любов бог игри? Ето 5 причини, поради които трябва да играете играта на бога берсерк

Този път JalanTikus ще обсъди игра за Android, която е любима игра за индонезийските играчи на YouTube. Играта е Gods of Rage - Crazy Gods.

Играта на игри на Android със сигурност е доста забавно нещо. В момента има различни игри, които можете да изтеглите и да играете безплатно в Google Play Store.

От многото създадени игри този път JalanTikus ще обсъди игра за Android, която е любима игра за индонезийските играчи на YouTube. Играта е Gods of Rage - Crazy Gods .

  • Трябва да се пробва! 5 най-добри игри за борба с Бог на Android, които могат да предизвикат пристрастяване
  • Тези 5 богоугодни игри за Windows са разочароващи!
  • 5 от най-добрите модни игри на Android, които трябва да опитате

Главен Бог Ярост

1. Уникални анимации за персонажи и умения

Носейки темата за борбата между боговете, играта бог Нгамук има разнообразие от уникални герои като, Гуан Ю, Лу Бу, Жао Юн и анимация на умения , които никога не сте очаквали преди.

2. Дублиране на индо

Ако имате проблеми с английския, не е нужно да се притеснявате да играете играта Dewa Ngamuk. В тази игра има индонезийски език заедно с индонезийски глас ( dub ), което може да ви улесни да играете в играта.

3. Баланс

Като цяло играта на играта ще бъде по-бърза, ако закупите платен артикул. В тази игра платените играчи могат да бъдат победени от безплатни играчи с разнообразни функции. Ако сте усърдни в играта, можете автоматично да победите платените играчи.

4. Много функции

Многото функции са една от причините, поради които трябва да играете играта Dewa Ngamuk. Тук можете да призовете различни герои от 3 различни свята. Като се започне от Хора, богове и дяволи. Тук има повече от 300 герои с 3000 различни формации, които можете да играете.

5. Играчи от цял ​​свят

Въпреки че сте играч от Индонезия. Можете да срещнете други играчи на Raging God от различни региони по света. Това беше така, защото сървърите на Raging Gods и Crazy Gods бяха свързани помежду си.

Изтеглете Dewa Ngamuk

Интересувате ли се от играта на играта Dewa Ngamuk? Можете да го изтеглите безплатно от тук: Dewa Ngamuk - Crazy Gods

RPG Maingames ИЗТЕГЛЯНЕ

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с PlayStation или други интересни статии от Em Yopik Rifai .