10 най-добри приложения за почистване на android и pc ram 2019

Вашият мобилен телефон изведнъж се забавя? Може би се нуждаете от приложение за почистване на RAM, което може да облекчи работата на вашия мобилен телефон, проверете препоръките за приложение в тази статия!

Вашият мобилен телефон и компютър се чувстват бавни напоследък?

Освен че е причинен от вирус, може би този бавен проблем може да бъде причинен от пълната RAM. Защото всеки път, когато отворите приложение, част от пространството в RAM ще се използва.

Това може да бъде причинено и от големия брой изпълнявани фонови приложения . Но не е нужно да се притеснявате, защото има лесен начин да се отървете от него.

Правите това, като използвате приложение за почистване на RAM за HP и PC. Какви са приложенията? Хайде, вижте изцяло!

10 най-добри приложения за почистване на RAM и Android

RAM или памет с произволен достъп е форма на съхранение на данни и компютърен код, който се използва. Всяка RAM има ограничение за съхранение на данни.

Разбира се, не сте непознати за заглавието RAM, банда. По принцип всички компютърни устройства имат RAM, която работи за съхраняване на данни.

Включително мобилни телефони и компютри, които използвате ежедневно. Когато вашето устройство изпитва забавяне или забавяне при едновременно отваряне на няколко приложения, това означава, че капацитетът на RAM паметта ви е пълен.

Ако това се случи, трябва да почистите RAM, за да можете да я почистите, така че да можете да се движите безпроблемно на мобилния си телефон и компютъра.

Един от най-лесните начини за почистване на RAM е използването на приложения. Хайде, вижте следните препоръки:

Най-добро приложение за Android RAM Cleaner

Е, тук има препоръки за мощно приложение за почистване на RAM, за да се отървете от „нежеланите файлове“ на вашия Android!

1. Nox Cleaner

Първото приложение е Nox Cleaner , това приложение има много полезни функции, с които можете лесно да работите.

Освен почистването на RAM, можете да изтриете боклука и неизползваните данни само с едно щракване.

Можете също така да стартирате игра за ускоряване на играта за по-гладко изживяване при игри без забавяне. Това не спира дотук, Nox Cleaner има и функция за пестене на батерията . Хубаво!

Изтеглете безплатното приложение Nox Cleaner от Google Play Store.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на рецензии 4,8 (655 695)
Размер на приложението 18 MB
Android минимум 4.4 и по-нови

2. CCleaner

Следващото приложение е CCleaner . Освен че може да почиства RAM, това приложение има и различни функции за увеличаване на производителността на вашия мобилен телефон.

Можете да оптимизирате игровото изживяване, да се борите с вируси и да изтривате безполезни кеш данни. Всичко, което можете да направите само с едно щракване.

Можете също да използвате CCleaner, за да наблюдавате вашата система на HP, като например използването на процесора, количеството RAM и използваната вътрешна памет. Страхотен!

Приложения за почистване и настройка Piriform ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на рецензии 4,5 (1,191,417)
Размер на приложението 17 MB
Android минимум варира

3. Усилвател на скоростта

Е, ако този Speed ​​Booster е подходящ за тези от вас, които използват мобилни телефони от нисък клас. Тъй като това приложение използва само 2MB вградена памет.

Въпреки това, Speed ​​Booster има различни основни функции, които могат да направят мобилния ви телефон толкова бърз, колкото новият. Разбира се, с помощта на бустер за RAM.

Освен това има и функции на CPU Cooler, Junk File Cleaner, Battery Booster и много други. Този Speed ​​Booster е приложението за почистване на Android, което ApkVenue препоръчва за вас.

Изтеглете безплатното приложение Speed ​​Booster от Google Play Store.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на рецензии 4,7 (128 972)
Размер на приложението 5.4 MB
Android минимум 4.0 и нагоре

4. Чист майстор

Друго приложение за почистване на смартфони с Android е Clean Master. Чрез използването на това приложение вашият мобилен телефон ще бъде чист от кеш паметта, нежеланите файлове и деинсталираните боклуци от приложения.

Има много функции, които можете да използвате от това приложение, една от които е History Eraser, която ще ви помогне лесно да изтривате и премахвате остатъчните файлове.

В допълнение, Clean Master също има функция за защита на WiFi, която може да защити мобилните телефони от ненадежден обществен WiFi. Хайде, опитайте приложението!

Cheetah Mobile Inc Приложения за почистване и коригиране ИЗТЕГЛЕТЕ
Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на рецензии 4,7 (44 294 237)
Размер на приложението 20 MB
Android минимум варира

5. Телефон Master

Последното приложение за почистване на RAM за Android е Phone Master , това приложение е пълен пакет, който помага на мобилния ви телефон да бъде в безопасност и да не закъснява .

Можете да използвате различни функции като шкафче за приложения, за да защитите чувствителни лични приложения или да управлявате интернет данни, така че използването ви да не надвишава ограничението.

Останалите функции със сигурност правят мобилния ви телефон по-бърз и освободен от по-малко данни.

Изтеглете безплатното приложение Phone Master от Google Play Store.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на рецензии 4,7 (119 743)
Размер на приложението 9,7 MB
Android минимум 4.4 и по-нови

Най-доброто приложение за почистване на RAM на компютър

Ако предишните 5 приложения за почистване на RAM са за Android, тогава можете да използвате следните 5 приложения за почистване на вашия компютър или лаптоп RAM.

1. Wise Cleaner

За първото приложение за почистване на RAM на компютъра , Wise Cleaner , можете да използвате това приложение, за да оптимизирате работата на компютъра, като премахнете неизползваната памет.

Не само това, това приложение може също да „подреди“ паметта, така че компютърът ви да работи по-бързо, без никакви закъснения или грешки .

Изтеглете официалното приложение Wise Cleaner

Подробности Минимални спецификации
операционна система Уиндоус експи
Процесор Pentium 233
Памет 128 MB RAM
Съхранение 10 MB

2. Iolo System Mechanic

Следва Iolo System Mechanic, който можете да използвате безплатно за почистване на RAM и да направите системата на вашия компютър или лаптоп по-структурирана.

Това приложение е в състояние да почисти кеш данни, които пречат на процесора, така че вашият компютър може да изпълнява различни дейности по-бързо.

В допълнение, това приложение може също да почиства различни видове проблеми като грешки и да предпазва вашия компютър от вируси.

Изтеглете официалното приложение Iolo System Mechanic.

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows 7
Памет 1 GB RAM
Съхранение 60 MB

3. IObit Advanced SystemCare

Е, ако IObit Advanced SystemCare има най-добрия дизайн на интерфейса сред другите. Освен това има и различни функции, които се притежават.

Можете да подредите данните на твърдия диск и да поправите системни грешки с едно щракване. В допълнение, IObit Advanced SystemCare ще работи в реално време.

Поддържа производителността на вашия компютър будна всеки ден. Това приложение, разбира се, е платено и можете да го закупите на официалния уебсайт.

Изтеглете официалното приложение IObit Advanced SystemCare.

Подробности Минимални спецификации
операционна система Уиндоус експи
Съхранение 300 MB

4. Piriform CCleaner

Освен че се използва на мобилни телефони , CCleaner се предлага и в компютърна версия, която може да почиства RAM само с едно щракване, банда.

Можете да възстановите загубени файлове, стига да използвате приложението Piriform CCleaner. Не само това, има и функции за защита на файловете и сърфиране в поверителността.

Изтеглете официалното приложение Piriform CCleaner.

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows 2003, 2008 и 2012 Server
Памет -
Съхранение -

5. Razer Cortex: Game Booster

Обичате ли да играете игри?

Ако е така, това приложение за почистване на RAM памет на компютъра може да бъде вашият опорен елемент. Нещо повече, ако не Razer Cortex: Game Booster . Това приложение е в състояние да оптимизира производителността на процесора за игри.

Освен това има и функция System Booster, която се използва за изтриване на данни, които се считат за маловажни, а безполезната кеш памет в RAM също ще бъде сведена до минимум.

За да може игралното ви изживяване да работи по-гладко.

Настройка на системата за приложения Razer Inc. ИЗТЕГЛИ
Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows 7
Процесор 300 Mhz процесор
Памет 256 MB RAM
Съхранение 250 MB

Това са 10 приложения за почистване на RAM за Android и PC, които можете да използвате безплатно. Сега не е нужно да се притеснявате как да освободите RAM, за да не изостава устройството .

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за RAM или други интересни статии от Даниел Кахяди .