как да активирам най-новия режим YouTube инкогнито 2021

Гледайте безплатно видеоклипове в YouTube, без да ви хванат? Можете да видите как да активирате режим инкогнито в YouTube по-долу!

Гледането на 18+ видеоклипа в YouTube може да звучи като негативна конотация в ушите на повечето от вас, нали?

Всъщност подобно видео съдържание не се ограничава само до миризми за „възрастни“, но някои са включени в тази категория, защото в тях има кръв или ужасни елементи .

Е, за тези от вас, които имат по-малки братя и сестри или деца, които също често използват мобилния си телефон, за да гледат YouTube, използването на функцията за инкогнито режим със сигурност ще бъде много полезно, банда.

След това, как да активирате режим „инкогнито“ в YouTube? Прочетете пълната статия на Jaka по-долу!

Как да активирам режим „инкогнито“ в YouTube

Как се използва режим „инкогнито“ в YouTube е много лесно, банда. Необходими са ви само няколко лесни стъпки, за да го направите.

За съжаление тази функция може да се използва само от версията на приложението на потребителите на YouTube. Независимо дали става въпрос за приложението YouTube за телефони с Android или iPhone.

Тази функция също не е достъпна за потребителите на YouTube Go, така че първо трябва да изтеглите обикновеното приложение YouTube, за да се насладите на тази функция.

  • Първо, първо отворете приложението YouTube на вашия смартфон. След това докоснете иконата на профила на вашия акаунт, която се намира в горния десен ъгъл.
  • За да активирате режим „инкогнито“ в YouTube, докоснете опцията Включване на режим „инкогнито “ .
  • След това ще се появи известие, че следващия път, когато затворите режим „инкогнито“, цялата история на видеоклиповете, която сте гледали, ще бъде изтрита незабавно.

  • За да влезете в режим инкогнито, незабавно докоснете бутона Разбрах .

  • На този етап режимът инкогнито веднага ще се активира, банда.

  • Когато режимът на инкогнито на Youtube е активен, можете да видите иконата на инкогнито в горния десен ъгъл и думите „Вие сте инкогнито“ на черен фон в долната част на екрана.

Докато използвате режим „инкогнито“, всички данни на акаунта ви, като списъка с абонирани канали, известия и библиотеката, ще бъдат празни, защото са скрити.

Така че засега няма да можете да гледате видеоклипове от любимите си герои на YouTube. Въпреки това пак можете да гледате видеоклипове на страниците „Начало“ и „Изследване“.

Чрез активирането на този режим историята ви при гледане на видео категории за възрастни в Youtube няма да бъде запазена. Така че никой няма да знае какви видеоклипове сте отворили.

Тази функция ще улесни още повече гледането на видеоклипове, за които се смята, че съдържат съдържание за възрастни по една или друга причина, въпреки че съдържанието все още се счита за подходящо за гледане.

Тогава, как да излезете от режим „инкогнито“ в Youtube? Просто се успокой, банда! ApkVenue също ще обсъди как да деактивирате режим „инкогнито“ в YouTube.

Как да деактивирам режим „инкогнито“ в YouTube

Искате приложението YouTube да изглежда отново нормално? Тихо! ApkVenue ще обсъди как можете да получавате известия или съобщения както обикновено.

Когато този метод приключи, историята ви, докато използвате приложението YouTube, ще бъде запазена отново, както обикновено, така че обърнете внимание на разликата.

Как да деактивирате режим „инкогнито“ в YouTube може да се направи лесно. Само няколко стъпки, наистина. Ето как да излезете от режим „инкогнито“ в YouTube:

  • Докоснете иконата за инкогнито в горния десен ъгъл. След това ще се появи изскачаща опция.
  • Докоснете опцията Изключване на инкогнито . По този начин ще се върнете към страницата на YouTube от предишния акаунт в Gmail. Цялата видеоистория, която гледате в режим инкогнито, също няма да бъде записана .

След като режимът „инкогнито“ е неактивен, можете да се върнете към достъпа до приложението YouTube както обикновено. Функциите за абонамент, известия и библиотека ще бъдат отново активни.

Използвайте този режим инкогнито внимателно, добре! например, за да проверите вирусни видеоклипове, за които се съмнявате, че са достойни за гледане или не и други подобни неща.

Това са съвети как да гледате 18+ видеоклипа в YouTube, без да ви хванат с помощта на функцията YouTube Incognito.

Приятно тестване с режим инкогнито в YouTube, банда! Не забравяйте да използвате тази функция възможно най-добре.

Прочетете също статии за Youtube или други интересни статии от Chaeroni Fitri .