наистина мъртъв! ето 5 игри, които са като истински

Вие ли сте от онези геймъри, които искат истински игри? Ако е така, нека да разгледаме следните препоръки за игри от ApkVenue. Гарантирано, за да ви осигури различно игрово изживяване!

Изборът на игри, които съществуват днес, толкова много и разнообразни. Но средно геймърите търсят игри, които изглеждат реални. Поради тази причина геймърите често правят модове.

Вие ли сте от онези геймъри, които искат истински игри? Ако е така, нека да разгледаме следните препоръки за игри от ApkVenue. Гарантирано, за да ви осигури различно игрово изживяване!

  • 5 компютърни игри с най-добрата графика и геймплей за всички времена
  • 7 страхотни компютърни игри, които можете да играете на вашия смартфон с Android
  • 5 най-добри безплатни класически компютърни игри, които трябва да опитате

Ето 5 игри, които са като реални

1. Един живот

Източник на снимката: Изображение: PC Tech Magazine

Жанрът на играта FPS е популярен сред геймърите. Като цяло, ако умрете в FPS игра, тя ще се появи или ще се върне към живот. Но за съжаление това не се отнася за игра, наречена One Life . Мъртъв, да, може да се каже наистина мъртъв. Защото няма да можете да го играете отново, завинаги.

2. Metal Gear Solid 3: Snake Eater / Издръжка

Източник на снимката: Изображение: samotny w drowiec

Един от най-световните франчайзи за игри, а именно Metal Gear Solid . За Metal Gear Solid 3 можете да кажете, че това е най-епичната поредица. Тематично в гората и изглежда като истински. Ако ви застрелят, трябва да оперирате, не можете да се излекувате веднага. И вие също трябва да намерите храна, за да оцелеете.

3. ARMA 3

Източник на снимка: Изображение: Гигантска бомба

Върнете се отново към жанра FPS игра. FPS игри като Battlefield или Call of Duty , може би можете просто да атакувате сляпо. Но не и за игра, наречена ARMA . В тази игра трябва наистина да използвате военна тактика. За тези, които не са обикновени, гарантирано ви е главоболие да играят тази игра.

4. Погрешно създадени

Източник на снимката: Изображение: Keen Gamer

Темата за зомбита винаги е интересно да бъде игра. Тази игра има тема, подобна на Resident Evil , където цели градове са се превърнали в зомбита. Трябва да оцелеете, като строите приюти и търсите храна.

По пътя можете да взаимодействате и с други играчи онлайн. О, да, тази игра използва същото време като реалния свят.

5. Harvest Moon: Завръщане към природата

Снимката е предоставена от: Изображение: ArkusArchiv

Ако това е една игра, ApkVenue е сигурен, че всички приятели ще знаят. Това е легендарна игра на PS1, където сте натоварени да се грижите за поле в минерален град. Не само да се грижите за полетата, но и в тази игра можете също така да се ожените и да имате деца, като изглеждате като истински човек.

Поздрав към създателите на игри, те могат да направят игрите да изглеждат като истински. Какво мислите, кое число е истинската игра?

О, да, не забравяйте да прочетете статии, свързани с игри или други интересни статии от 1S.

Банер: ShutterStock

ВИЖТЕ СТАТИИ