gb winrate и divage! Това е най-добрият трик за намиране на ботове на класически мобилни легенди

Сигурно сте чували за някои играчи, които са намерили ботове в Mobile Legends. Всъщност това не е измама или начин на измама, а един вид грешка, при която ако успеете да спечелите серия 15 пъти в класически, тогава в следващата игра можете да намерите ботове.

Сигурно сте чували за някои играчи, които са намерили ботове в Mobile Legends. Всъщност това не е измама или начин на измама, а един вид грешка, при която ако успеете да спечелите серия 15 пъти в класически, тогава в следващата игра можете да намерите ботове. Този метод е доказан от няколко YouTubers и се оказва успешен.

Освен преминаването през поредица от победи, се оказва, че има и други начини, така че можете да намерите ботове в класически и дори класирани , знаете ли , искате да знаете как? Хайде, вижте следните трикове.

 • 7 най-противоречиви игри за Android, блокирани от Google Play Store
 • 10 най-добри приложения за Android за мами за 2021 г. + Връзки за изтегляне, GG гаранция!
 • 5 грешки в игри със сцени, които ви карат да болезнете, не го гледайте момчета!

Това са най-добрите трикове за среща с ботове в Classic Mobile Legends

Следвай тези стъпки

1. Преди всичко, моля, изтеглете VPN приложението на PlayStore , като средно всички VPN са успешни, така че можете да използвате някоя от тях. Тук ApkVenue използва приложението Super VPN със сървър на САЩ .

2. След изтегляне и инсталиране, стартирайте приложението VPN и също така стартирайте играта „Mobile Legends“.

3. За да потвърдите дали VPN е свързана, моля, вижте вашия пинг, ако е червен, това означава, че е свързан със сървъра.

4. Следвайте на живо към класически или класирани, след това намерете съвпадение .

5. Ще намерите бота за секунди 55 до 1 минута 2 секунди , така че ако е преминал 1 минута 2 секунди, трябва да отмените, след това да намерите отново мача .

6. Ако сте намерили бот, моля, влезте в играта и след това играйте както обикновено.

Плюс-минус

Предимства:

 • GB Maniac / Savage
 • GB Winrate
 • Завършете постиженията лесно

Недостиг:

 • Определено ще се почувства малко изостанал в играта, но според ApkVenue това не е голям проблем, защото въпреки че изостава , врагът е бот, за да можете лесно да го убиете .

 • Минимум 1x на ден и максимум 3 пъти ботове за срещи (според опита на ApkVenue).

Допълнителен:

 • Моля, обърнете внимание, че този метод не е 100% винаги срещащи ботове , понякога ще срещнете други играчи, които също търсят ботове на същия сървър . Така например, ако срещнете друг играч , не трябва да влизате в мача . ApkVenue никога не е намалявал кредитния рейтинг до 80-те, само защото винаги е отменял мача . И така, ключът е да бъдете търпеливи и винаги да се стараете.

 • Освен класически, можете да направите този метод и в Ranked, но при условие, че акаунтът ви трябва да е на ниво Warrior-GrandMaster . Защото ако е Epic, няма да намерите ботове, защото системата за класиране има режим на избор на чернови.

 • ApkVenue успешно използва този трик и получи 19 Win Streaks в Classic срещу ботове, не вярвате? Просто погледнете екранната снимка по-долу.

Това са най- добрите трикове за среща с ботове в Classic Mobile Legends . Ако имате някакви предложения или въпроси, моля просто коментирайте по-долу, опитайте се и успех.