10 най-добри игри за превключване на Nintendo, които трябва да играете

Имате Nintendo Switch, но сте объркани каква игра да играете? Не се притеснявай, банда. ApkVenue ще ви каже най-добрите игри на Nintendo Switch, които трябва да играете

Кой тук е запознат с конзолите, произведени от Nintendo ? Започвайки от първото поколение Game Boy до Nintendo Switch , най-новата конзола на Nintendo днес.

Много игри на Nintendo Switch вече са на пазара. Започвайки от RPG игри, бойни игри, приключенски игри и много други.

В тази статия ApkVenue ще обсъди 10-те най-добри игри на Nintendo Switch, които може да ви накарат да се заинтересувате от закупуването на Switch Lite, който ще излезе скоро.

10 най-добри игри за превключване на Nintendo, които трябва да играете

Nintendo Switch успя да спечели сърцата на много геймъри, които преди това бяха лоялни играчи на 2 други конзоли, а именно PlayStation 4 и XBOX ONE.

Според Jaka, Nintendo Switch е опит за покаяние, направен от Nintendo, след като предишната им конзола, Wii U , се провали на пазара.

Превключвател, който може да се играе по всяко време, е избор на много хора, които са винаги заети, така че нямат време да играят игри след работа у дома.

За вашите потребители на Nintendo Switch ApkVenue ще ви каже 10-те най-добри игри на Nintendo Switch, които трябва да играете . Вижте го !

1. Легендата за Зелда: Дишането на дивата природа

Ако сте лоялен фен на Nintendo, със сигурност вече сте запознати с това заглавие.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild е най-добрата игра на Nintendo Switch, която наистина трябва да играете.

Тази RPG жанрова игра има наистина добра графика и анимация, банда. В допълнение, геймплеят и бойната механика са забавни, за да ви пристрастят.

Тази игра с отворен свят е може би най-добрата игра на Nintendo Switch, създадена от Nintendo някога. Много хора купуват Switch заради тази изключителна игра на Nintendo, банда.

Подробности Информация
Разработчик Nintendo Entertainment Planning & Development
Платформа Nintendo Switch, Wii U
Дата на излизане 3 март 2017 г.
Жанр Екшън приключение

2. Супер Марио Одисея

Освен серията Zelda, има и други най-добри ексклузивни игри на Nintendo Switch, а именно серията Super Mario. Втората най-добра игра на Nintendo Switch е заета от бандата Super Mario Odyssey .

Super Mario Odyssey има геймплей, подобен на старите игри на Super Mario. Просто тази игра има 3D графика и носи отворена тема, банда.

Тази игра ще ви накара да почувствате преживяването при игра на различна игра Супер Марио. Хубавата графика, придружена от весела музика, ще ви зарадва, когато я играете.

Подробности Информация
Разработчик Nintendo Entertainment Planning & Development
Платформа Nintendo Switch
Дата на излизане 27 октомври 2017 г.
Жанр Платформа, екшън-приключение

3. Mario Kart 8 Deluxe

Третата най-добра игра на Nintendo Switch е игра от най-новата серия Mario Kart, а именно Mario Kart 8 Deluxe . Тази игра е вдъхновение за подобни игри като Crash Team Racing.

Тази игра е състезателна игра с карти с уникални герои, които можете да намерите във франчайза Super Mario. Можете да използвате наличните елементи, за да превъзхождате опонентите си.

Тази игра е наистина забавна за вас да играете онлайн и офлайн с приятелите си. Няма чувство, че сте по-доволни от това да биете приятелите си в тази игра.

Подробности Информация
Разработчик Nintendo Entertainment Planning & Development
Платформа Nintendo Switch
Дата на излизане 28 април 2017 г.
Жанр Състезание

4. Огнена емблема: Три къщи

Fire Emblem: Three Houses е походова RPG игра , която трябва да играете, ако сте фен на стратегическите игри.

Тази игра е една от най-добрите игри на Nintendo Switch от 2019 г. От много отдавна серията Fire Emblem е много добре известна със своя тактически геймплей и изисква зряла стратегия.

В тази последна поредица Fire Emblem трябва да изберете един от учениците измежду 3 фракции и да го направите герой в продължаващата война.

Подробности Информация
Разработчик Koei Tecmo Games
Платформа Nintendo Switch
Дата на излизане 26 юли 2019 г.
Жанр Тактическа RPG

5. Тетрис 99

Кой не познава играта Tetris ? Ако не знаеш, значи все още си твърде млада, банда. Tetris е една от най-продаваните игри в света.

Оказва се, че Nintendo Switch също има игра Tetris, знаете ли, банда. Въпреки че е стара школа, играта Tetris 99 носи нова система, която заслужава да я превърне в една от най-добрите игри на Nintendo Switch.

В тази игра вие ще играете тетрис едновременно с 98 души. Подобно на играта Battle-Royale, последната побеждава, банда.

Подробности Информация
Разработчик Nintendo
Платформа Nintendo Switch
Дата на излизане 13 февруари 2019 г.
Жанр Пъзел, Arcade, Battle-Royale

Други най-добри игри на Nintendo Switch ...

6. Pokemon Let's Go Pikachu / Eevee

Кой истински фен на Nintendo, който не познава играта Pokemon ? Pokemon Let's Go Pikachu / Eevee е една от най-добрите игри на Pokemon, които можете да играете.

Както и преди, Nintendo винаги пуска по 2 версии на всяка игра на Pokemon. Той каза, че и двамата имат изключителни видове покемони, които не можете да намерите в други версии.

Тази игра има зашеметяваща 3D графика и не забравя да включи важни елементи като други игри на Pokemon. Естествено, тази игра е една от най-добрите игри на Nintendo Switch за 2018 година.

Подробности Информация
Разработчик Game Freak
Платформа Nintendo Switch
Дата на излизане 16 ноември 2018 г.
Жанр RPG

7. Super Smash Bros. Крайна

Super Smash Bros. Ultimate е игра от най-новата серия Super Smash Bros , а също така и първата, която стартира специално за платформата Nintendo Switch.

Тази бойна жанрова игра има 74 знака, които можете да играете. Не само това, има много аниме герои или други игри, които можете да играете.

Като най-добрата игра на Nintendo Switch, тази игра има подробна графика и много гъвкава анимация. Както и да е, наистина е забавно да играеш онлайн и офлайн, банда.

Подробности Информация
Разработчик Nintendo, Bandai Namco
Платформа Nintendo Switch
Дата на излизане 7 декември 2018 г.
Жанр Борба

8. Mario + Rabbids: Battle Battle

Mario + Rabbids: Kingdom Battle носи главния герой Марио от поредицата Super Mario, но има съвсем различен геймплей, банда.

В тази най-добра игра на Nintendo Switch вече не играете игри на Марио с приключенска тема. Тази игра разполага със стъпкова система, която изисква стратегия.

О, да, тази игра е кръстосана игра между играта Super Mario & Rabbids Invasion, банда. Определено ще бъде наистина вълнуващо, де!

Подробности Информация
Разработчик Ubisoft
Платформа Nintendo Switch
Дата на излизане 29 август 2017
Жанр Пошагова, RPG

9. Splatoon 2

Splatoon 2 е най-добрата мултиплейър игра, която можете да играете на Nintendo Switch. Тази игра има сладка графика и много ярки цветове.

Splatoon първоначално беше ексклузивна игра на Wii U. Splatoon 2 беше пуснат специално за феновете, които преминаха към Nintendo Switch.

Вие сте мнението , наполовина човек, наполовина калмари. Трябва да се състезавате в оцветяването на арената с цветовете на вашия отбор, за да можете да победите враговете си. Много вълнуващо, банда!

Подробности Информация
Разработчик Nintendo EPD
Платформа Nintendo Switch
Дата на излизане 21 юли 2017 г.
Жанр Стрелец от трето лице

10. Stardew Valley

Stardew Valley е игра за симулация на земеделие, която има много подобен геймплей на легендарната игра Harvest Moon.

Тази игра все още има пикселна графика. Въпреки това, тази игра наистина е забавна за вас, когато се чувствате уморени или твърде късно.

Точно като Harvest Moon, вие можете да отглеждате, отглеждате, жънете, рибите и много други. Можете също да играете тази игра в мултиплейър.

Подробности Информация
Разработчик Ерик Бароне, Sickhead Games
Платформа Nintendo Switch, PS4, Android, PC, XBOX One, iOS
Дата на излизане 26 февруари 2016 г.
Жанр Симулация, Тактически, RPG

Това е статията на Jaka за 10-те най-добри игри на Nintendo Switch, които трябва да играете. Ако нямате Nintendo Switch, може би ще ви е интересно да видите заглавията на игрите по-горе.

Дано статията на Джака може да ви помогне и забавлява, банда. Ще се видим в друга статия на Jaka!

Прочетете също статии за най- добрите игри или други интересни статии от Prameswara Padmanaba