6 приложения за android, които могат да оптимизират производителността на вашия android

Смартфоните с Android наистина са ефективни по отношение на хардуера, но за съжаление този Android смартфон не е имунизиран срещу проблеми с пространството за съхранение, остатъчни файлове, заедно с най-добрите андроид системни инструменти, които могат да оптимизират работата на вашия android.

Известно е, че смартфоните с Android са ожесточени по отношение на качество, хардуер и софтуер и още по-изненадващо е, че можете да имате този Android смартфон на достъпна цена. Можете да проверите Android смартфона за 2 милиона и най-добрия Android смартфон.

Смартфоните с Android наистина са ефективни по отношение на хардуера , за съжаление този Android смартфон не е имунизиран срещу проблеми с пространството за съхранение, остатъчни файлове , приложения, които консумират ресурси, и много други. За да ви помогне да поддържате вашия Android смартфон в най-добро състояние, JalanTikus вече има списък с 6-те най-добри Android System Tools за оптимизиране на работата на Android смартфон.

 • 8 лесни начина за ускоряване на бавния Android за 5 минути
 • 5 причини за бавния смартфон и как да ги преодолеем
 • 15 начина за преодоляване на бавно ускоряващи се мобилни телефони с Android, най-ефективни!

Най-добрият системен инструмент за Android за оптимизиране на смартфони с Android

1. DiskUsage - Визуализиране на пространството за съхранение

Иван Волосюк Приложения за производителност. ИЗТЕГЛИ

Системният инструмент на DiskUsage за Android е приложение, което ви помага да визуализирате пространството за съхранение на вашия Android смартфон. Това приложение за системни инструменти на Android има опростен дизайн и ясен интерфейс. След като отворите приложението DiskUsage за Android, трябва само да изчакате, докато сканирането приключи, след което можете лесно да видите визуализация на пространството за съхранение, съдържащо се на вашия Android смартфон.

В това приложение за Android на DiskUsage има 3 цвята, а именно син, зелен и оранжев. Функцията на приложението DiskUsage Android е да предоставя информация за това кои файлове заемат много място за съхранение, така че да можете да ги изтриете, за да оптимизирате работата на вашия Android смартфон.

2. Greenify - да ограничите приложенията за Android

Инструменти за разработчици на Oasis Feng Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

Най-добрият Android System Tool на Greenify е приложение, което може да се използва за ограничаване на други приложения. Това приложение за Android ще анализира кое приложение ще бъде проблематично, ще подчертае името на приложението и след това ще ви позволи да "хибернирате" приложението за Android.

Когато стартирате приложението Greenify Android System Tool, можете да видите менюто "анализатор на приложения", списък с приложения, които работят във фонов режим и списък с приложения, които могат да забавят вашия Android смартфон. Просто трябва да щракнете върху всяко приложение, което искате да хибернирате, след което щракнете върху бутона "Zzz".

3. SD Maid - Изтриване на ненужни файлове

Почистването и настройването на приложения потъмняват ИЗТЕГЛЯНЕ

SD Maid е приложение за Android, което ще ви помогне да поддържате вашия Android смартфон чист и подреден. Приложението Android System Tool предлага куп функции за управление на приложения и файлове.

SD Maid има 4 основни функции, а именно Corpse Finder (за изтриване на деинсталирани данни от приложението), System Cleaner (за изтриване на нежелани файлове), App Cleaner (за изтриване на приложения, които не са били използвани дълго време) и Database (за изтриване файлове от база данни на изтрити приложения). Освен това има и функция за търсене, за да намерите желаното име на файл. Използвайки приложението Android System Tool, вашият смартфон е гарантирано в най-доброто си състояние.

4. CCleaner - прави вашия Android чист, безопасен и бърз

Приложения за почистване и настройка Piriform ИЗТЕГЛЯНЕ

Най-добрият Android System Tool CCleaner е най-популярното приложение за почистване на смартфони в света. Точно като версията на CCleaner, направена за компютри. Това приложение за Android System Tool ще изтрие нежелани файлове, ще възстанови пространството за съхранение на вашия Android смартфон, а също така ще наблюдава вашата Android смартфон система. Ето някои полезни за вас функции на CCleaner:

Оптимизиране и почистване

 • Ускорете вашия Android смартфон и изтрийте нежеланите файлове безопасно.

 • Изчистете кеша на приложенията, папките за изтегляне, историята на браузъра, съдържанието на клипборда и др.

 • Изтрийте голям брой дневници за обаждания и SMS съобщения поотделно, по време или чрез контакт.

Възстановете място за съхранение

 • Рационализирайте вашия смартфон или таблет с Android.

 • Деинсталирайте бързо и лесно някои нежелани приложения.

 • Освободете ценно място за съхранение на вашия смартфон с Android.

Лесен за използване

 • Оптимизирайте вашия Android смартфон само с няколко щраквания.

 • Лесна и лесна навигация.

 • Без реклами.

 • Бърз, компактен и ефективен с малко използване на паметта и процесора.

Система за монитор

 • Проверете използването на процесора на вашия смартфон.

 • Проследявайте RAM и вътрешното пространство за съхранение.

 • Проверете нивото на батерията и температурата на вашия Android смартфон.

5. Clean Master - Изчистване на файлове и антивирус

Cheetah Mobile Inc Приложения за почистване и коригиране ИЗТЕГЛЕТЕ

Приложението Clean Master е полезно за почистване на нежелани файлове и подобряване на работата на вашия Android смартфон. Приложението Android Master Tool Clean Master има 4 основни функции, а именно:

 • Почистете нежеланите файлове

Изтрийте кеша и остатъчните файлове от изтритите приложения, за да освободите място за съхранение на вашия Android смартфон.

 • Усилване на телефона

Почистете приложенията, работещи във фонов режим, за да ускорите работата на вашия Android смартфон. Освен това има и функции на Cool Down CPU (олекотете работата на процесора), Game Boost (управление на ресурси при игра на игри) и Autostart Manager (управление на приложения, които се стартират автоматично).

 • Антивирус

Открийте вируси и други заплахи, които са опасни за вашия Android смартфон. Трябва да актуализирате често тази антивирусна функция, за да запазите смартфона си с Android в безопасност.

 • Пестене на батерия

Изключете приложенията за източване на батерията. Тъй като някои приложения продължават да работят дори във фонов режим и това ще изтощи батерията на вашия Android смартфон.

6. Avast Cleanup & Boost - Пречиствател на нежелани файлове и интегриран с Avast

Avast Cleanup & Boost е приложение за Android System Tool, което ви позволява да почиствате нежелани файлове и неизползвани приложения. Avast Cleanup & Boost има прост външен вид и е лесен за използване.

Някои от отличните характеристики на Avast Cleanup & Boost включват:

 • Премахване на боклука: Извършете анализ и почистете всички ненужни данни.

 • Безопасно почистване: Незабавно почиства ненужните данни, системния кеш , галерията с миниатюри , инсталационните файлове и остатъчните файлове.

 • Управление на приложения: Може да деинсталира приложения и да следи колко вътрешна памет се използва за приложения и данни за приложения.

Това бяха 6-те най-добри Android System Tools за оптимизиране на смартфони с Android. Това приложение е перфектно, така че вашият Android смартфон да не е бавен и така че вътрешната памет на вашия Android да не се изчерпва бързо, защото е пълна. Успех, надявам се полезен!