как да използвам емотикони със среден пръст и емотикони за презервативи в WhatsApp

Изпращането на емотикони чрез приложения за чат като WhatsApp е забавно. Но какво ще стане, ако се окаже, че изпращаното е емоджи на средния пръст или дори емотикон на презерватив? Толкова вълнуващо или дори неразумно?

Едно от интересните неща за емотиконите, освен функцията им да изразяват чувства, може да бъде и урок за вас в ежедневието. Например, ще знаете и ще научите как да правите жестове на тялото, за да изразите чувствата си. Но какво се случва, ако използвате емотиконите на средния пръст и емотиконите на презерватива? Сигурно е забавно, нали? Или е неблагоразумно?

  • Ето един забавен начин да използвате емотикони директно на вашия компютър
  • Това е лудост, този човек прави клавиатура от хиляди клавиши, само за да пише емоджи

Освен отрицателното значение на задържането на средния пръст, може би мислите за съществуването на това емоджи в общуването. Освен това в наши дни има и много новини за емотиконите на презервативите от навечерието на Световния ден за борба със СПИН . Интересувате ли се да използвате емотиконите на средния пръст и емотиконите на презерватива?

Как да използвате емотикони със среден пръст и емотикони за презервативи в WhatsApp

Приложенията за чат като WhatsApp не само улесняват комуникацията, но и улесняват изразяването ви чрез емотикони. Emoji може да бъде представител за вас при изразяване на чувства. Но какво се случва, ако установите, че грешите, като използвате емотиконите на средния пръст и емотиконите на презерватива? Разбира се, ще пожънете нежелани проблеми.

Как да използваме емотикони със среден пръст на WhatsApp

Не знам как се чувствате, когато някой насочи средния ви пръст през емотикони. Помислете върху чувствата си, също така разберете как се чувстват другите хора, когато получават същите емотикони. Защото не е смешно, ако вашият чувствителен приятел стане капризен заради емотиконите на средния пръст, които сте изпратили.

Социални приложения и съобщения за приложения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

За да използвате емотиконите на средния пръст в WhatsApp, трябва да знаете няколко неща, а именно:

  • Емоджито на средния пръст е по подразбиране за WhatsApp. Това емоджи е в последната актуализация на WhatsApp, а не по подразбиране, която използвате. Така че не очаквайте да намерите това емоджи на клавиатурата, която използвате. Така че, незабавно актуализирайте до най-новия WhatsApp!
  • Emoji на средния пръст се предлага с 6 тона на кожата. За да промените цвета на кожата, можете да го използвате, като натиснете или задържите емотиконите. След това изберете цвят, който подхожда на вашата кожа. Изглежда расистки, а?
  • Използвайте емотиконите на средния пръст в точното време. Може би също така знаете, че насочването на средния пръст към друг човек може да се счита за акт на тормоз, обида и други негативни неща. По този начин, въпреки че емотиконите на средния пръст са налични, надяваме се, че можете да ги използвате разумно. Защото никога не знаеш как ще реагира човекът, на когото изпращаш емотиконите, нали?

Ех, това емоджи за среден пръст е истинско. Освен средния пръст, което означава отрицателен, плюс расистки също! Така че, въпреки че е смешно, защото има нови емотикони, бъдете внимателни, когато ги използвате, когато общувате с приятели в WhatsApp!

Освен емотиконите на средния пръст, има и нови емотикони, а именно емотиконите на презерватива! Какво е чувството да изпращаш съобщения в WhatsApp с разпръснати емотикони за презервативи? Вместо да се забавлявате, трябва да се чувствате нагли, защото е пълен с код.

Емоджи презервативи за безопасен секс

Преди Световния ден за борба със СПИН, който се пада на този ден, DUREX проведе кампания в Twitter и YouTube с етикет #CondomEmoji . DUREX възнамерява да проведе кампания за безопасен секс, за да защити хората от ХИВ / СПИН. Чрез тази кампания DUREX се надява, че обществеността ще се радва да използва емотиконите за презервативи, които предлага, така че да се повиши осведомеността за използването на презервативи, както и за защита срещу вируса на ХИВ / СПИН.

Ала може както обикновено . Не е невъзможно да се интересувате от използването на оригиналния презерватив след изпращане на емотикони за презервативи в WhatsApp и други приложения за чат, нали? Но не забравяйте, използвайте презерватив с легален партньор, а не за случаен секс!

Така че, ако се интересувате от използването на емотикони за презервативи, издадени по повод Световния ден на СПИН, трябва да бъдете търпеливи още малко. Тъй като този емотикон за презерватив все още очаква одобрение от Unicode . След като бъдете одобрени, ще можете да използвате това емотикони за презервативи от началото на 2016 г. Интересувате ли се от използването на емотикони за презервативи? Или ви е по-интересно да използвате презерватива директно, за да се предпазите от ХИВ / СПИН?

Използвайте го в точното време

Когато използвате емотикони, винаги ги използвайте в точното време. Не позволявайте да изпращате емотикони, които не отговарят на условията, които изпитвате или възнамерявате да направите. Например, когато сте тъжни, но изпращате сънливо емотикони, това е вярно, но ще бъде погрешно.

Или с помощта на емотиконите на средния пръст, или с помощта на емотиконите на презерватива, по-късно се уверете, че разговаряте с точния човек. Не ви позволявайте да изпращате тези емотикони на чувствителни хора, защото емотиконите със среден пръст и презерватив със сигурност са табу за нашата култура в Индонезия.