искате да бъдете професионален хакер? това е знанието, което първо трябва да научите

Вие ли сте, който се интересува от изучаване на хакерство? Ако е така, не трябва просто да започвате. Защото преди да научите хакерство, това е знанието, което първо трябва да научите. Елате да видите дискусията!

Навлизайки в средата на 2017 г., хакерската професия все още е любима сред ИТ активистите. Причината е, че освен като страхотна професия, по отношение на парите тя е и много обещаваща.

Вие ли сте, който се интересува от изучаване на хакерство ? Ако е така, не трябва просто да започвате. Защото преди да научите хакерство , това е знанието, което първо трябва да научите. Хайде, вижте дискусията!

  • 10 снимки на преносими екипи на Progressbar HACKER
  • Хакерите могат да хакнат компютър за 13 секунди! Ето как да го предотвратите

Това е науката, която първо трябва да научите, преди да хакнете

Не всички науки са самостоятелни, понякога някои от тях трябва да бъдат подкрепени от други науки. За науката хакерство ето знанието, което първо трябва да научите, за да го подкрепите.

Разберете как компютрите са свързани помежду си

Източник на снимка: Изображение: SDN Square

Обикновено хакерът е насочен към компютри или други устройства. Това ви кара да разберете мрежовата наука и устройствата, които често се използват в компютърните мрежи. Не ви позволявайте да създавате вирус, но не знаете как да го изпратите до целта.

Има две марки устройства, които обикновено се използват в науката за компютърните мрежи, а именно Cisco и Mikrotik . Марката Cisco се превърна в стандарт за банковото дело. Междувременно за Mikrotik това е решение за мрежово устройство на достъпна цена.

Разберете Linux OS в детайли

Източник на снимка: Изображение: Linux News

Pentest OS, която често се използва от Certified Ethical Hackers (CEH) , е базирана на Linux. Така че, разбира се, трябва да разберете и как работи операционната система Linux. Започвайки от команди на Linux, трябва да разберете всички негови функции.

Причините хакерите сами да избират Linux са много. Един от тях е Linux е операционна система с отворен код. Което означава, че Linux е по-лесен за персонализиране според нуждите.

Заключение

Мрежовата наука и Linux, това са две знания, които трябва да научите първо, преди да научите науката за хакване . Ако искате да го научите, можете също да отидете онлайн чрез уебсайта на Intra. Не е нужно да ходите законно в колеж.

Ето връзка към онлайн обучение за мрежова наука и Linux чрез уебсайта на Intra.

Мрежово и Linux обучение чрез Intra

ВИЖТЕ СТАТИИ

Така че това е само дискусията от ApkVenue за знанията, които първо трябва да научите, преди да хакнете . Какво мислите за това, има ли други знания, които трябва да имат предимство? Оставете мнението си в графата за коментари, да, благодаря.

Също така не забравяйте да прочетете статии, свързани с Hack или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: Чикаго Трибюн