така възкликна! 15 най-добри игри за градинарство и добитък на android

Искате ли да играете игра като Harvest Moon? Следват препоръки за градинарство и игри за добитък на най-вълнуващите мобилни телефони с Android, момчета! (офлайн и онлайн)

Играта на игри със сигурност е много забавна, особено за запълване на свободното време. Един от най-забавните жанрове на игри са градинарските игри, момчета .

Не само децата, всички възрасти могат да играят тази жанрова игра, за да се отърват от скуката.

Е, този път ApkVenue ще ви разкаже 15-те най-добри игри за градинарство и добитък с Android , които наистина са подходящи за игра. Ето и ревюто!

  • 10 най-добри футболни игри за Android 2020 за безплатно, директно изтегляне!
  • 10 най-добри игри за офлайн роботи за Android | Безплатно!
  • 12 най-добри 2019 мотоциклетни състезателни игри за Android и PC | Moto GP или Drag Race!

Препоръчани безплатни и най-добри игри за градинарство и земеделие за Android

Ясно е, че играта на градинарство и игри за добитък офлайн ще бъде по-забавна, когато се отпуснете. Тя се различава от играта MOBA Android, която изисква допълнителна концентрация, за да я играете.

1. Ден на сеното

Hay Day е градинарска игра на Supercell . Може да се каже, че тази игра е най-популярната градинарска игра за смартфони и таблетни устройства.

Всъщност тя се превърна в номер едно в повече от 122 държави . Можете също така да се насладите на живот в провинцията с добитък при изграждането на вашата плантация.

Изтеглете тук: Hay Day

Игри за симулация на Supercell ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Farm Ville 2: Country Escape

Следва фермата Ville 2: Country Escape, която е игра за градинарство за Android, разработена от водещия разработчик Zynga .

Игрите, които сега се предлагат в преносим формат, ще предлагат отлична триизмерна графика .

Можете също така да играете офлайн без връзка с интернет, за да управлявате плантацията, която този път е до плажа.

Изтеглете тук: Farm Ville 2: Country Escape

Zynga Trivia Games ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Град

Тогава има Township . Игрите, разработени от Playrix Games, ще комбинират уникално симулации на градски сгради, както и плантации в една игра.

Управлявайте ферми и печелете пари, за да построите града на мечтите си. Отворете също хотели, кафенета, ресторанти и зоопаркове, за да увеличите доходите си.

Изтеглете тук: Township

Стратегически игри Playrix Games ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Зелена ферма 3

След това има Green Farm 3 в списъка с препоръки за следващата безплатна игра за градинарство за Android. Тази игра е направена от Gameloft .

Тази офлайн игра за градинарство и добитък може също да ви накара да взаимодействате помежду си и да помогнете на фермите на приятелите си в онлайн режим .

Не забравяйте да изпълнявате мисии, за да получите определени предмети и да направите фермата си най-добрата.

Изтеглете тук: Зелена ферма 3

5. LINE Brown Farm

Симпатичният герой на приложението за незабавни съобщения , LINE се завръща, за да управлява вашата ферма. LINE Brown Farm ще доведе Браун, Кафявата мечка, за да построи плантацията на чичо си.

Не само това, вие също ще намерите различни LINE герои като Moon, Cony и други с тези сладки и сладки костюми.

Изтеглете тук: LINE Brown Farm

6. Реколта земя

Освен това има Harvest Land, която е игра за градинарска симулация, направена от MysteryTag . Тази игра предлага проста графика, идеална за смартфони с ниски спецификации.

Вашата основна мисия е да изградите остров в поле за плантация. Изградете острови, отглеждайте добитък и се борете с чудовища, които искат да унищожат фермата ви.

Изтеглете тук: Harvest Land

7. Farm Heroes Saga

Farm Heroes Saga е пъзел игра, създадена от King. Трябва също така да сте запознати с геймплея на тази игра, който е същият като предходната серия от игри Candy Crush .

Разликата е, че ще срещнете Cropsies , сладки герои от плодове и зеленчуци, които ще ви забавляват, докато играете играта.

Изтеглете тук: Farm Heroes Saga

King Пъзел игри ИЗТЕГЛЕТЕ

8. Фермерски град

Farm Town е игра, разработена от Foranj . Подобно на други игри в градинарството, вашата основна мисия е да управлявате плантацията и да отглеждате добитък, за да забогатеете.

В тази игра вие не се грижите само за полетата и за добитъка. Можете също така да готвите храна, да изграждате оборудване и риба.

Изтеглете тук: Farm Town

9. Да фермираме

Можете да се отпуснете и да облекчите умората за момент, като играете играта „ Нека ферма“ . Тази игра за Android е разработена от Playday Games и е идеална за игра в свободното си време.

Играна от 10 милиона потребители , можете да се свържете помежду си в тази игра. Ферма и изпълнете предизвикателни мисии, за да получите възможно най-много доходи.

Изтеглете го тук: Нека ферма

10. Голяма ферма: Мобилна реколта

Оборудван с очарователна триизмерна графика, Big Farm: Mobile Harvest със сигурност ще ви накара да играете. Самата тази игра е разработена от Goodgame Studios .

Сменете старата ферма, пълна с тръстика и продължете да растете. Можете да получите уникални мисии в тази игра. Например, решаване на тайната на наблюденията на НЛО.

Изтеглете тук: Голяма ферма: Мобилна реколта

11. Село и ферма

В Village and Farm можете да усетите усещането за фермерска игра с разнообразни забавни симулации, от готвене, засаждане и хранене на добитък.

Можете да играете безплатно тази игра, разработена от PlayDay .

За да го играете, трябва да имате нужда от интернет връзка, за да изпълнявате вълнуващи мисии, които трябва да опитате.

Изтеглете тук: Село и ферма

12. Farm Frenzy Free

Farm Frenzy Free изисква да превърнете безплодните ниви обратно във високодоходни ферми.

Тук можете да играете повече от 72 нива с всяко ниво на трудност.

Тази фермерска игра предлага над 30 надстройки на сгради. Плюс добра графика и фонова музика, още по-забавно е, когато го пускате в свободното си време.

Изтеглете тук: Farm Frenzy Free

13. Фермерска история 2

Farm Story 2 не е просто средната ви игра за градинарство в Android. Въоръжени с добра 3D графика, можете да правите различни интересни дейности в тази вълнуваща игра за Android.

Освен земеделски дейности, можете да играете различни интересни мини игри . Започвайки от риболов, добив или продажба на стоките, които произвеждате. Толкова вълнуващо!

Изтеглете тук: Farm Story 2

14. Moy Farm Day

Сега можете да играете сладкия герой Moy с темата на фермерска игра, която е идеална за игра, когато сте спокойни.

Самият Moy Farm Day е игра, разработена от Frojo Apps .

В тази игра можете да поканите Moy да засажда различни плодове и зеленчуци. Събирайте и продавайте обратно, за да получите пари, за да започнете да изграждате фермата си.

Изтеглете тук: Moy Farm Day

15. Градско село

Town Village не само изисква от вас да изграждате земеделие, но и да изградите град и друга инфраструктура в него.

В тази игра, разработена от Sparkling Society , ще се състезавате с повече от 60 милиона други играчи, за да направите вашия град най-добрият в сравнение с други.

Изтеглете тук: Town Village

Това са 15 препоръки за игри за градинарство и животновъдство с Android, които можете да играете за най-доброто безплатно през 2018 г. Наистина е подходящо да се използва като материал, за да се отпуснете и да се отървете от скуката през свободното време.

Имате ли други препоръки за играта? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .