10 най-добри приложения за фитнес за Android 2017

Искате ли да правите фитнес рутина и да се упражнявате, но имате ограничен бюджет? Можете да тренирате безплатно с тези 10 най-добри приложения за фитнес на Android.

Спортът вече не е дейност, която правят само някои хора, но той се превърна в начин на живот за повечето хора. Броят на успешните фитнес центрове кара хората да се стичат рутинно да извършват тази една дейност, макар и с различни цели, защото има такива, които чисто искат да живеят здравословно, а някои просто искат да съществуват, известни още като социални медии.

Упражненията, особено фитнес, което е популярно през последните няколко години, всъщност също изискват бюджет. Колкото по-добър е фитнес центърът и предлаганите съоръжения, толкова по-скъпо ще струва да можете да тренирате там. Всъщност вие всъщност можете да правите тези дейности дори у дома.

Със смартфон или приспособление за Android можете да правите фитнес, което, разбира се, не трябва да плаща много пари. По тази причина този път ApkVenue ще ви даде съвети за десетте най-добри приложения за фитнес на Android, които можете да използвате за упражнения.

  • 7 съвета за поддържане на здраве дори при игра на игри в маратон
  • Направете здрави! Ето 5 най-добри игри за разбъркване на Android
  • 25+ луди резултата от Photoshop отвъд здравия човешки мозък!

10 най-добри приложения за фитнес на Android 2017

1. Google Fit - Фитнес проследяване

Не е нужно да се съмнявам в приложение, създадено от една от най-големите технологични компании в света, Google. Това приложение, наречено Google Fit, автоматично ще наблюдава вашите дейности, докато държи вашия Android смартфон. Това приложение също ще дава предложения всеки ден да бягате, да ходите пеша или да шофирате.

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

2. 7-минутна тренировка

Това приложение е резултат от изследвания и експерименти от университет, наречен McMaster University в Канада. Наречено 7-минутна тренировка , това едно от най-добрите приложения за фитнес е идеално за тези от вас, които имат гъсти дейности и малко свободно време за упражнения. Това отнема само седем минути от вашето време, това приложение дори предлага различни обучителни уроци за някои части на тялото, като ръце, стомах и т.н.

Приложения Производителност Simple Design Ltd. ИЗТЕГЛИ

3. RunKeeper

За тези от вас, които наистина обичат да бягат, тогава не можете да пропуснете това едно приложение. RunKeeper е цялостно приложение за проектиране на работещи програми. Започвайки от графици, маршрути, статистически данни, когато бягате, докато вашата здравна информация бъде напълно записана и може да бъде настанена в това приложение.

Apps Productivity FitnessKeeper, Inc. ИЗТЕГЛИ

4. Джобна йога

Любител на йога? Или просто започвате, но сте срамежливи да посетите йога център? Можете да го направите у дома с помощта на това приложение. Pocket Yoga ще ви даде виртуален инструктор, който със сигурност ще ви научи на правилните движения. Удивително е, че това приложение осигурява до 200 йога пози!

Rainfrog Productivity Apps, LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

5. напомняне за водни напитки

Всеки фитнес или спорт е разбира се важен за поддържане на вашата фитнес и здраве на тялото. Но никога не забравяйте приема за организма, един от които са течностите. За тези от вас, които са мързеливи да пият (особено вода), наистина се нуждаете от това едно приложение. Water Drink Remnider ще наблюдава и контролира вашите навици за пиене, за да го направи по-добър и съобразен с нуждите на тялото ви.

Leap Fitness Group Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Незабавен пулс

Всичко, което е прекалено, не е добро, включително спортът. Вие активно правите всички спортни дейности, без да давате почивка или почивка за тялото си, което всъщност може да има лошо въздействие. Приложението Instant Heart Rate е създадено, за да знаете границите на тялото си чрез активността на сърдечната честота. Това приложение ще ви открива и уведомява, когато тялото ви се нуждае от почивка.

Производителност на приложенията Azumio Inc. ИЗТЕГЛИ

7. Брояч на калории MyFitnessPal

Прилежен фитнес, но не поддържате диетата си? Просто лъжете! Имате нужда от приложение, наречено брояч на калории, за да поддържате диетата си. Това приложение има голяма база данни с повече от пет милиона вида храни. Това приложение ще открие нивото на калории във всяка храна, която консумирате чрез баркод и, разбира се, ще ви даде препоръки, ако калориите са твърде големи.

Производителност на приложенията MyFitnessPal, Inc. ИЗТЕГЛИ

8. Диван до 5K от RunDouble

Вие ли сте от хората, които се затрудняват да постигнат или изпълнят целите, поставени в началото? Тогава имате нужда от това едно приложение. Приложението Couch to 5K е тук, за да ви помогне да постигнете целите, които сте създали, в този случай да пробягате 5 километра в определения от вас срок. Това приложение ще предостави данни, които ще ви помогнат да постигнете целта си.

9. Endomondo Running & Walking

Това едно приложение всъщност е почти същото като Google Fit. Името Endomondo , приложение, което си сътрудничи с едно от добре познатите спортни облекла Under Armour, ви дава различни данни за ежедневните ви дейности, като например броя стъпки, които изминавате, разстоянието, което изминавате, и броя на калориите ви.

10. Навлизане

За разлика от другите приложения, това приложение има по-гейминг нюанс. Ingress създава виртуална карта, съдържаща предизвикателства и скрити предмети на различни места, това приложение кани своите потребители да изследват заобикалящата ви среда, като ходят или тичат, което със сигурност е полезно за вашето здраве, стига да сте внимателни на пътя.

Това са десетте най-добри приложения за фитнес в изданието на Android за 2017 г. Разбира се, можете да използвате приложенията по-горе, за да подобрите вашата фитнес и здраве на тялото, без да се налага да плащате много пари. Кое от десетте приложения по-горе ще опитате първо? Предайте в колоната за коментари.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .