7 най-безполезни героя от Наруто, по-лоши от Сакура!

С толкова много герои в анимето на Наруто има някои герои, които се оказват напълно безполезни! Кои са те?

Ако бъдете помолени да посочите най-популярното аниме през последните няколко години, трябва да има много хора, които споменават Наруто .

Добрата сюжетна линия, епична битка между нинджата и историята на героите са основните причини.

Освен това Наруто има много герои, които са любими на феновете. Въпреки това се оказва, че има много безполезни герои от Наруто!

Най-безполезният герой от Наруто

Може би ще кажете Сакура Харуно като най-безполезния герой. Джака не е съгласен, защото поне се е борил срещу последния враг, Кагуя.

Все още има много герои, които са далеч по-малко полезни от Сакура. Ако прочетете причините по-долу, определено ще разберете защо.

Тук ApkVenue няма да включва странични знаци, които рядко излизат. Слаби герои като Ирука също не са включени, защото той играе важна роля като баща на Наруто.

И така, кои са най-безполезните герои в анимето на Наруто?

1. Шино Абурам

Източник на снимки: Narutopedia - Fandom

Като съученик на Наруто, Шино Абураме е страничен герой, който често се забравя. По време на изпитите за Чунин той се обедини с Хината и Киба.

Ние лесно се разпознаваме благодарение на способността му да контролира насекомите. Но освен това наистина няма да ни пука за това.

Когато Наруто и екипът преследват Саске, който е щял да отиде при Орочимару, Киба също не е замесен, защото е бил на мисия.

В поредицата Боруто можем да разберем за кариерата на Шино като учител в академията за нинджа. Отделно от това той не беше направил много.

2. Анко Митараши

Източник на снимки: Narutopedia - Fandom

Анко Митараши е резултат от експеримента на Орочимару. Следователно той може да издаде змийски стил като неговия.

За първи път Анко се появи по време на изпитите за Чунин, преди Орочимару да дойде да атакува село Коноха. Анко лесно се губеше, когато се сблъска с него.

Освен това той се появи отново, докато се опитваше да намери Кабуто по време на Четвъртата световна война нинджа. Той беше хванат и змийската му сила беше погълната от Кабуто.

Анко оцеля след края на войната. Можем да го видим как дебелее в Боруто. Поражението много пъти може да го накара да мързелува да тренира.

3. Карин Узумаки

Снимката е предоставена от: Painceiziel

Точно като Сакура, Карин Узумаки е бусинът на Саске. Често го показват глупаво, обикновено когато се сблъсква със Суигетсу.

Карин е нинджа, която има сензорни способности и лекува хората, като позволява телата им да бъдат ухапани.

Въпреки това, като цяло той нямаше никаква полза. По време на битката срещу Данзо той беше намушкан от Саске, който го предаде.

Той също е използван от Саске като пионка, за да измами Сакура. Въпреки това Карин все още е луда по Саске. Това е името буцин.

Персонажите от Наруто нямат друга употреба. . .

4. Tenten

Източник на снимката: Screen Rant

В сравнение с женските герои нинджа в съвременниците си, Тентен често се смята за най-безполезен.

Този съотборник на Неджи и Рок Лий е специалист по оръжията, който обикновено се отстранява от запечатаните свитъци. Въпреки това той загуби срещу Темари по време на изпитите за Чунин.

По време на Четвъртата световна война на нинджа му е възложена специална задача да запечата съкровищните инструменти на мъдреца от шест пътеки . Успя да запечата само два от петте обекта.

В последната глава на Наруто видяхме Tenten да променя курса, като отвори бизнес с инструменти за нинджа. Това допълнително подчертава безполезността на този единствен герой.

5. Ебису

Източник на снимки: Гений

Като човек, който твърди, че е учител за бъдещи кандидати за Хокаге (Конохамару, внук на Третия Хокаге), Ебису е нинджа, който няма никакви способности.

Никога не сме го виждали да прави опасен ход или да застрашава живота на противник. Всъщност той загуби зле срещу извратеното дзюцу на Наруто.

Когато Болката нападна Коноха, той изобщо не можа да устои. Вместо това Конохамару, който между другото беше негов ученик, успя да победи Болката.

Всъщност той е чунин. По някакъв начин той успя да се издигне до това ниво.

6. Рин Нохара

Източник на снимката: DevianArt

Вярвате или не, Рин Нохара е една от причините за смъртта за Четвъртата световна война нинджа! За тези, които не знаят, той е съотборник на Какаши и Обито.

Никога не знаем каква е истинската способност на Рин. Медицински нинджа ли е? Или имате силен удар като Сакура?

Това, което знаем, е било използвано като сила на Джинчурики на триопашатия демон. Той каза на Какаши да го убие, за да не бъде унищожен Коноха от него.

Обито, който обичаше Рин, видя това и се разгневи срещу Какаши. Всъщност всичко това беше уредено от Мадара Учиха.

О, да, заради нейния характер, който има сладко отношение, изглежда, че много хора правят Рин като неин waifu!

7. Куренай Юхи

Източник на снимки: Narutopedia - Fandom

Нинджите в Наруто имат три нива, а именно Генин , Чунин и Джонин . Най-силни са Джонините като Какаши и Гай Мейто.

Това означава, че всички нинджи на Джонин трябва да са силни, нали? Явно не, банда! Можем да видим пример в Kurenai Yuhi .

Като учител на групата на Хината, Куренай има способността да дженджуцу. За съжаление тази способност не беше много силна, защото загуби зле срещу Итачи Учиха.

Освен това тя не участва в Четвъртата световна война нинджа, защото току-що е родила детето си с Асума. Той също така реши да се пенсионира като нинджа.

Това бяха някои от героите от Наруто, които Джака смяташе за най-безполезни . Освен стандартните им способности, присъствието им в анимето всъщност няма значение.

Това може да е изключение за Рин, тъй като нейната смърт може да предизвика Четвъртата световна война на нинджа. Но основно той умря като инструмент на други села, които искаха да унищожат Коноха.

Според вас кой е най-безполезният герой от Наруто? Съгласни ли сте със списъка на Джака? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah .