5-те най-добри приложения за намиране на добри ресторанти, когато се прибирате у дома

Объркано търсите добър ресторант, докато пътувате напред-назад? Ето някои от най-добрите препоръки за кандидатстване за намиране на най-близкия ресторант, когато се прибирате у дома.

Пътуването за връщане у дома със сигурност е моментът, който най-нетърпеливо се очаква от всички, защото най-накрая те могат да се върнат в родния си град и да се срещнат с разширеното си семейство.

Обаче не може да се отрече, че прибирането у дома също е много уморително занимание, знаете ли, банда. Особено ако използвате транспорт като кола, за да стигнете до вашата дестинация.

Много задръстените пътища ви карат да се чувствате гладни по пътя. Ако не носите храна от вкъщи, разбира се, че искате или не, трябва да намерите най-близкия ресторант.

За щастие, в момента има няколко приложения, които ви позволяват да търсите най -близкия ресторант около текущото ви местоположение, знаете ли, банда.

Ето някои препоръки за кандидатстване за намиране на добри ресторанти по време на пътуването ви у дома или когато пристигнете в родния си град, банда.

Най-доброто приложение за намиране на ресторанти

Намирането на ресторант на място, което рядко или дори никога не сте посещавали, със сигурност ще бъде малко по-трудно от обикновено, банда.

Въпреки това, благодарение на наличието на следните приложения, сега е по-лесно да се направи.

1. Светът около мен

Приложения за производителност WT InfoTech ИЗТЕГЛЯНЕ

За света около мен се твърди, че е идеалното приложение за туристи, туристи или местни жители, които искат да знаят всички места около тях.

Не само това, оказва се, че това приложение може да търси и няколко места като банкомати, бензиностанции и ресторанти, нали знаете.

Чрез приложението World Around Me можете да намерите ресторант, като просто насочите камерата за мобилен телефон с Android около вас.

Това приложение, което комбинира технологията за добавена реалност с очарователен и динамичен интерфейс, е идеално за придружаване на вашето пътуване за завръщане у дома, за да го направите още по-забавно.

В допълнение, това приложение също показва много полезна информация, като наличност на WiFi, работно време, на потребителски отзиви, които ще ви помогнат да изберете най-добрите и разбира се вкусни ресторанти, банди.

Информация Светът около мен
Разработчик WT InfoTech
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (21 532)
Размер 11MB
Инсталирайте го 500K +
Android Минимум 5.0

2. Зомато

Социални приложения и съобщения Zomato ИЗТЕГЛЯНЕ

Приложението Zomato е едно от най-популярните и най-добрите кулинарни приложения, които можете да изтеглите, за да намерите ресторанти по време на завръщането у дома, банди.

С помощта на това приложение можете да намерите добри ресторанти, пълни с указания, информация за менюто, снимки и потребителски отзиви, които могат да бъдат взети предвид.

Интересното е, че можете да използвате това приложение не само в Индонезия, но и в други страни, като Великобритания, Бразилия, Турция, Филипините и много други, знаете ли.

Информация Зомато
Разработчик Зомато
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (2 060 471)
Размер 13MB
Инсталирайте го 50M +
Android Минимум 5.0

3. Плетен

Приложения за производителност Qraved ИЗТЕГЛЯНЕ

Смята се, че е приложение номер 1 за храна и начин на живот в Индонезия, Qraved може да ви помогне да намерите интересна информация за най-добрите препоръки за ресторанти.

Това приложение е оборудвано и с функция за преглед на потребителя , която може да ви предостави информация за качеството на храната от ресторанта, който искате да посетите.

Не само можете да намерите най-добрите ресторанти, чрез приложението Qraved, можете също така да намерите различни промоции за хранене и да направите резервации онлайн чрез приложението.

За съжаление можете да се наслаждавате на това приложение само за намиране на ресторанти в големите градове като района на Голямата Джакарта, Бандунг, Бали, Сурабая, Медан и други големи градове.

Информация Плетен
Разработчик Плетен
Отзиви (Брой рецензенти) 4.1 (2.183)
Размер 24MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.0

4. Отидете в кулинарията

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Going Culinary е следващото приложение, което можете да използвате, за да намерите вкусни кулинарни изкушения по време на пътуването си у дома.

Подобно на всяко друго приложение за кулинарно търсене, DatangKuliner също е снабдено с отзиви , адреси, телефонни номера, работно време и упътвания, които са много полезни за вас.

За съжаление, това приложение може да се използва само в няколко големи града като района на Голямата Джакарта, Бандунг и Сурабая. За тези от вас, които се прибират извън тези градове, все пак трябва да имате търпение, а.

Информация Отидете кулинарни
Разработчик PT става кулинарен
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (640)
Размер 11MB
Инсталирайте го 50K +
Android Минимум 4.4

5. Еатиго

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Eatigo е известно като приложение за резервация на ресторант, което предлага отстъпки въз основа на определени часове до 50% на ден в приблизително 4500 ресторанта.

Чрез предоставената функция „Тук и сега“ това приложение ви позволява да намерите най-близкия ресторант от мястото, където се намирате по това време, банда.

Това приложение предлага и повече от 20 категории храни, вариращи от японски, пица, всичко, което можете да ядете, и много други възможности за избор.

Ако все още не сте сигурни за вкуса на храната в ресторанта, който намирате, Eatigo предоставя и информация за отзиви от своите потребители, банди.

Информация Еатиго
Разработчик Еатиго
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (21 396)
Размер 12MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 4.3

Е, това бяха някои приложения за намиране на добри ресторанти, които можете да използвате, когато се прибирате по-късно, банда.

Сега намирането на ресторанти на места, които рядко или никога не посещавате, е още по-лесно благодарение на помощта на тези приложения.

Прочетете също статии за други интересни приложения от Shelda Audita .