как да излезете от facebook на всички устройства с едно кликване!

Facebook е социалната медия, която използвате най-ежедневно. С лекотата на използване на различни устройства, понякога забравяте да излезете от акаунта си във Facebook, нали? Тук ApkVenue разглежда как да излезете от Facebook на всички устройства наведнъж с едно щракване.

Facebook е една от най-популярните медии в света и определено я притежавате. Според данни през второто тримесечие на 2017 г. в Индонезия Facebook има до 115 милиона активни потребители .

Със своите различни удобства, Facebook ви позволява достъп до него чрез различни платформи .

За да запазите профила си в безопасност, ето как да излезете от Facebook на всички устройства наведнъж с едно щракване!

  • Как да промените външния вид на Facebook с готини теми
  • Как да скриете Facebook акаунт от Google чрез Android
  • Как да възстановите хакнат акаунт във Facebook

Как да излезете от Facebook на всяко устройство с едно кликване!

Методът по-долу ви позволява да излезете от всички акаунти във Facebook, които са били активирани на няколко устройства едновременно. Имайте предвид, че можете да направите стъпките по-долу само през браузър за настолни компютри, като Google Chrome или Mozilla Firefox .

  • За първи път трябва да влезете във вашия Facebook акаунт. В лентата в горната част изберете иконата надолу триъгълник и след това отидете в менюто Настройки .
  • След това ще бъдете насочени към основните настройки на Facebook. На тази страница избирате меню Сигурност и вход в колоната вляво на екрана.
  • В менюто Сигурност и вход ще намерите раздел, в който сте влезли, който съдържа информация от всяко устройство, до което сте влизали във Facebook. Щракнете върху Вижте още, за да се покаже списък с още устройства.
  • Превъртете надолу и отдясно изберете менюто Изход от всички сесии, за да стартирате излизането от Facebook на всички устройства.
  • След това ще се появи прозорец за потвърждение за следващия процес. Ако сте сигурни, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху бутона Изход .
  • Facebook автоматично ще излезе от всички акаунти, които са били влезли на различни устройства преди. Все още ще сте влезли там, където сте излезли наведнъж, момчета .

Е, това е начинът да излезете от Facebook на всички устройства наведнъж с едно кликване! Как, лесно не е начинът? По този начин вече не трябва да се притеснявате за невежи ръце, които ще хакнат акаунта ви. Късмет!

Прочетете също статии за Facebook или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .