14 игри за спестяване на памет за Android на 256MB RAM смартфон (част 1)

За вашите потребители на смартфони, които искат да играят игри на вашия смартфон, но са ограничени от паметта, тук ApkVenue ви казва списък с игри за Android, спестяващи памет. Да!

За вашите потребители на смартфони с Android с капацитет на RAM от 256 MB, определено ще изпитате тежък процес, когато искате да използвате определени приложения, особено любителите на игрите. Тъй като не всяка игра може да се играе гладко, някои дори изобщо не могат да се отворят, известен още като сила на затваряне . Например Pokemon Go .

Когато социалните медии играят Pokemon GO, можете да се чувствате щастливи, докато сдържате тъгата, защото не можете да го изпробвате на мобилния си телефон. Не всички игри обаче могат да се играят на Android с 256 MB RAM. И така, поради това ApkVenue ще предостави списък с спестяващи памет игри за Android, които могат да се играят както офлайн, така и онлайн на смартфони с дори малка RAM. Хайде, нека да слушаме!

  • 5 начина да модифицирате Android така готино без корен
  • Ocean King: Arcade Arcade, най-новата игра с много страхотни награди
  • 7 най-добри тематични FPS игри за зомбита за Android 2017

14 Игри за Android за запаметяване на памет на 256MB RAM смартфон (част 1)

1. Clash of Clans

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Всички го знаете. Тази игра, която може да спечели 60 милиарда Rp на ден, е една от най -любимите игри в Play Store . Дори сега е класиран на 3-то място в топ безплатните игри в Google Play Store .

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store Игри Стратегия на Supercell ИЗТЕГЛЕТЕ ВИЖ СТАТИЯ

2. Серия Зенония

Източник на снимки: Снимка: ModApk

Zenonia е спестяваща памет Android RPG игра, пусната от Gamevil, която е забавна за игра. Игрите с 2D графика с страхотни ефекти от умения и умения ще ви разглезят и определено ще ви пристрастят. Тази класическа RPG игра има много работни места, а също и герои, от които можете да избирате в играта.

Серията Zenonia има история, която е малко свързана с всяка серия. Но ако искате да го играете, не е нужно да играете от първата серия, защото това всъщност не влияе на играта, така че не е нужно да се притеснявате.

Източник на снимки: Снимка: Moby Games

3. Геометрия тире

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Geometry Dash е спестяваща памет игра за Android, която според ApkVenue е доста досадна. Играта всъщност е лесна за игра, но нивото на трудност е доста „уау“ за начинаещи, които я играят. В тази игра играем квадратна игра, която се изпълнява автоматично. Трябва да преминем през препятствията, които блокират, за да стигнем до финалната линия . Нещото, което прави Geometry Dash интересно, е музиката, чийто ритъм се адаптира към движенията на играча и съществуващите препятствия.

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Можете да изтеглите безплатната версия, наречена "Geometry Dash World", но тази поредица има само 10 етапа и ограничен брой знаци . Ако искате да играете пълната версия, можете да я закупите в Play Store за 24 000 IDR .

4. Плочки за пиано 2

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Piano Tiles 2 е спестяваща памет игра за Android, създадена от разработчик от Пекин, Китай , Cheetah Mobile, която е последната версия на предишната версия. Тази игра се фокусира върху вашата сръчност при натискане на плочки на екрана, придружена от ритъма на пиано музиката, така че сякаш играете тази игра, се чувствате като да играете истинско пиано.

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Начинът на игра е доста лесен и прост. Трябва само да натиснете черната част и да не я сгрешите или дори да пропуснете плочка. Не само това, темпото на песента и скоростта, с която се изпълняват плочките, също ще се увеличат, когато получите висок резултат .

Игри Arcade Clean Master Games ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Герои от ларви

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Играта Larva Heroes е разработена от Mr. Игри . Разказва за навлизането на герои от черния свят, които са нападнали света, след това героите Червено и Жълто са били ядосани, защото са яли колбасите си. Червено и жълто започнаха да атакуват враговете си.

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

В тази игра сме поканени да пазим град Ню Йорк от вражески атаки. Можем да изберем героя, който ще използваме, за да играем тази игра, от Червена, Жълта, Черна нощ до Rainbow Warrior .

Mr Games Приключенски игри ИЗТЕГЛЕТЕ

6. Докоснете Tap Dash

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Тази игра е спестяваща памет аркадна игра за Android, която е забавна и предизвикателна . Докосваме екрана само когато ще се обърнем или скочим, ако закъснем с докосване на екрана, той ще се изключи.

В определени моменти дисплеят на играта ще се върти автоматично , което ще увеличи трудността и вълнението на тази игра. И също така можем да получим много характеристики, като завършим съществуващите нива.

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store Игри Аркада Бързи безплатни игри ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Мекорама

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

И последното от тази статия е Mekorama . Mekorama е уникална пъзел игра. Защо е уникален? Mekorama е проста игра и в началото изглежда лесно . Но колкото по-дълго ще започне да изпитва трудността. Без ограничение във времето или резултат в края на играта на ниво, ние можем да играем Mekorama колкото искаме. След това със света на Mekorama под формата на диорама или 3D модел, който може да се завърти, можем да видим всички части и да се въртим наляво или надясно, за да намерим изход.

Мартин Магни Аркадни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

Е, това е списъкът с спестяващи памет игри за Android (Част 1). И трябва да знаете, че всички игри, които ApkVenue, споменати по-горе, са пробвали Jaka с Advan S3 Lite и всички те могат да се играят плавно, без да се затваря сила . Ако знаете игра, която може да се играе с 256 MB RAM, различна от казаната по-горе от ApkVenue, моля, напишете в колоната за коментари. Това е всичко от ApkVenue, ще продължа в статия част 2, разбира се, само на JalanTikus.