10 препоръки за най-новите и най-добрите аниме филми 2018

В допълнение към аниме сериалите, които се излъчват всяка седмица, има и специални аниме филми, които предлагат интересни истории и разбира се не бива да ги пропускате. Така че следването на ApkVenue дава препоръки за 10-те най-нови аниме филма 2018. Трябва да гледате това!

Искате ли да знаете какви нови аниме филми ще се появят през 2018 г.? Аниме, известен още като анимационния сериал от Япония, се превърна в световна поп култура, включително в Индонезия.

Е, освен аниме сериалите, които чакате всяка седмица, има и аниме филми, известни още като аниме филми, които се излъчват само на големия екран.

През 2018 г. има няколко нови аниме филма, които не бива да пропускате! Има ли нещо? Следват пълните препоръки от Jaka!

Най-новото аниме 2018

1. Бездомни бездомни кучета Bungou: мъртва ябълка

Една сила прави много от феномена на хора да се самоубиват, тъй като мистериозната мъгла се е случила в техния район. Специалната детективска агенция, която отговаря за това дело, също подозира Тацухико Шибусава, че е ръководител на атаката и се признава за „колекционера“ .

Така че Bungo Stray Dogs: Dead Apple е идеален за тези от вас, които обичат детективски истории с тъмна и мистериозна атмосфера!

Вижте тук трейлъра на бездомните кучета Bungou: Dead Apple!

Заглавие Бездомни бездомни кучета: Мъртва ябълка
На живо 3 март 2018 г.
Жанр Екшън, мистерия, комедия, супер сила, супер естествено
Студио Кости
Продължителност 1 час 30 минути

2. Mazinger Z Movie: Infinity

Въз основа на популярния механичен аниме през 80-те, Mazinger Z Movie: Infinity разказва историята на Kouji Kabuto, легендарния робот-пилот Mazinger Z, който се пенсионира след като преди 10 години успя да победи Dr. Ад, който се стреми да унищожи човешката цивилизация.

Но след като този инцидент премина и всички се върнаха в състояние на мир, враговете се върнаха с още повече сила. Особено след като знае опасната тайна, скрита под планината Фуджи.

Гледайте трейлъра на Mazinger Z Movie: Infinity тук!

Заглавие Mazinger Z Movie: Infinity
На живо 13 януари 2018 г.
Жанр Екшън, Sci-Fi, комедия, Super Power, Mecha, Shounen
Студио Анимация на Toei
Продължителност 1 час 35 минути

3. Нинджа Батман

Вече не в Готъм Сити, битките на Батман продължават в ерата на Японската империя, която е известна със своите самураи и катани. Нинджа Батман предприема заговор след инцидента, който изпраща злодеите и съюзниците на Батман да летят назад във времето.

Тук ще ви бъде представена битка между двете страни с японски оръжия от миналото. Така че не очаквайте Батмобил в този аниме филм, а! Но все пак е забавно да се гледа за феновете на DC Comics.

Вижте ремаркето на Ninja Batman тук!

Заглавие Нинджа Батман
На живо 15 юни 2018 г.
Жанр Екшън, бойни изкуства, самураи
Студио Камикадзе Дуга
Продължителност 1 час 25 минути

4. Детектив Конан 22 филм: Zero The Enforcer

Кой не познава детектив Конан? Сега приключението на детектива, попаднало в тялото на това малко момче, продължава във филма за аниме, озаглавен Детектив Конан 22: Zero the Enforcer, с все по-напрегната история и разкрива редица важни сюжети.

О, да, тази 22-ра поредица е белязана и от появата на Zero alias Tooru Amuro, бивш член на Черната организация, който всъщност е член на екипа на Бюрото за обществени услуги, който е под прикритие.

Гледайте тук трейлъра на филм „Детектив Конан 22: Нулевият насилник“!

Заглавие Детектив Конан, филм 22: Нулевият насилник
На живо 13 април 2018 г.
Жанр Екшън, мистерия, полиция, драма
Студио TMS Entertainment
Продължителност -

5. Boku no Hero Academia Филмът: Futari no Hero

За феновете на shounen anime изглежда, че ще чакате този аниме филм да бъде пуснат по кината! Boku no Hero Academia Филмът: Futari no Hero е филм, който разказва историята на All Might, заедно с младия си партньор.

В наши дни, може би всичко щеше също ще донесе Midoriya "Deku" Izuku, наследник на властта на всички за един , за да се превърне в номер едно супергерой да го замени момчета .

Гледайте трейлъра за Boku no Hero Academia The Movie: Futari no Hero тук!

Заглавие Boku no Hero Academia Филмът: Futari no Hero
На живо 3 август 2018 г.
Жанр Екшън, комедия, училище, Shounen, Super Power
Студио Кости
Продължителност -

6. Мирай не Мирай

Свръхестествената история на Кун Оота, който бил само на четири години, се случила, когато той ревнувал новородената си малка сестра Мирай Оота. Но един инцидент го накара да се запознае с тийнейджърката Мирай, която дойде от бъдещето във филма Мирай но Мирай .

Освен че се среща с Мирай, Кун се среща и с други братя, дошли от миналото. Уау, така че това аниме за пътуване във времето е забавно!

Гледайте ремаркето Mirai no Mirai тук!

Заглавие Мирай не Мирай
На живо 20 юли 2018 г.
Жанр Приключение, драма, фентъзи
Студио Студио Чизу
Продължителност 1 час 43 минути

7. Мобилен костюм Gundam NT (Разказ)

Като вземе хронологията на Universal Century (UC), Mobile Suit Gundam NT (Narrative) е един от аниме филмите на Gundam, който ще чакате. Особено ако сте проследили събитията в предишното аниме Mobile Suit Gundam Unicorn.

В този филм ще се появят няколко нови персонажа, като Йона Башута, която е пилотът на „Разказ“ Гундам и Золтан Аканен, който е неин съперник и пилот Синанджу Щайн. Не пропускайте RX-0 Unicorn Gundam 03 Phenex, който е иконата на тази серия.

Гледайте трейлъра на Mobile Suit Gundam NT (Разказ) тук!

Заглавие Мобилен костюм Gundam NT (Разказ)
На живо 30 ноември 2018 г.
Жанр Екшън, Драма, Меха, Военен, Sci-Fi, Космос
Студио Изгрев
Продължителност -

Е, това са 10-те препоръки за най-новите аниме филми през 2018 година . За съжаление пандемията на короната направи по-голямата част от горепосочените филмови заглавия да бъдат отложени.

Освен списъка по-горе, имате ли други препоръки? Нека споделим в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .