как да ускоря 3g интернет връзка на android до 200%

Този път в моята статия ще се говори за преодоляване на бавен Android интернет. Подходящ за приятели, които са придружени от усамотение хахаха. Приятелите, разбира се, често изпитват, когато имате нужда от бърза връзка, интернет в Android е разхвърлян,

Здравей приятелю. Как минават дните, някои все още са единични? много а? Изглежда, че един-единствен човек е стресиращ, приятелю, просто искам да скоча от 300-ия етаж, приятелю, този път в моята статия ще се говори за преодоляване на бавния интернет за Android. Подходящ за приятели, които са придружени от усамотение хахаха. Приятелите, разбира се, често изпитват, когато имате нужда от бърза връзка, интернет на Android е в развалини, това е наистина лошо, нали?

Не мога да актуализирам Instagram, Facebook, не мога да гуглям, за да намеря съвети как да си намеря секси приятелка, не мога да намеря свободни работни места, не мога да играя онлайн игри , най-лошото е, че не можете да предавате видеоклипове, които карайте очите ви да жилят. Хехехе .. След това ще ви дам мантра, така че интернетът ви с Android вече да не е бавен, така че сърцето и чувствата ви вече не са мъртви.

 • 7 начина да спестите квотата в интернет за всички оператори, най-ефективни!
 • Как да използвате най-новия Psiphon Pro 2020, можете да сърфирате безплатно!
 • Как да сърфирате без интернет връзка на вашия Android телефон

Как да ускорите 3G интернет връзката на Android до 200%

 1. Прочетете първо молитвата, приятелю, хехехе ...
 2. Уверете се, че смартфонът има и ваш собствен, не вземайте назаем.
 3. Вашият Android трябва да е вкоренен . За самия корен метод можете да видите на JalanTikus, Лесни начини за изкореняване на всички видове Android без компютър с Framaroot или Как да вкорените всички видове Android с Towelroot.
 4. Изтеглете първо приложението 3G / 4G Speed ​​Optimizer от JalanTikus. Инструменти за разработчици на приложения ê¹Â? à?? ¨ì¤Â? ИЗТЕГЛИ
 5. Отворете приложението, когато приключи инсталирането.
 6. Щракнете върху опцията, след което изберете Максимална скорост .
 7. Щракнете върху Apply Tweak .
 8. Рестартирайте или рестартирайте Android.
 9. Опитайте да изтеглите нещо и усетете разликата.

Опитах този метод и той дава доста значителни промени. Но не забравяйте, че всеки има различни резултати. Едно нещо, което трябва да запомните, направете със собствения си риск . Успех, ако има проблеми, не се свързвайте с мен, нали?