7 dota 2 героя, които са най-подходящи за начинаещи

Е, за начинаещите в DotA 2, този път ApkVenue обобщи някои герои, които наистина са подходящи за начинаещи в DotA 2. Какви герои имам предвид? Ето 7 героя от DotA 2 за начинаещи.

DotA 2 е жанр MOBA игра , която става все по-популярна през последните години. Освен подобрената графика и добавянето на герои , които често наричаме герои, DotA 2 предлага и вълнуващо игрово изживяване, независимо от победите и пораженията, които получавате по време на игра.

Всеки път, разбира се, ще има редица нови хора, които се интересуват от играта на DotA 2, а именно тези, които се наричат ​​начинаещи, известни още като начинаещи . Е, за начинаещите играчи на DotA 2 , този път ApkVenue обобщи някои герои, които наистина са подходящи за начинаещи в DotA 2 . Какви са героите, които означава ApkVenue? Ето 7 героя от DotA 2 за начинаещи.

  • Въпреки че е момиче, 6-те героя в DotA 2 са много смъртоносни
  • Убийството е част от природата! Ето 5 ужасни истории за убийците в DotA 2
  • 9 героични умения на DotA 2 са най-страховити от геймърите, кой от тях е най-краен?

7 Hero DotA 2, който е най-подходящ за начинаещи

1. Свещен войн

Снимка: anoncraft.com

Sacred Warrior е герой от типа Сила, който има свои собствени предимства по отношение на дистанцията на атака. Ако повечето герои от типа Сила използват меле атаки , то този герой използва атаки на далечни разстояния, които в комбинация с умението Burning Spear са много подходящи за HP на противника, докато стоят близо до кулата . В допълнение, този герой има и лечебни умения , в случай че умирате, и умения за прекъсване на живота, които могат да намалят 50% кръв на врага.

2. Рицар-дракон

Снимка: steamcommunity.com

Dragon Knight е друг герой, подходящ за използване от начинаещи. Този герой е оборудван с умението „ Дишай огън“ като умение за атака, умението „ Драконова кръв“ , което прави този герой не лесен за убиване, умението „ Зашеметяване“ да избяга или атакува врага, и умението „ Старата форма на дракона“ , което ще увеличи скоростта на движение, атака и защита.

3. Wraith King

Снимка: steamcommunity.com

За тези от вас начинаещи, които се страхуват от смъртта на вашия герой, опитайте да използвате Wraith King . Умението Vampiric Aura на този герой ще увеличи оцеляването ви, когато на бойното поле, уменията за зашеметяване и прераждането, които ви позволяват да се върнете към живота, със сигурност могат да направят начинаещите спокойни по време на война.

4. Стелт убиец

Снимка: anoncraft.com

Друг герой, който също е подходящ за използване от начинаещи, е Stealth Assassin . Този герой е оборудван с Smoke Screen умения , които ще направят вражески нападения пропускат , когато атакува, така че имате време да било атака или да избяга. В допълнение, умението Плащ и Кинжал на този герой ще го направи невидим, за да можете безопасно да фермирате и да се освободите от внезапни атаки (освен ако врагът не използва Gem of True Sight и Sentry ).

5. Снайперист джудже

Снимка: deviantart.net

Все още се страхувате да не влезете в битка? Да, можете да останете близо до кулата, докато правите бутални линии с помощта на герой Снайперист на джуджетата . Този герой е доста лесен за използване от начинаещи, тъй като разстоянието за атака на този герой е много голямо, така че можете да продължите да фермите близо до вашата кула и да атакувате вражески кули от доста безопасно разстояние. Трудно ли е да убиеш или да се страхуваш да се биеш? Просто използвайте Assassinate, за да убивате враговете дистанционно.

6. Измамник Найт

Снимка: anoncraft.com

Rogue Knight е един от героите с най -много щети в DotA 2. Този герой е доста пълен по отношение на уменията, тъй като притежава умения за защита и умения за атака. Можете да използвате Storm Bolt, за да се предпазите или да атакувате и Warcry като умение за защита и бягство. Ами уменията за атака? Отпуснете се, има Божията сила, която ще увеличи щетите ви със 150%.

7. Секира

Снимка: dotageeks.com

Е, ако начинаещите искат да използват герой, който наистина е трудно да умре, можете да опитате Axe . Този един герой е може би герой с много висока жизнеспособност, благодарение на умението Counter Helix за контраатака на опонента ви и Berserker Call, което ще добави голямо количество от бронята ви. За да получите убийство, можете да използвате Острието за избиване, което ви позволява да извършите незабавно убиване, когато врагът умира.

Това бяха 7-те героя от DotA 2, които са подходящи за начинаещи, за да се опитат, надяваме се да са полезни и да се забавляват да играят. Самият Яка свири за първи път на DotA 2 (DotA), избирайки да използва Sacred Warrior и Rogue Knight , а какво ще кажете за първия си герой, когато беше новак? Не се колебайте да оставите следи в графата за коментари и да споделите с приятелите си.