10 най-добри приложения, за да направите телефона си с Android още по-бърз!

Сигурно сте чувствали, че телефонът ви с Android работи бавно. Така че този път ApkVenue иска да ви даде 10-те най-добри приложения, за да направите вашия мобилен телефон с Android още по-бърз.

Сигурно сте чувствали, че вашият мобилен телефон с Android е наистина бавен, известен още като наистина бавен. Особено за тези от вас, които имат телефони с Android на достъпни цени и посредствени спецификации. Гадно е. Но не е нужно да се бъркате и притеснявате, защото този път ApkVenue иска да ви даде 10-те най-добри приложения, за да направите вашия мобилен телефон с Android още по-бърз .

  • Samsung Galaxy S6 срещу HTC One M9 срещу iPhone 6 Battle
  • Трикове за по-бързо сърфиране на Android 2 пъти
  • Този трик прави вашия Android с 200% по-бърз от обикновено

Начинът на работа на тези приложения е относително еднакъв. А именно разширяване на паметта, изтриване на нежелани файлове, спиране на работещи приложения и т.н. Трябва само да изберете този, който е подходящ и според вас той е най-подходящ за използване на вашия Android телефон. Ето списъка:

10 най-добри приложения, за да накарате вашия телефон с Android да добави NGEBUT!

1. Clean Master (Boost & AppLock)

Трябва да сте запознати с приложението Clean Master от Cheetah Mobile, нали? Clean Master е приложение за Android, което е в състояние да почисти кеша на приложенията, нежеланите файлове, историята на браузъра , SMS и т.н. Clean Master също има функция за заключване на приложения за заключване на важни приложения на вашия мобилен телефон. Clean Master е задължително приложение на всеки телефон с Android, за да увеличи максимално неговата производителност и скорост. Можете да го изтеглите от тук.

Cheetah Mobile Inc Приложения за почистване и коригиране ИЗТЕГЛЕТЕ

Clean Master може да се използва и за деактивиране на вградени приложения на вашия Android телефон. Можете да видите как да направите това в следната статия: Деактивирайте приложенията за Android по подразбиране, които не се използват.

2. DU Speed ​​Booster (Cleaner)

DU Speed ​​Booster е приложение, което може да оптимизира производителността и скоростта на вашия мобилен телефон с Android с до 60%. Освен че може да увеличи скоростта на Android, това приложение може да се използва и като антивирус и средство за почистване на нежелани файлове на Android. DU Speed ​​Booster също е едно от популярните приложения в Playstore, защото може да ускори производителността на Android по много лесен начин. Можете да изтеглите приложението тук.

Приложения Почистване и настройка DU APPS Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

Ако искате да знаете как да използвате DU Speed ​​Booster, моля, прочетете следната статия: Съвети за ускоряване на производителността на Android До 60%.

3. GameBooster 2 Root

GameBooster 2 root е приложение за Android, което може да се използва за увеличаване на скоростта на играта, която играете. Така че, няма да изпитате изоставане, когато играете игри. Това приложение е много полезно, ако често играете тежки игри от висок клас на мобилния си телефон с Android. Game Booster също има няколко нива на усилване според играта, която играете. Можете да изтеглите приложението тук.

Почистване и настройване на приложения Изтеглете PITTECH

За да разберете пълно описание и как да го използвате, можете да прочетете следната статия: Как да не „изоставате“ при игра на игри на Android.

4. Smart Booster

Най-голямата причина бавността на Android е липсата на RAM (памет с произволен достъп). За да преодолеете ограниченията на RAM, можете да използвате приложението Smart Booster. С това приложение можете да увеличите и увеличите използването на RAM, а също така да спрете ненужните приложения, които консумират RAM. Можете да изтеглите приложението тук.

Почистване и настройка на приложения AntTek Inc. ИЗТЕГЛИ

За да бъдете по-ясни как да го използвате, можете да прочетете следната статия: Как да добавите RAM, така че вашият Android да не е бавен.

5. Усилвател на паметта - Оптимизатор на RAM

Memory Booster е приложение за Android, което е в състояние да оптимизира способността и използването на RAM на вашия мобилен телефон. С това приложение можете да разберете състоянието на паметта на вашия мобилен телефон с Android, да спрете тежки приложения, които работят, без да го осъзнавате, за да ускорите тяхната работа. Memory Booster е в състояние да направи работата на RAM по-лека и оптимална. Изтеглете приложението тук.

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Използването на това приложение е много лесно, само с едно щракване. Ако искате да знаете по-ясно, моля, прочетете следната статия: Как да ускорите работата на вашия смартфон, започвайки да се забавя.

6. Game Booster & Launcher

Различните игри на Android, разбира се, имат различни спецификации. Някои са леки, други тежки, така че само определени устройства с Android могат да го възпроизвеждат. За да преодолеете нежеланите неща, когато играете игри като забавяне или внезапен изход, трябва да използвате приложението Game Booster & Launcher, което можете да изтеглите по-долу.

Производителност на приложения INFOLIFE LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

Можете да разберете как да използвате приложението Game Booster & Launcher, като прочетете следната статия: Как да преодолеем изоставането при игра на игри на телефон с Android.

7. Сеялка

Seeder е приложение, използвано за увеличаване на скоростта на вашия мобилен телефон с Android. Това приложение е в състояние да реши проблеми със закъснението , които обикновено се появяват на вашия мобилен телефон с Android. Но за да го използвате, телефонът ви с Android трябва първо да бъде вкоренен . Моля, изтеглете приложението тук.

Изтеглете LCIS приложения за производителност

Ако ви интересува как да използвате приложението Seeder, можете да прочетете следната статия на JalanTikus: Как да преодолеете бавен Android с приложението Seeder.

8. CCleaner

За потребителите на компютър трябва да сте запознати с CCleaner от Piriform. Това приложение вече е достъпно и за Android, знаете ли! Начинът, по който работи, е горе-долу един и същ, който почиства нежеланите файлове, съдържащи се във вътрешната памет на вашия телефон с Android, за да се чувства по-просторен и по-лек. Можете да изтеглите приложението тук.

Приложения за почистване и настройка Piriform ИЗТЕГЛЯНЕ

За да разберете за приложението CCleaner на Android, можете да прочетете следната статия: Приложението CCleaner вече е достъпно за Android.

9. Lear Booster +

Apus Booster + е приложение, което се фокусира върху освобождаването на паметта, като я прави по-просторна и по-лека. Използването му е много лесно, само с едно щракване и може да накара мобилния ви телефон да работи по-бързо. Можете да изтеглите приложението тук.

Приложения Почистване и настройка Apus Group ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Почистващото средство - Boost & Clean

Това приложение работи горе-долу по същия начин като предишните приложения за Android по-горе. А именно максимизиране на използването на паметта, изтриване на ненужни данни и т.н. Това приложение също е много леко при изпълнение. Можете да изтеглите приложението тук.

Приложения за почистване и настройка Liquidum Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са 10-те най-добри приложения, които правят вашия мобилен телефон с Android още по-бърз. Но въпреки че има 10 приложения, не ги инсталирайте на мобилния си телефон, добре! Просто изберете този, който е най-лекият или има най-пълните функции според вашите нужди. Ако имате друга информация или мнения за трикове за ускоряване на работата на мобилен телефон с Android, моля, напишете в колоната за коментари по-долу, да!