трябва да се пробва! 6 начина да получите 4G LTE мрежа лесно и бързо за 5 минути

Този път ApkVenue ще предостави 6 начина да получите 4G мрежа, където и да се намирате. Вижте пълния преглед по-долу!

В тази модерна епоха , където и когато ви е необходим интернет . Интернет е необходимост, която не може да бъде отделена от потребителите на смартфони.

Както е известно, засега най-силната мрежа в Индонезия е 4G мрежата. Е, за тези от вас, които наистина се нуждаят от тази 4G интернет мрежа, този път ApkVenue ще ви даде 6 начина да получите 4G мрежа, където и да се намирате . Вижте пълния преглед по-долу!

  • 5 важни факта за 4G LTE, които трябва да знаете
  • 10 държави с най-бързата 4G LTE интернет мрежа в света
  • 5 начина да ускорите 3G връзката толкова бързо, колкото 4G LTE мрежата

Трябва да се пробва! 6 начина да получите 4G LTE мрежа лесно и бързо за 5 минути

1. Използвайте смартфон, който е 4G

Първото нещо, което трябва да се уверите, е че смартфонът, който използвате, е оборудван с 4G мрежови съоръжения. Ако смартфонът не е оборудван с 4G съоръжения, със сигурност няма да можете да използвате 4G мрежата.

2. Сменете SIM картата, която вече е 4G

И така, речникът първо трябва да потвърди дали SIM картата, която използвате, вече поддържа 4G или не. Обикновено най-новите SIM карти вече поддържат 4G мрежи. Ако все още няма 4G мрежа, първо трябва да надстроите при централния оператор.

3. Сигнал за риболов в самолетен режим

Чрез използване на самолетен режим или самолетен режим . Можете да използвате самолетния режим като средство за примамване на сигнал от по-рано труден за получаване на сигнал, след което той се превръща в сигнал . Този метод ще може да направи вашия смартфон способен да опресни сигнала в тази област или регион.

4. Уверете се, че зоната е покрита от 4G мрежата

В Индонезия не всички области имат 4G мрежи. Обикновено 4G мрежата е достъпна в големите градове. Съществуват обаче и няколко града, които вече са интегрирани от 4G мрежата. Така че, един от начините да получите 4G мрежа е да се уверите, че местоположението се поддържа от 4G сигнал или не.

5. Излезте от стаята

За да получите по-добър и по-оптимален сигнал, трябва да излезете от стаята . Възможно е в стаята да има смущения от електромагнитни вълни, които могат да попречат на вашия смартфон да получи 4G сигнал.

6. Използване на приложение за усилване на 4G сигнал

В Google Play Store има различни видове приложения за усилване на сигнала, които можете да изтеглите чрез вашия смартфон . За качество можете да видите най -доброто приложение за усилване на 4G сигнал в Google .

И така, това са 6 лесни начина да получите 4G LTE мрежа, която можете да опитате, за да можете да сърфирате гладко в интернет или да играете игри, които изискват бърза връзка. Дано това е полезно!