Можете да играете тези 7 HD игри плавно на 512MB RAM компютър

Тези HD игри също поддържат висок геймплей и графика, така че е невъзможно да играете HD игри с компютър с ниски спецификации, като 512 MB RAM.

HD игрите обикновено са синоним на графично качество, което впечатлява геймърите, когато ги играят. Много от HD игрите, които се предлагат днес, изискват компютър с високи спецификации, за да ги играете. Тъй като тези HD игри също поддържат висок геймплей и графика, за вас е невъзможно да играете HD игри с компютър с ниски спецификации, като 512 MB RAM.

Но не е нужно да се притеснявате, тъй като поради многото тежки HD игри все още има HD игри, които са лесни за игра. Как да не го изпробвате леко, тези леки HD игри могат да се играят само с 512 MB RAM. Не вярвате? Ето 7 HD компютърни игри, които могат да се играят само с 512MB RAM .

  • 5 HD игри за Android под 100MB
  • 7Ã ?? Â Super HD Android игра с размер по-малък от 50MB
  • 15 най-добри компютърни игри с HD графика 2017

Можете да играете плавно 7 HD компютърни игри на 512MB RAM компютри

1. GTA: Сан Андреас

Източник на снимки: Видео: Жадна хиена

GTA: San Andreas е игра с отворен свят, която казва на Карл Джонсън като главен герой. Играейки като гангстер, вие ще се приключвате с приятели като Big Smoke, Ryder и други в търсене на забавлението от живота. С 3D и HD графика и много голяма карта, играта, издадена през 2005 г., е идеална за тези от вас, които имат посредствени спецификации.

GTA: Самият San Andreas изисква само 256MB RAM, за да играете гладко.

2. Need for Speed: Most Wanted

Източник на снимката: Видео: Reiji

Състезавайте се в вълнуващи диви състезателни арени, ще предизвикате всички вълнуващи диви състезатели. В игра, издадена през 2005 г., можете да я играете плавно, въпреки че тя има само 256MB RAM . Е, интересувате ли се да го играете?

3. Дяволът може да плаче 3

Източник на снимки: Видео: Фрай

За да оцелеете в света на хакване и наклонена черта, ще бъдете предизвикани да станете Данте, главният герой на тази игра. В тази една игра ще се биете срещу стотици свирепи чудовища, които са готови да оспорят вашите умения. Ако не сте нащрек, „трябва да умрете“. С HD графика тази игра изисква само операционна система само с 256 MB RAM.

4. Династия Воин 6

Източник на снимка: Видео: Rockman9x

Въпреки че е почти подобна по отношение на геймплея на Devil May Cry, тази игра Dynasty Warrior ще представи различна сюжетна линия . Все още носещ жанра на хак и наклонена черта, този ще ви предизвика да оцелеете в интересна древна китайска епоха . Освен това тази игра е още по-интересна с лека система за препоръки, която е 512 MB RAM само за тези от вас, които искат да я играят.

5. Counter Strike: Extreme

Източник на снимки: Видео: Devilterror

Кой не знае CS: Extreme ? Една игра се превърна в игра номер 1 за FPS. въпреки че тази игра изисква само 512 MB RAM, за да можете да я играете гладко, тази игра няма да ви разочарова. Не вярвате? просто се опитайте да видите видеоклипа по-горе.

6. Need for Speed: Carbon

Източник на снимка: Видео: notReiji

Все още от поредицата Need For Speed, този път EA Sport представя поредицата NFS: Carbon, която е на крачка от излизането преди Most Wanted. Но най-страхотното е, че въпреки че представя по-нови и по-свежи графики и сюжет , EA предлага само 512 MB, за да можете да го играете гладко.

7. [Lost Saga Gemscool

] (// lostsaga.gemscool.com/)

Източник на снимката: Видео: Даниел Вий

Lost Saga е игра, публикувана от Gemscool в жанра Casual. Самата тази игра ще ви отведе в битката на герои, които са много силни и готини. Като носите HD графика и онлайн игри , много от вас може да си помислят, че тази игра е много тежка за игра.

Но всъщност тази игра изисква само 512 RAM и HSDPA мрежа за игра.

Е, може би това са 7 HD компютърни игри, които могат да се играят с 512MB RAM . Интересувате ли се да играете леките HD игри по-горе ? , не забравяйте да оставите мнението си в графата за коментари!