5 от най-добрите игри за супергерои на Marvel на Android, съжалявам, че не са инсталирани!

За вас фенове на супергероите на Marvel и искате да съберете екипа на Avengers, за да спасите планетата. ApkVenue представя селекция от най-добрите супергеройски игри от Marvel Comics за Android

Всеки иска да бъде супергерой, в противен случай може би искате да бъдете супер злодей. Признайте ли? Преди това Jaka беше направил най-добрите игри за Батман и Супермен на Android за феновете на DC Comics.

И така, за вас фенове на супергероите на Marvel и искате да съберете екипа на Avengers, за да спасите планетата. ApkVenue представя селекция от най-добрите супергеройски игри от Marvel Comics за Android и iOS, които не бива да пропускате.

Освен Avengers, Marvel всъщност има още един горещ екип, който е не по-малко интересен, а именно Defenders. Ако Отмъстителите са изпълнени с Iron Man, Thor, Hulk и Captain America, Defenders ще бъдат изпълнени с Luke Cage, DareDevil, Jessica Jones и Iron Fist. Ето играта.

  • 12 шокиращи факти за комиксите на Marvel
  • Докажи го! Ако сте истински жаргон, познайте истинското име на следващия супергерой
  • 12 от най-безполезните, уникални и луди супергерои някога

Marvel Superhero Game за Android

1. MARVEL Бъдеща битка

Тази игра събира най-големите супергерои от Вселената на Marvel за епична битка, която решава съдбата на човечеството. В Marvel Future Fight играете в екип, където тези герои могат да се променят по желание по време на играта.

Създайте своя отбор от Отмъстители като Хълк, Спайдърмен, Железният човек, Капитан Америка, както и други известни герои на Marvel като Люк Кейдж и Смелица.

RPG игри Netmarble Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Тази игра има концепция, наречена тъмничен робот . Можете да използвате виртуалните бутони, които се появяват на екрана като контроли за знаци. Интересното е, че ще участвате в оригиналната история от известния автор Питър Дейвид и ще тествате уменията си срещу други играчи в битки 3v3.

Има режим за един играч , пълен с поетапни битки за отключване на ексклузивно съдържание, нови костюми и награди. Можете също така да призовете приятелите си чрез системата Ally, за да поискате подкрепление и да претендирате за победа като екип. Освен обичайните атаки, тези герои на Marvel могат да използват и умения, които могат да бъдат хвърлени на всеки 30 секунди.

2. MARVEL Конкурс на шампиони

MARVEL Contest of Champions е бойна жанрова игра, която ви позволява да играете любими шампиони на супергерои на Marvel. Като се започне от Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Thanos, Kang the Conqueror и други супергерои на Marvel.

Вашата работа е да изграждате най-силните съюзи, да разработвате стратегии и да се биете, за да достигнете върха в събитието на Алианса и да вземете серията Alliance Quest, за да получите изключителни награди.

Игри Arcade Marvel Конкурс на шампиони ИЗТЕГЛЕТЕ

Marvel Contest of Champions също представя борба един към един със система за събиране на карти . Трябва само да докоснете или да плъзнете, за да победите опонента си.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. MARVEL Академия отмъстители

В тази игра MARVEL Avengers Academy ще бъдете помолени да развиете школа за супергерои от екипа на Avengers като Captain America, Hulk, Thor, Iron Man, Shield агенти. Не пропускайте някои от антагонистите като Локи и членове на организацията Hydra.

Приключенски игри TinyCo ИЗТЕГЛЕТЕ

В допълнение към изграждането на училища, вие също трябва да образовате супергерои, за да завършите и заслужавате да бъдете шампион. Така че вие ​​също трябва да разработите различни съоръжения, където героите ще си взаимодействат с други герои като общежития, класни стаи, лаборатории, спортни зали и други.

4. LEGO Marvel Super Heroes

Специално за любителите на лего игрите, тази една игра със сигурност е интересна за изпробване. Да, LEGO Marvel Super Heroes представя герои на Marvel Comics, като Хълк, Спайдърмен, Железният човек, Капитан Америка, Тор и други герои от супергероите на Marvel под формата на Lego.

Тази игра съчетава екшъните и приключенията на супергероите, както и същността на хумора и пъзелите, типични за Lego игрите. Можете да се насладите на оригиналната сюжетна линия, където Ник Фюри призовава Железния човек, Хълк, Тор, Спайдърмен, Върколак и други супергерои, за да спаси земята от заплахи.

Има повече от 91 героя, които можете да играете от Вселената на Marvel и ще продължат да растат, докато се издигате. Трябва да завършите 45 изпълнени с екшън мисии, борейки се със супер сражаващи се престъпници със супер сили като летене, суперсили и невидимост.

5. Mix + Smash: Marvel Mashers

Както подсказва името, в тази игра можете да смесвате и разбивате любимите си супергерои на Marvel. Например главата на Железния човек, тялото на Хълк, ръцете на Спайдърмен и краката на Гроот. В резултат изглежда наистина странно, но тази комбинация го прави още по- мощен .

Да, можете да смесите до 20 вида, силните страни и способностите на супергероите на Marvel, за да се биете със супер злодеи, които също са смесени като Green Goblin, Loki, Doc Ock, Ultron и Rhino.

Това са 5-те най-добри супергеройски игри на Marvel за Android. Чрез игра можете да станете какъвто си искате герой, включително супергерой или супер злодей. И така, какво мислите?

Прочетете също статии за игри или други писания от Lukman Azis .