7 к.с. се провали и разочарова от различни марки, не. 3 може да е бомба!

Не всички мобилни телефони, които имат висок шум, ще бъдат харесани от много фенове. Доказателството е, че има няколко мобилни телефона, които са неуспешни продукти и разочароват своите фенове

Днес всички смартфони имат еднаква форма и функции. Правоъгълната форма и сензорният екран / сензорният екран се превърнаха в задължителни формули за днешните смартфони.

За разлика от мобилните телефони, които бяха пуснати преди десетина години, можете сами да се убедите колко уникални са дизайните и иновациите на старите училищни телефони. В сравнение с днешния, наистина е далеч, банда!

Въпреки че е уникален и необичаен, всъщност не всички предлагани уникалности и функции са полезни и имат смисъл. Има и няколко мобилни телефона и смартфони, които са се провалили с много неща на пазара по различни причини.

7 Неуспешни и разочароващи продукти на HP от различни марки

В този списък ApkVenue не иска да говори само за неуспешни мобилни телефони, които бяха пуснати наскоро, банда. Оказва се, че има и много, знаете ли, стари мобилни телефони, които много хора смятат за провал.

Може би има някои от вас, които са имали шанса да имат мобилен телефон, който ApkVenue спомена по-долу. Ако е така, ApkVenue може да каже само „съжалявам, нямате късмет“ .

Вместо да ставате по-любопитни, просто погледнете статиите за неуспешни и разочароващи продукти на HP от всяка от тези марки, банда.

1. Blackberry Storm

Както знаем, средата на 2000-те беше ерата на мобилните телефони Blackberry . С уникална форма и оборудван с QWERTY клавиатура , Blackberry е серия от мобилни телефони, които трябва да бъдат притежавани.

През 2007 г. обаче тенденцията започна да се променя поради пускането на iPhone . От тенденцията QWERTY всички смартфони говорят за тенденцията на сензорния екран, популярна от iPhone.

Е, Blackberry Storm е опит на Blackberry да следва пазарните тенденции, за да не се удави, банда. Вместо това Blackberry Storm получи много негативни отзиви поради фаталните си недостатъци.

Blackberry Storm има ниска мощност на батерията, сензорен екран, който се забавя и подслушва (тъй като сензорният екран трябва да бъде наистина притиснат), и няма много приложения и игри, които поддържат този мобилен телефон.

2. Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note Pro е водещият смартфон, пуснат от Xiaomi през 2015 г. Този мобилен телефон също е оборудван с различни страхотни функции и прилични спецификации.

Оборудван с 4 GB RAM и осемядрен Snapdragon 810 1,5 GHz процесор, този мобилен телефон трябва да работи безпроблемно и да осигурява комфорт на своите потребители.

Всъщност Snapdragon 810 се оказва с грешка, при която този процесор ще накара мобилния телефон често да прегрява , когато играе игри или гледа видео, този мобилен телефон ще се почувства по-бързо.

Всъщност с такива спецификации този водещ мобилен телефон трябва да има добра производителност и да не се загрява бързо, като се има предвид усъвършенстваността на процесора Snapdragon 810 по това време.

Отделно от това, камерата Xiaomi Mi Note Pro е с лошо качество, а производителността на батерията е много под средната.

3. Samsung Galaxy Note 7

За разлика от други мобилни телефони в този списък, Samsung Galaxy Note 7 първоначално получи добър прием от феновете на продуктите на Samsung по целия свят.

Голяма батерия, остър извит екран, качествена камера, която може да се конкурира с iPhone, и функцията S Pen , която е много полезна при работа, правят този мобилен телефон очакван от много хора.

Историята обаче се промени, когато беше пуснат Samsung Galaxy Note 7. Има толкова много инциденти, при които този мобилен телефон изведнъж изгаря, дори експлодира.

Този мобилен телефон също беше окончателно забранен да се носи при полет със самолет, защото се смяташе за опасен. Samsung незабавно изтегли този продукт от пазара и спря производството на този водещ HP.

Въпреки че причината, поради която Galaxy Note 7 експлодира, беше разкрита, все още има много хора, които се чудят защо производител на HP, голям като Samsung, може да прави грешки като тази.

4. Nokia N-Gage (2003)

Кой използваше един от легендарните мобилни телефони на Nokia на този? Въпреки популярността си, се оказа, че първото поколение N-Gage се смята за провал от мнозина.

Nokia N-Gage беше пусната да проникне на пазара на джобни игри, който по това време беше доминиран от Nintendo Game Boy . Nokia продава N-Gage като сложен мобилен телефон, предназначен за игри като Game Boy.

За съжаление N-Gage се продава на 3 пъти по-висока цена от Game Boy. Игрите не са толкова много, колкото тези на Game Boy. Ако случаят е такъв, по-добре е да си купите и евтин мобилен телефон и Game Boy, банда?

О, да, не забравяйте високоговорителя и микрофона N-Gage, които са поставени в горната страна на мобилния телефон. Ще изглеждате наистина странно, когато вдигнете телефона с Nokia N-Gage.

5. HTC Thunderbolt

HTC Thunderbolt е първият 4G мобилен телефон, който поддържа LTE мрежи и е пуснат от HTC в сътрудничество с Verizon , американския мобилен оператор.

Този мобилен телефон се очаква с нетърпение в САЩ, защото толкова много хора искат да усетят колко бърза е 4G мрежата на техния смартфон.

Пускането на този мобилен телефон обаче беше твърде късно от графика, така че много фенове бяха разочаровани. Освен това този мобилен телефон също има ограничена 4G мрежа и не съответства на рекламираното.

Лошата батерия, HP, която работи много бавно, обича да се рестартира, са някои от другите грозоти на HTC Thunderbolt. Много разочароващо, банда.

6. Motorola Droid Bionic (2011)

Motorola Droid Bionic е телефонът на Motorola, който се провали и разочарова много от своите фенове. През 2011 г. този мобилен телефон беше пуснат с 8 месеца закъснение от датата на пускане, за която трябваше да бъде.

От това забавяне феновете очакват надстройка на този един мобилен телефон. Оказва се обаче, че е още по-разочароващо, банда.

Формата на задното тяло е изпъкнала, батерията е разточителна, сензорният екран е лош, а потребителският интерфейс, който не е проектиран внимателно, прави този един мобилен телефон достоен за включване в списъка на Jaka.

7. iPhone 5c

IPhone 5c, който беше пуснат през 2013 г. , е евтина версия на iPhone 5, издаден година по-рано. IPhone 5c е известен с ярко цветния си пластмасов корпус.

Погледнато от цената, iPhone 5c всъщност има цена, която не е далеч от iPhone 5. С разлика в цената, която не е твърде далеч, получавате само пъстър смартфон, изработен от пластмаса като играчка .

iPhone 5c няма функцията Touch ID, има малка памет за съхранение и има ниска производителност, особено при стартиране на най-новите приложения.

Това беше статията на Jaka за 6 неуспешни и разочароващи продукта на HP от различни марки. Включен ли е вашият мобилен телефон в горния списък на Jaka?

Напишете отговора си в колоната за коментари, да!

Прочетете също статии за Gadgets или други интересни статии от Prameswara Padmanaba