Тези 5 най-добри шахматни игри на Android могат да ви направят умни! не вярвайте?

5-те най-добри шахматни игри на Android, които да ви помогнат да упражните мозъка си и да освежите ума си.

За освежаване на ума могат да се правят много спортове. Едно от тях е упражнението на мозъка. Този спорт обикновено е синоним на шах. Физическите упражнения са много полезни за здравето, но упражненията за мозъка също са добри за усъвършенстване на способностите ни.

Ето 5-те най-добри шахматни игри на Android , които трябва да опитате точно сега! Моля, вижте пълния преглед по-долу.

  • 5 от най-добрите и вълнуващи игри Game Boy Advance (GBA)
  • Тези 5 мозъчни закачки на Android могат да направят мозъка ви по-умен
  • 10 най-добри мозъчни тийзъри за Android 2019 | Станете по-умни!

5 най-добри шахматни игри за Android

1. Без шах

Chess AI Factory Limited е една от най-популярните шахматни игри на смартфони. Това приложение има всички основни положения и има 12 нива на трудност. Сред тях са случаен режим, професионална игра , постижения, класации и има осем теми на шахматната дъска.

2. Шах Тактика Pro

Chess Tactics Pro не е като повечето шахматни игри като цяло. Тук има много пъзели за шах и можете да играете онлайн, за да получите пъзел, който се актуализира всеки път, когато влезете в мрежата . Тук сте изправени пред предизвикателството да развиете уменията си и да научите нови тактики.

3. Droidfish

Droidfish е популярна Android игра за шах с графичен интерфейс. Той се предлага с един показател и има много функции, включително PGN, FEN и EPD поддръжка.

Можете да регулирате трудността, като промените мощността на двигателя. Това е една от шахматните партии, които харесват сериозните шахматисти. Освен това е безплатно, защото няма покупки или реклами в приложението.

4. iChess

iChess е една от най-добрите шахматни игри за случайни играчи. Той е много подобен на Chess Tactiscs Pro. Най-вече ще решавате всички офлайн пъзели .

Тук има три трудности, които трябва да бъдат избрани според вашите възможности. Безплатната версия съдържа реклами, докато про версията не.

5. Истински шах

Real Chess е една от най-добрите шахматни партии там. Разполага с добре изглеждаща 3D дъска. Тази игра също включва онлайн мултиплейър , чат по време на игра и различни теми на борда.

Можете също така да играете в 2D, ако 3D дъската е твърде разсейваща. Тази игра предлага 2400 нива на трудност, които можете да опитате точно сега.

Според вас коя игра е най-добрата от 5-те списъка с шахматни игри за Android по-горе? Jalantikus предложи последния, защото беше много предизвикателен и много усъвършенства мозъчните ни умения.Коя игра е вашият избор? Оставете коментарите си по-долу. Благодаря ти.