Гледайте филма Baywatch (2017)

Интересувате ли се от веселия акт на излагане на гениталиите на емблематичния спасител? Хайде, гледайте тук филма Baywatch (2017) с индо субтитри!

За тези от вас, които са преминали през пубертета през 90-те, трябва да сте гледали тайно емблематичния телевизионен сериал Baywatch, който се излъчваше по местните станции.

Сериалът вече е известен с това, че показва красотата на тялото на актьорския състав, особено бившия модел на Playboy , Памела Андерсън .

Е, преди няколко години тази поредица беше възродена под формата на филм със заглавие и разбира се същия брой частни участия, банда!

Любопитни ли сте от резултатите на Baywatch, който е преработен през 21 век? Имате късмет, защото Яка е подготвил резюмето тук.

Конспект на филма Baywatch

Лейтенант Мич Бюканън (Дуейн Джонсън) е спасител, който отговаря за защитата на плажа на Емералд Бей .

Заедно с колегите си CJ Parker (Kelly Rohrbach) и Stephanie Holden (Ilfenesh Hadera) , Mitch се присъединява към елитния екип на Baywatch .

Екипът на Baywatch току-що отвори свободни работни места за нови членове и пристигането на 3 новобранци Рони (Джон Бас) , Самър (Александра Дадарио) и Мат (Зак Ефрон) .

Раздразнен от арогантната личност на Мат заради статута му на олимпийски спортист , Мич веднага влиза в конфликт с новия член на Baywatch .

Въпреки това, Мич е принуден да забрави различията им, след като Мич намира дрогата flakka близо до мястото на клуба Хънтли .

Подозрителни в действията на бизнес дамата Виктория (Приянка Чопра), която е собственик на клуба, Мич и останалата част от екипа на Baywatch започват да разследват Виктория.

За съжаление действията на Мич вбесяват неговия превъзхождащ Торп (Роб Хюбел), който заплашва да уволни Мич, ако той отново надхвърли поста си.

Могат ли Мич и останалата част от екипа на Baywatch да открият реалността зад случая с незаконна дрога, който се появява в Emerald Bay ?

Baywatch Movie Забавни факти

Все още не сте доволни от всички гениталии, показани в този филм? Е, ApkVenue има някои допълнителни интересни факти, които могат да ви помогнат, банда!

  • За разлика от оригиналната поредица, която е по-скоро в жанра на драмата, тази екранизация на голям екран е пълна с комедийни елементи.

  • Героите Мич Бюканън , Самър Куин , Мат Броуди , Си Джей Паркър и Стефани Холдън идват от телевизионния сериал Baywatch .

  • Актьорът Дейвид Хаселхоф и актрисата Памела Андерсън , изиграли Мич и Си Джей в оригиналната поредица, се появяват като камеи във филма.

  • Едно от подигравките на Мич към Мат в този филм е High School Musical , името на филмовата поредица, започнала кариерата на актьора Зак Ефрон .

  • Освен това се говори, че Ефрон измисли всички подигравателни имена, които Мич наричаше Мат.

  • Първоначално персонажът Виктория беше написан като мъж, но режисьорът Сет Гордън я превърна в жена след среща с актрисата Приянка Чопра .

  • След като филмът беше пренебрегнат от критиците, главният актьор Дуейн Джонсън спори чрез Twitter , че филмът е създаден за фенове.

  • Уникално, телевизионният сериал Baywatch също покани много борци като гост-звезди и тази традиция беше продължена от Джонсън, който също е бивш борец.

  • Спорният YouTuber Logan Paul заяви, че се е появил за кратко във филма, но най-накрая се заговори, че сцената на Paul е била изрязана от филма.

Гледайте филма Baywatch

Заглавие Baywatch
На живо 25 май 2017 г.
Продължителност 1 час 56 минути
Производство Paramount Pictures, Contrafilm, The Montecito Picture Company
Директор Сет Гордън
В ролите Дуейн Джонсън, Зак Ефрон, Приянка Чопра и др
Жанр Екшън, комедия, престъпност
Рейтинг 18% ( RottenTomatoes.com )


5,5 / 10 ( IMDb.com )

За тези от вас, които вече се интересуват от веселите действия на тези спасители, можете да гледате филма Baywatch чрез връзката по-долу, банда!

>>> Гледайте филма Baywatch <<<

Може да се каже, че сега навлязохме в една носталгична ера, в която много реликви от 90-те започват да се възраждат.

Ето защо ApkVenue не е изненадан, ако внезапно Baywatch отново се появи като класически анимационен филм на Дисни, който получава повече римейкове на екшън .

Какво мислите за римейка на Baywatch ? Мислите ли, че никога не е трябвало да възкръсвате? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Фикри Хариш