анти-мейнстрийм! Тези 4 игри имат подводна настройка! земята е остаряла ...

Игрите по-долу представят подводен свят, който е не по-малко изумителен. Веднага вижте по-долу, какви игри означават ApkVenue? Хайде, нека да слушаме!

На разработчиците обикновено правят игри с фона на едно красиво място, така че играчите изумени и никога не го забравят. Просто погледнете успеха на франчайза Far Cry или Monster Hunter World . Въпреки различните времена, представеният свят е невероятен.

Тя се различава от двете игри по-горе, игрите отдолу представят подводен свят, който е не по-малко изумителен. Веднага вижте по-долу, какви игри означават ApkVenue? Хайде, нека да слушаме!

  • Носталгия! 5 онлайн игри от старо училище, възродени на смартфони
  • Вместо да забавляват, тези 5 игри правят геймърите още по-стресирани
  • Тези 5 игри са най-големите провали в историята на индустрията за видеоигри

АНТИМЕНСТРИМ! 4 Тази игра има подводни настройки! Земята не е епоха ...

1. Всички серии от BioShock

Това е франчайз, където настройката за всички сериали е под вода. Можете да изследвате подводния град , който обикновено виждате във филмите, и да усетите вълнението от приключението в тази игра.

2. СОМА

Опитайте тази игра, ако никога не сте я играли. В тази игра ще почувствате колко страшно е да бъдете на високотехнологично място в най-дълбокото море. Освен това сюжетната линия е много сложна, така че ще разберете какво се е случило с главния герой само в края на историята .

3. FarSky

Ако сте отегчени с оцеляването занаяти игри като Minecraft , опитайте тази игра. Има същия геймплей , но различни настройки. В тази игра трябва да се научите как да оцелявате в морските дълбини, като използвате ресурсите около себе си, докато трябва да намерите части от подводницата, за да можете да се върнете на континента.

4. Song Of The Deep

Има два начина за играчите да изследват красивия подводен свят в тази игра, а именно гмуркане и използване на подводница. Въпреки че визуално графиките са само 2D и не толкова добри, колкото останалите 3 игри по-горе, подводният свят е наистина колоритен. Подводният свят, пълен с цветове, очарователният главен герой, до основната меланхолична музика определено ще ви накара да искате да изследвате по-дълбоко.

Това са някои игри, които представят удивителен подводен свят. Как ако се чувствате отегчени от игри, разположени на сушата, ApkVenue смята, че трябва да изпробвате тези игри. Новата настройка със сигурност ще донесе и ново усещане за игра, нали!