отново вирусен! ето един лесен начин да накарате видеото да киха в панда

В средата на това, че сте вирусни и широко използвани от потребителите на социални медии, ето как да направите видео, за да кихате в панда, банда!

Заедно с бързото развитие на технологиите, което се случва в този момент, това със сигурност засяга редица приложения за смартфони, които също са все по-сложни, банди.

Ако в миналото сте могли да записвате само стандартни видеоклипове без никакви интересни функции, сега много приложения са предоставили на своите продукти забавни, уникални и интересни филтри.

Това е това, което в момента се разпространява в различни социални медийни платформи и се използва широко от деца до възрастни.

Тенденции на Panda Video Filter

След като преди това тенденцията за редактиране на лица да са стари бележи бум и се използва широко от почти всички в различни страни, наскоро имаше сцена и в друга уникална тенденция за филтриране, банди.

Но този път това не е фото филтър, а видео филтър, който може да превърне лицето на потребителя в панда, пълна с черни кръгове в очите.

Не само използван от възрастни, този уникален филтър се използва широко и от родителите, за да промени лицето на своето бебе, банда.

Източник на снимки: twitter.com/@Mothership.SG

Във видеото, публикувано в Twitter @ Mothership.SG, някои бебета не се смеят, а плачат от страх, когато видят собствените си лица, когато използват този филтър.

Изведнъж това видео успя да привлече вниманието на повече от 600 хиляди души и направи любопитно какво приложение и как да го използвате.

Как да направите видео за кихане на панда

Притежавайки уникална и забавна концепция, този филм за видео на панда се оказва доста интересен за редица хора, които искат да се присъединят, за да оживят тази тенденция, банда.

След разследване се оказва, че приложението, което осигурява филтъра за видео панда, е приложение, направено от китайска технологична компания TikTok .

Е, за тези от вас, които искат да опитат да направят видеоклип като този, но не знаят как, можете да следвате стъпките, които ApkVenue е подготвил по-долу.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението TikTok

 • Първата стъпка, която трябва да направите, е да изтеглите приложението TikTok по-долу.
Приложения Видео и аудио TikTok Pte. ООД ИЗТЕГЛИ
 • Ако процесът на изтегляне и инсталиране завърши, той ще изглежда така.

Стъпка 2 - Регистрирайте се или влезте в акаунт

 • Следващата стъпка е да се регистрирате или да влезете в акаунт в TikTok, като изберете менюто "Аз" в долния десен ъгъл.

 • Ако вече имате акаунт в TikTok, можете да изберете менюто Вход . Но ако не, можете да изберете бутона Регистрация с телефонен номер или да използвате един от акаунтите си в социалните медии.

 • За тези от вас, които току-що са се регистрирали за акаунт, след регистрацията трябва първо да зададете датата на раждане. Ако е така, изберете бутона със стрелка .

Стъпка 3 - Изберете иконата за добавяне

 • След това, за да започнете да правите ново видео на TikTok, изберете бутона за добавяне на икона , банда.

 • Ако лицензът се появи микрофон, камера и други, изберете бутона " Разрешаване " .

Стъпка 4 - Изберете „ Ефекти

 • Следващата стъпка е да изберете менюто " Ефекти ", след което да намерите и изберете ефекта на панда.

Стъпка 5 - Запис на видео

 • Когато приключите с избора на ефект на панда, тогава записвате видеоклипа, като натиснете червения бутон за запис .

 • Отначало първо ще използвате филтър за маска с изображение на панда. След това, по-късно, когато кимате с глава, лицето ви ще се превърне в панда, банда.

Стъпка 5 - Запазете видеото

 • След това запазвате записаното видео, като изберете бутона за икона за проверка . След това изберете " Напред " .
 • На този етап се уверете, че видеоклипът, който ще публикувате, също е запазен в галерията на мобилния телефон, за да може да бъде споделен в други социални медии, като активирате опцията Запазване в албум .

 • След това изберете бутона за публикуване . На този етап видеоклипът ви е запазен успешно в галерията, банда.

Е, това беше, банда, стъпките за създаване на видео за кихане в панда, която наскоро беше вирусна в социалните медии. Как Това е лесно?

Въпреки че изглежда тривиален, този филтър е доста забавен за своите потребители. Особено за майки, които искат да дразнят бебетата си, използвайки този филтър.

И така, сега сте готови да направите видеоклип с помощта на този филтър за панда, банда?

Прочетете също статии за видео филтри или други интересни статии от Shelda Audita .