Имате снимка от детството? просто сканирайте с помощта на това приложение за Android

Имате физическа снимка, която искате да споделите в социалните медии? Просто използвайте приложението за Android, за да сканирате снимки!

Когато цифровите фотоапарати и мобилните телефони с фотоапарати все още не бяха популярни, ние все още отпечатвахме снимки във физическа форма, които бяха взети от аналогови камери или както ги наричаше старият тустел. Всички запазват снимките в албума и от време на време ги разглеждат, за да си спомнят.

Но какво, ако искаме да споделим тези моменти с нашите приятели онлайн? Може би някой отговори, като направи снимка на албума със смартфон. Но изглежда, че това не е правилният отговор, тъй като качеството на снимките няма да е оптимално. Това е приложение за Android за сканиране на снимки, което може да превърне вашите физически снимки в цифрови снимки.

  • Как да сканирате документи директно в текст на Android бързо и лесно
  • Как да сканирам и унищожавам вируси на компютър без антивирус
  • Искате да сте майстор на Photoshop? Използвайте тази притурка за цветно сканиране!

Приложение за Android за сканиране на физически снимки в цифров

Очевидно решението, ако искате да споделите моментите в стария си фотоалбум, е да сканирате снимката чрез приложението за Android в Google Play. От многото приложения за сканиране на снимки , тук са 5 приложения за Android за сканиране на най-добрите снимки според JalanTikus.

1. Фотомин

Може би малко хора са чували за това приложение, но всъщност това приложение е един от най-добрите фото скенери за Android, знаете ли. Можете да сканирате няколко снимки наведнъж чрез Photomyne . Готиното е, че това приложение също има интелигентност, която може да разделя снимки на няколко папки според приликите в приложението.

Photomyne Ltd. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ

2. CamScanner

Освен че е известен като приложение, което може да сканира документи, CamScanner има и функция за сканиране на снимки, знаете ли. Освен това можете също да редактирате снимките, които сте сканирали директно от това приложение. Както и да е, с това приложение можете да сканирате всякакви документи, писма, дори снимки.

Apps Photo & Imaging IntSig Information Co., Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Фото скенер

Това приложение, направено от BlitzInteractive, е приложение за скенер, което не може да бъде подценявано. Виждате ли, самият Photo Scanner има няколко други страхотни функции, като например редактиране и споделяне, които можете да направите директно от приложението. Е, въпреки че интерфейсът на това приложение не е добър, а.

BlitzInteractive Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Google PhotoScan

Не пропускайте, Google също представя приложение, което можете да използвате за сканиране на снимки директно на вашия смартфон. Може да се каже, че приложението PhotoScan е най-доброто приложение за сканиране в Google Play, тъй като резултатите от сканирането изглеждат много максимални. Това приложение може също така да разпознава ъгли на снимки, перспективи и може автоматично да завърта изображенията.

Приложения за снимки и изображения на Google Inc. ИЗТЕГЛИ

5. Adobe Scan

Adobe за пореден път роди приложение за мобилни устройства и този път това е приложение за сканиране на физически снимки в цифрови, а именно Adobe Scan . Готиното е, че това приложение ви позволява да сканирате снимки и лесно да се свързвате с различни други приложения на Adobe, като Photoshop, Illustrator и други.

Производителност на приложенията Adobe Systems Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са 5-те най-добри приложения за Android за сканиране на версията на снимки на JalanTikus, които трябва да опитате. Въпреки че Google PhotoScan е шампионът на приложения за сканиране на снимки, трябва да опитате и други приложения. Ако е така, можете да напишете в колоната за коментари кое приложение ви е любимо.