препоръка за най-добър 4k hdr геймърски монитор (2019) - 4k монитор benq ew3270u

Търсите ли най-добрия игрален монитор с 4K резолюция? Не забравяйте да проверите този един монитор, банда. Имат пълни характеристики и достъпна цена. Хайде, вижте изцяло!

Търсите ли монитор, който е подходящ за игри на различно ниво? Качеството на монитора 1080p не е задоволително за вас?

Ако е така, тогава е време да замените монитора си с по-висококачествен! Голямата резолюция на екрана плюс поддържането на 4K е едно от изискванията за най-добрите игрални монитори .

Избирайки 4K игрален монитор, разбира се, не трябва просто да избирате. Е, един от игралните монитори, който е подходящ за вас, е монитор от Benq. Защо трябва Benq? Хайде, вижте пълната причина по-долу!

Препоръка за най-добър 4K HDR монитор за игри (2019) - 4Q монитор BenQ EW3270U

Мониторът за игри е един от най-важните елементи за супер приятно изживяване при игра на игри на компютър.

Мониторът за игри със сигурност е проектиран да максимизира игровото изживяване, като добави определени функции, които не са налични на обикновения монитор.

Един добър, висококачествен игрален монитор трябва да има висока разделителна способност на екрана, за да завладява HDR технологията.

Една от най-добрите технологични компании, които предоставят качествено оборудване за игри, е Benq.

Benq разполага с редица качествени опции за монитор, от които можете да избирате. Един от тях е мониторът BenQ EW3270U 4K, който има най-доброто качество на изображението в своя клас.

Този монитор с площ на екрана 31,5 инча трябва да се има предвид при търсене на 4K монитор за игри. Ето причината:

1. Остър 4K екран

4Q мониторът BenQ EW3270U има разделителна способност на екрана 3840x2160 със съотношение на страните 16: 9 . Освен голямата разделителна способност, този монитор е балансиран и със задоволителната 31,5-инчова ширина на екрана .

Екранът също е направен с помощта на панел VA или Vertical Alignment , който е по-добър от IPS екраните, когато се справяте с проблеми с изпускането на подсветка .

Не само това, този монитор има и голям ъгъл на гледане до 178 градуса . Така че качеството на светлината няма да бъде драстично намалено при гледане отстрани на екрана.

Когато използвате този 4K монитор, всички игрови и филмови дейности могат да бъдат максимизирани. Не спирайте дотук, този монитор разполага и с редица усъвършенствани технологии, които могат да подобрят качеството на изображението.

Сред тях са HDR , AMD FreeSync , Eye Care и Brightness Intelligence Plus . Всички тези технологии могат да помогнат за поддържането на зашеметяващото визуално качество на игрите и филмите.

2. HDR технология и Brightness Intelligence Plus

HDR или High Dynamic Range е технология, която увеличава динамичното осветление, което води до по-цветно и по-ярко изображение.

Тази технология се прилага за 4Q монитора BenQ EW3270U с 95% DCI-P3 Wide Color Gamut , така че качеството и контрастът на цветовете са по-живи и по-ярки.

Не спира дотук, този 4K HDR монитор допълва и HDR функцията си с технологията Brightness Intelligence Plus (BI +) , която може да разпознава светлината и температурата в стаята.

BI + автоматично ще регулира яркостта и цвета на екрана, така че екранът да е лесен за очите. Можете да активирате функциите HDR и BI + чрез бутона в долния десен ъгъл на екрана.

Бутонът HDR може да се използва и за симулиране на съдържание, което няма функция HDR. Трябва само да натиснете един бутон, за да симулирате филм или игра без HDR поддръжка.

3. Характеристики за грижа за очите, които са удобни за очите

В допълнение към функциите HDR и BI +, този игрален монитор има и технология за грижа за очите, която ще направи по-дълго гледане на екрана по-удобно.

Тази грижа за очите е получила сертификат TUV Rheinland, тъй като може да намали синята светлина, която е вредна за очите, и има функция без трептене , която намалява проблема със счупените изображения.

Тази технология е интегрирана с Brightness Intelligence Plus, която може да регулира осветлението и цветната температура на екрана според стайната обстановка.

Сензорът Brightness Intelligence Plus, разположен в долната част на монитора, ще регулира околната светлина според светлината на монитора. Въпреки това все още можете да видите изображението в детайли.

Подходящ за тези от вас, които често седят дълго време пред монитора.

4. Пълна свързаност

Следва пълна свързаност , BenQ EW3270U 4K Monitor има редица портове, които могат да бъдат свързани към различни устройства като PS4 Pro, Xbox, Laptop и Macbook.

Можете да свържете игровата конзола с помощта на HDMI порта, докато лаптопите могат да бъдат свързани към DP порта.

Не спирайте дотук, има USB-C порт, който рядко се среща на други монитори, така че да може да се интегрира с Macbook.

5. Функция за монтиране на стена

И накрая, функцията за монтиране на стена е като на съвременните телевизори 4K монитор BenQ EW3270U има една 100x100mm монтиране на стена формат, който е лесно за вас да се монтира на стената.

Тази функция със сигурност ви помага да бъдете използвани като допълнителен монитор или като основен екран за игра на игри с HD графика.

4Q мониторът BenQ EW3270U не е единственият вариант на 4K HDR монитор на Benq. Можете да изберете други модели, а именно серията EW3270U и EL2870U.

За тези от вас, които са любопитни за този монитор, можете да видите повече информация за монитора BenQ EW3270U 4K на официалния уебсайт.

Този 4Q монитор BenQ EW3270U има много достъпна цена за 4K монитор на цена от 7,3 милиона IDR . Интересувате ли се от закупуването му? Вижте официалния магазин тук.

BenQ EW3270U 4K геймърски монитор 1 WayTikus BenQ EW3270U 4K геймърски монитор 2 WayMats BenQ EW3270U 4K геймърски монитор 3 WayMats BenQ EW3270U 4K геймърски монитор 4 BenQ EW3270U 4K гейминг монитор 5 WayMats BenQ EW3270U 4K геймърски монитори 6 JalanMQ BenQ EQ32MU BenQ EQ3270U 4K монитори за игри

Това е препоръката за най-добрия 4K игрален монитор, който е сравнително по-достъпен в сравнение с мониторите в своя клас. Какво мислите за монитора BenQ EW3270U 4K, банда?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за Gaming Monitors или други интересни статии от Daniel Cahyadi