садистичен! история зад "Deisy Destruction" видео с дълбок уеб педофилски секс

Въпреки че видеото на Red Room беше много брутално и ужасно, се оказа, че има нещо още по-садистично. Видеото, което беше още по-садистично, беше видеото на Daisy Destruction. Любопитен?

Един от най-известните и страховити видеоклипове с дълбока мрежа, а именно Red Room. Джака го е обсъждал и преди, това видео е пряко излъчване по интернет, за да изтезава жертвата. Публиката може да избере какво мъчение иска да бъде тази жертва.

Въпреки че видеото на Red Room беше много брутално и ужасно, се оказа, че има нещо още по-садистично. Видеото, което беше още по-садистично, беше видеото на Daisy Destruction. Любопитен?

  • Ужасен! Това е трагичната история зад дълбокото уеб видео „Hamburger Lady“
  • Ужасен! Това е трагичната история зад видеото на "Червената стая" в дълбоката мрежа
  • Ужасен! Това е трагичната история зад дълбокото уеб видео „Джеф убиецът“

Червена стая, която е много садистична отвъд разума

Източник на снимка: Изображение: Случайно интервю

Видеоклиповете на Daisy Destruction обикновено са същите като видеоклиповете в Red Room, с изключение на това, че жертвите са малки деца на възраст от 5 до 14 години. Обикновено извършителите намират жертви чрез отвличане или осиновяване на изоставени деца.

Изтезанията, които жертвата е претърпяла, са различни, всичко зависи от реда на публиката. Някои бяха изнасилени, изкопани очи живи, изгорени бяха гениталиите им, поставени животни в гениталиите им, осакатени живи и др. Всичко беше направено, докато жертвата умре.

Най-завладяващото нещо е, когато гледате видеото на Daisy Destruction, което е изразът на жертвата и писъците, които са много невинни. С невинно изражение жертвата се сблъсква с дни и седмици на жестоки мъчения . Не са редки случаите, когато жертвите биват принуждавани да изразяват радост или да се смеят, когато бъдат измъчвани.

Истинският се случи и извършителят вече го настигна

Източник на снимката: Изображение: Daily Mail

Един от актьорите, които направиха видеоклиповете на Red Room и Daisy Destruction, а именно Peter Gerard Scully . Тъй като видеоклиповете му се разпространиха широко в интернет, той незабавно бе преследван от ФБР и накрая хванат.

Тук има нещо интересно, което означава, че видеоклиповете Red Room и Daisy Destruction са реални и се случват. И не може да се отрече, че трябва да има и други актьори, които все още действат там, като се има предвид, че услугата Red Room в Deep Web все още е заета днес.

Видео: Унищожаване на маргаритка

Няма много кадри за видеото на Daisy Destruction, може да бъде изтрито в интернет, защото е твърде садистично и жертвата е дете. Някои от кадрите са както следва ...

ВИЖТЕ СТАТИИ

Наистина не може да спре да мисли, невинни малки деца са измъчвани толкова зле. Само си представете, че Джака не може, ако го видите, със сигурност ще ви заболи. Какво мислите, извиним ли е акт като този?

О, да, не забравяйте да прочетете и статии, свързани с видеоклипове или други интересни статии от 1S.

Банер: Свинска мас