5 интелигентни начина да получите нов смартфон за евтин (дори безплатен!)

Смяната на смартфони като този със сигурност може да бъде доста изтощителна, особено ако закупеният смартфон наистина е скъп вариант на смартфон.

В момента има уникална промяна около ръчното комуникационно устройство, което сега познаваме като смартфони. За разлика от предишните поколения мобилни телефони, смартфоните сега са позиционирани като модни продукти, които могат да бъдат заменени на всеки 1 година или 2 години. Целта на хората, които сменят смартфони, не винаги се дължи на функционални причини.

Смяната на смартфони като този със сигурност може да бъде доста изтощителна, особено ако закупеният смартфон наистина е скъп вариант на смартфон. Ако само можехте да вземете смартфон на по-достъпна цена, това със сигурност би било от голяма помощ. Но възможно ли е? Ако искате да получите цена, която е по-ниска от пазарната, можете да опитате следните методи.

  • Съвети за закупуване на най-добрия смартфон с ограничен бюджет
  • 11 съвета за избор и закупуване на използван смартфон с Android
  • 4 важни съвета за закупуване на качествен евтин смартфон с Android

5 интелигентни начина да получите нов смартфон на ниски цени

1. Намерете промоции в онлайн магазини

Източник на снимки: Снимка: gobankingrates.com

Идеята за онлайн магазин или електронна търговия всъщност цели да улесни хората да купуват стоки. В развитието си обаче тази цел се измести. Освен че улеснява купувачите, онлайн магазините предлагат и по-лесни цени от офлайн магазините . Предлагат се и промоции. Ако искате да закупите смартфон на по-достъпна цена, можете да потърсите онлайн магазини, които в момента провеждат промоции.

Цената с отстъпка не е много. Въпреки това е доста интересно и може да ви помогне да спестите малко. Специални събития като националния ден за онлайн пазаруване също могат да бъдат място за намиране на смартфони с доста намалени цени.

2. Купете пакет от операторски пакет

Източник на снимка: Снимка: techspot.com

Когато нов смартфон излезе на индонезийския пазар, не малко клетъчни оператори се възползват от този момент за бизнес цели или просто за популяризиране на своите услуги за данни. Те също продават новия смартфон като пакет пакет . Формата на предимствата, които потребителите получават, не винаги е под формата на отстъпки или обратно връщане на пари. Квотният бонус, който предлага, е еднакво изгоден. Поне не е необходимо да купувате план за данни за известно време напред.

3. Купете от доставчик на смартфон във вашия град

Източник на снимки: Снимка: businessinsider.com

Този един метод всъщност не може да се прилага от всички. Тъй като, за да можете да закупите смартфон от доставчик , обикновено има ограничение за броя на поръчките или поне трябва да опознаете партията. Но също така си струва да се отбележи. Посочените тук доставчици не са официални дистрибутори, а играчи от малкия и средния бизнес, които обикновено изпращат запаси до гишетата на смартфони . Ако можете да проникнете в него, цената, която получавате, определено ще бъде под цената на дребно.

4. Купете гаранция за дистрибутор на смартфон

Снимка източник: Снимка: techtimes.com

Ако искате да вземете нов смартфон на много по-ниска цена, можете да си купите смартфон с гаранция за дистрибутор. Този смартфон обикновено е на цена под препоръчителната цена на самия производител на смартфони. Дори разликата може да достигне стотици хиляди рупии. Но ако искате да закупите смартфон с гаранция за дистрибутор , наистина трябва да сте готови да се притеснявате. Да не говорим за риска, ако има щети. Необходими са знания и опит за закупуване на смартфон, за да се намали този риск.

5. Потърсете подарък

Източник на снимки: Снимка: giveawaytoday.net

Ако можете да получите безплатен смартфон, защо да го купувате? Предложения като това със сигурност са много примамливи. Интересното е, че всичко това е много възможно. Един от начините е да се търси подарък за смартфон. Можете да го намерите на технологични портали или блогове, особено тези, които обсъждат смартфони.

За съжаление, за разлика от Америка, раздаването все още е доста рядко в Индонезия. Предлагат го само няколко портала и технологични блогове. Но ако се интересувате от безплатен смартфон, можете да търсите подаръци . Просто това са някои изисквания, на които трябва да отговаряте, за да го получите.

Това са 5 интелигентни начина да получите нов смартфон на ниска цена. Какъв номер сте направили? Споделете в графата за коментари.