специален професионалист! Ето как техниката за хакване на нюхане на Android без корен

Самата наука за хакване се състои от различни техники. Като се започне от Нюхане, Крекинг, Отвличане и други. Така че този път ApkVenue иска да ви каже как да правите техники за хакване чрез Android смартфон!

Хакването е може би най-готината компютърна техника. Използвайки хакерски знания, сякаш можете да правите всичко в цифровия свят свободно.

Самата наука за хакване се състои от различни техники. Като се започне от Нюхане, Крекинг, Отвличане и други. Така че този път ApkVenue иска да ви каже как да правите техники за хакване чрез Android смартфон!

  • Искате да бъдете известни, тези фалшиви хакери хакват собствения си уебсайт, използвайки религиозни въпроси!
  • Внимавай! Просто отворете Microsoft Word на Windows, можете да бъдете хакнати!
  • Тази компания за хакерски услуги за смартфони беше хакната! Как така?

Как да проникна техники за нюхане на Android без корен

Източник на снимка: Изображение: Blogger

Дейностите по подушване е най-добре да се правят на мобилно устройство. Обикновено хакерите използват малки лаптопи ( нетбуци ), за да извършват процеса на подушване в публични мрежи. Но с течение на времето вече можете да подушите с Android.

Разбиране на смъркането

Снимката е предоставена от: Изображение: Shubham Mayekar

Преди да влезете в стъпките, ApkVenue иска да обясни накратко надушването първо. ApkVenue ще се опита да използва езика възможно най-лесно.

Подсмърчане означава четене на целия трафик от пакети данни, който се случва в мрежата. Това е дълъг процес на мониторинг. Чрез подушване хакерите могат да намерят всичко - от посетените сайтове ( история ) до потребителското име и паролата на целта или жертвата.

За да можете обаче да се възползвате напълно от хакерските техники за подсмърчане, има много други неща, които трябва да се разберат. Пример за мрежова топология.

След като прочетете обяснението, сега трябва да имате идея. Самите стъпки са както следва.

Стъпки за нюхане на Android без корен

Етап 1

Преди всичко изтеглете и инсталирайте приложението за Android, наречено "Packet Capture" , можете да го изтеглите чрез следната връзка.

Изтегляне: Packet Capture най-новата версия

Стъпка 2

Отворете току-що инсталираното приложение. Изберете „Първи стъпки“ , след което продължете, като изберете „Инсталиране на сертификат“ .

Стъпка 3

След това ще се появи изскачащ прозорец, изберете само "Ok" . След това отново се появява изскачащ прозорец, изберете отново „Ok“ .

Стъпка 4

За да започнете да подушвате или наблюдавате в мрежа, изберете „Игра на лого“ в горния десен ъгъл. Изчакайте, докато пакетът данни, който търсите, премине. Ако е така, можете също веднага да видите подробностите, както е показано по-долу.

Ето как се правят техники за хакване на подсмърчане на Android, не е трудно нали? С по-нататъшна импровизация можете да проникнете в социалните медии и други акаунти на жертвата. Късмет!

О, да, споделете вашето мнение! Уверете се също, че сте чели статии, свързани с игри или други интересни статии от 1S.

Банер: AnonCraft

ВИЖТЕ СТАТИИ