лесен начин за гледане на 3D видео на лаптоп

В момента има много филми с голям екран, които представят предавания в 3D формат. Разбира се, това ви прави още по-развълнувани, когато гледате филма. Освен това опитът от гледането на 3D филми също ще ви направи умни.

В момента има много филми с голям екран, които представят предавания в 3D формат . Разбира се, това ви прави още по-развълнувани, когато гледате филма. Освен това опитът от гледането на 3D филми също ще ви направи умни. Сигурно сте гледали 3D филми в кината?

Ако обаче винаги гледате 3D филми в кината, ApkVenue е сигурен, че джобните ви пари ще свършат моментално. Следователно, чрез тази статия ApkVenue предоставя начин за гледане на 3D видеоклипове, които можете да правите на лаптоп или компютър. Любопитни ли сте

  • Празнични евтини начини за гледане на горещи 3D видеоклипове на вашия компютър или лаптоп
  • Гледането на 3D филми може да ви направи по-умни
  • Как да направите видеоклипове Stop Motion на Android лесно!

Как да гледате 3D видеоклипове с помощта на лаптоп или компютър

Как да гледате 3D видеоклипове или 3D филми на лаптоп всъщност е много лесно за вас. Трябва да предприемете само няколко стъпки, за да го направите. Така че, можете да създадете киносалон в собствения си дом или дори в пансиона с любимите си приятели.

Говорейки за това как да гледате 3D видеоклипове, знаете ли какво е 3D? 3D или който има триизмерно разширение е формата на обект, който има дължина, ширина и височина. Е, самият термин 3D често се използва в света на изкуството, анимацията, компютрите, а също и в математиката. Така че, когато гледате 3D видео, ефектът ще се появи така, сякаш излиза от екрана. Добре, просто следвайте как да гледате 3D видеоклипове по-долу.

  • Първо, първо трябва да изтеглите безплатния софтуер VLC Media Player.
Приложения Видео и аудио ИЗТЕГЛЕТЕ VideoLAN.org
  • След това отворете софтуера VLC Media Player, след това щракнете върху Инструменти и изберете Ефекти и филтри .
  • След това изберете раздела Видео ефекти .
  • Изберете най-дясната опция и щракнете върху Разширени .
  • След това ще има различни опции, трябва само да проверите Anaglyph 3D .
  • Ако не сте използвали този метод за гледане на 3D видеоклипове, резултатите, които ще видите, ще бъдат такива.
  • Ако е така, 3D видеото, което първоначално беше разделено на две, ще стане такова.

Как, как да гледате 3D видео на лаптоп е много лесно нали? Млади хора като вас определено притежават лаптоп или компютър. И двете все още могат да бъдат направени и за двете устройства. О, да, не забравяйте да възпроизвеждате 3D видеоклипове чрез VLC Media Player, трябва да изтеглите филми в SBS (Side-by-Side) 3D формат . Дайте мнението си в колоната за коментари по-долу.