8 най-пълни начина за преодоляване на грешки в Instagram, 100% ефективни!

Грешката ви в Instagram отново ли е? Това може да се случи, защото сървърът не работи, има интернет връзка и т.н. Но не се притеснявайте, опитайте да проверите как да разрешите следната грешка в Instagram, банда!

Изглежда, че Instagram се превърна в едно от задължителните приложения за социални медии за хилядолетното поколение.

Функциите за споделяне на снимки и видео привличат приложението, защото потребителите могат да поддържат съществуването си в киберпространството.

Следователно, ако възникнат грешки в Instagram или няколко проблема, като например невъзможност за влизане, невъзможност за отваряне на приложението или в действителност Instagram не работи , потребителите веднага ще се оплачат.

Как да преодолеем грешките в Instagram

Има няколко причини за грешки в Instagram , а именно:

  • Instagram надолу

  • Все още не се използва най-новата версия на приложението Instagram

  • Акаунтите в Instagram са блокирани от Instagram или от други страни.

  • Натрупани кеш файлове , системни грешки и вируси на HP

  • Проблем с интернет връзката.

Тогава как решавате грешки в Instagram? Вижте следната статия на ApkVenue.

1. Инсталирайте най-новото приложение на Instagram

Първият начин за разрешаване на грешката в Instagram е да проверите дали сте инсталирали най-новото приложение на Instagram . Instagram винаги се актуализира редовно.

В допълнение към предоставянето на нови функции, актуализациите също решават проблеми или проблеми в Instagram.

За да видите най-новите актуализации на Instagram, можете да посетите Google Play Store, след което да кликнете върху 3 реда в горния ляв ъгъл .

След това отворете Моите приложения и игри и кликнете върху Актуализации . Тук ще видите приложенията, които имате, които се нуждаят от актуализиране.

Ако Instagram е един от тях, просто щракнете върху Актуализиране. След като актуализацията бъде изтеглена и инсталирана, опитайте да отворите приложението отново.

2. Използвайте независим сайт, за да проверите състоянието на сайта

Ако горният метод не е работил. Можете да проверите дали грешката наистина е защото Instagram не работи .

За да видите състоянието на даден сайт, дали той не работи или не, можете да отворите следния независим сайт .

  • Надолу ли съм или само аз (//isitdownorjust.me/)

  • В момента ли е надолу (//www.isitdownrightnow.com/)

  • Детектор за надолу (//downdetector.co.uk/)

На този сайт всичко, което трябва да направите, е да напишете „instagram.com“, за да проверите дали Instagram не работи или не.

Трите сайта са безплатни и лесни за използване и могат да ви дадат сигурност дали проблемът с грешката в Instagram наистина се дължи на сървъра на Instagram или на мобилния ви телефон.

3. Изчистете кеша и данните за приложението в Instagram

Един от най-мощните начини за решаване на грешки в повечето приложения е да изчистите кеша и да изчистите данните .

Опитайте да изчистите кеша или данните от Instagram на мобилния си телефон. Номерът е да отидете в Настройки на мобилния си телефон.

След това намерете и щракнете върху менюто Приложения , след което потърсете приложението Instagram . Ще намерите няколко по-подробни менюта.

Изберете Storage , след което можете да изчистите данни или Clear Cache от там. След това опитайте отново да влезете в Instagram.

4. Преинсталирайте приложението Instagram

Начинът да се реши следващата грешка в Instagram е да се преинсталира приложението Instagram .

Причината за грешки в Instagram също може да бъде повреда на данните . Това обикновено се случва, след като направите последната актуализация на Instagram, но приложението IG не може да бъде отворено.

Така че, можете да опитате да деинсталирате и преинсталирате приложението си в Instagram.

5. Рестартирайте мобилния си телефон

Следващият начин за справяне с грешки в Instagram е да рестартирате мобилния си телефон . Като рестартирате мобилния си телефон, вашият мобилен телефон ще работи отново свеж, без товар.

Рестартирането на HP също функционира, за да поддържа производителността на компонентите на HP, за да остане оптимално и да опресни приложението.

Най-простият начин за рестартиране на мобилен телефон е да натиснете бутона за захранване за известно време , след което след като се появят няколко възможности за избор, изберете Рестартиране .

Ако използвате мобилен телефон Xiaomi, можете да проверите как да рестартирате мобилен телефон Xiaomi. За потребителите на OPPO ApkVenue има и статия за това как да рестартирате OPPO мобилен телефон.

6. Променете паролата

Instagram също не може да влезе, защото акаунтът ви в Instagram е хакнат от някой друг.

След това лицето променя паролата за вашия IG акаунт без ваше знание.

За това можете да проверите имейла, свързан с вашия Instagram, ако има имейл от Instagram, в който се казва, че има само искане за промяна на паролата.

Ако има такъв имейл, възможно е акаунтът ви да е бил компрометиран наскоро от някой друг.

Ако случаят е такъв, можете да опитате да влезете във вашия Instagram чрез компютър или лаптоп, след което щракнете върху Забравена парола, за да нулирате паролата си.

7. Изчакайте Instagram да реши вътрешния си проблем

Ако вашата грешка в Instagram и тази грешка се появи масово, тогава единственият начин, който можете да направите, е да изчакате вътрешния Instagram да реши проблема .

Ако проблемът с грешката е разрешен, ще можете да влезете отново в акаунта си.

8. Проверете Интернет връзката

Проблеми, които често възникват сред потребителите на Instagram, са изображения, които не се появяват, или видеоклипове, които не искат да се възпроизвеждат.

Ако случаят е такъв, проверявате вашата интернет връзка и също така проверявате квотата си , може би е свършила.

Картините, които не се появяват, или видеоклиповете, които няма да се възпроизвеждат, се дължат на лоша връзка с интернет.

Това са 8 начина за решаване на грешки в Instagram. Можете ли да се върнете към използването на Instagram? Ако имате по-мощно решение, споделете го в колоната за коментари.

Успех и надявам се полезен!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Andini Anissa .