересни функции за размазване за вашите снимки на мобилен телефон.

Освен че редактирате снимки, така че да имат размазано впечатление, можете също така да направите някои части от снимката избледнели.

Това може да накара фокуса на обекта да засияе още повече. Използването на това приложение също е много лесно и безплатно за изтегляне.

Kasumbi ИЗТЕГЛЕТЕ Приложения за видео и аудио
Подробности Размазване
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,0 (10 123)
Размер на играта 2,4 MB
Android минимум 4.4 и по-нови

2. AfterFocus

AfterFocus ви позволява да добавите ефект на размазване към съществуващо изображение от галерията или снимката, която току-що сте направили.

Тук има два режима, първият е интелигентният режим , който ви позволява лесно да изберете кои части да фокусирате и тези, които са размазани, като просто нарисувате граница с пръст.

Вторият е ръчният режим, който ви позволява да изберете кои части да останете на фокус. Този метод е по-сложен, но може да доведе до добра рязкост на размазването.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности AfterFocus
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,2 (172 668)
Размер на играта 15 MB
Android минимум 4.0.3 и по-нови

3. Телепорт

Е, следващият е Teleport, който е най-простото приложение за редактиране на снимки в боке за използване. Това приложение ще обработва снимките автоматично.

Всичко, което трябва да направите, е да направите снимка от приложението или през галерията. След като процесът на боке приключи, всичко, което трябва да направите, е да регулирате интензивността на размазването на снимката, като преместите лоста наляво или надясно.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности телепортирам
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,4 (6 123)
Размер на играта 51 MB
Android минимум 5.0 и по-нови

4. PicsArt Photo Studio

Търсите ли приложение, което може да редактира снимки в боке с различни функции?

Това PicsArt Photo Studio може да е отговорът, банда. Тъй като за вас са на разположение 5 ефекта на размазване, а именно нормален, интелигентен, движение, фокусно и радиално.

PicsArt може също да създава колажи с изображения с доста пълен брой инструменти за редактиране. Особено ако участвате в абонамент за PicsArt Gold, който ще предостави редица по-пълни функции.

Не може да се отрече, PicsArt е едно от най-добрите приложения за редактиране на снимки на Android. Хубаво!

Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности PicsArt Photo Studio
Рейтинг Оценено за 12+
Преглед на резултата 4,5 (8 495 028)
Размер на играта Варира
Android минимум Варира

5. Камера Cymera

Cymera Camera е приложение за редактиране на снимки, на което можете да разчитате, защото има редица интересни функции и дава отлично качество на снимките.

Освен че създавате размазано впечатление на вашите снимки, можете също да приложите редица забавни филтри като Коледно селфи към новогодишно селфи .

Освен това ще ви бъдат дадени и редица стикери и инструменти за грим, които могат да направят лицето ви по-ярко. не спира дотук, има и уникална функция за редактиране на лица, така че те да се усмихват.

SK Communications Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности Камера Cymera
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,4 (2,452,482)
Размер на играта Варира
Android минимум 4.0.3 и по-нови

Други приложения за редактиране на снимки на Bokeh ...

6. Размазване на обектива

Ако приложението по-горе ви обърква поради многото му функции, можете да разчитате на Lens Blur . Това приложение може лесно да добави ефект на боке към фона на снимката.

За да го използвате, просто изберете частта от снимката, върху която искате да фокусирате, и това приложение ще обработи снимката автоматично.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Размазване на обектива
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 3,7 (512)
Размер на играта 17 MB
Android минимум 4.4 и по-нови

7. Размазване на фона на изображението

Искате мощно приложение за редактиране на размазване на снимки?

Размазването на фона на изображението може да бъде вашият избор, защото може да създава снимки като снимки на DSLR камери. Естественият му ефект на размазване ще отговори на вашите нужди.

Можете също така да регулирате размазването на снимката ръчно и практически, както и функция за мащабиране за прецизно редактиране. Можете също така да регулирате интензивността на замъгляването толкова.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Размазване на фона на изображението
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,0 (138 630)
Размер на играта 9,1 MB
Android минимум 4.1 и нагоре

8. Размазване на точка

Следва Point Blur , водещо приложение, което трябва да изберете, за да придадете ефект на размазване на вашите снимки. Освен че предоставя пълни функции, това приложение е и лесно за използване.

Point Blur има удобен интерфейс и е оборудван с интересни функции като свободна ръка и директно размазване . Освен това има и други фото ефекти, които могат да бъдат използвани, като триъгълници и пикселизация .

Ако цветът на снимката, която уловите, не е привлекателен, това приложение предлага и редица опции за регулиране на контраста спрямо цветната температура. Интересно нали?

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Размазване на точка
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,3 (44 577)
Размер на играта 2.6 MB
Android минимум 4.4 и по-нови

9. Камера за замъгляване: Размазване на квадратни снимки

Blur Camera: Square Photo Blur е приложение, направено от Lolo Apps, което заслужава да бъде един от вашите избори. Освен че прави снимки в боке, това приложение има и различни интересни функции за вас.

Можете да използвате това приложение, за да предоставите текст, филтри и ефекти, които максимизират резултатите от снимката. Освен това има и функция за създаване на размазани оформления .

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Камера за размазване: Размазване на квадратни снимки
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,0 (3027)
Размер на играта 28 MB
Android минимум 4.1 и нагоре

10. Square Art Photo Editor

И накрая, Square Art Photo Editor е подходящ за вас като фоторедактор в Instagram, защото предоставя интересни резултати от снимки.

Това приложение може да направи снимките да имат ефект на боке, идеален за качване в акаунти в Instagram и други социални медии. В допълнение, това приложение също има функция за колаж .

Ако това не е достатъчно, има повече от 100 други професионални филтъра, които са подходящи за използване във вашите снимки. Страхотен!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Square Art Photo Editor
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,4 (94 396)
Размер на играта 12 MB
Android минимум 4.1 и нагоре

Това са десетте най-добри приложения за редактиране на снимки в боке от версията на JalanTikus. Направете снимките ви да изглеждат професионално или артистично с ефект на размазване или боке зад обекта.

Сега можете лесно да направите процеса на редактиране на размазване на снимки на Android, въпреки че вашият смартфон няма функция с двойна камера. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други писания от Рейналди Манасе .