7 най-нови и безплатни приложения за Android април 2017 г.

Новото приложение обаче със сигурност си заслужава да се опита и ето някои от най-новите приложения за Android за 2017 г., избрани от JalanTikus.

Намирането на най-доброто приложение е доста трудно. Тъй като най-доброто приложение за ApkVenue, то не е непременно най-доброто за вас. В крайна сметка всичко се свежда до вашите нужди, където всеки има различни нужди.

Да, възникнаха много нови приложения, които имат функции, които са практически идентични със съществуващите приложения. Новото приложение обаче със сигурност си заслужава да се опита и ето някои от най-новите приложения за Android за 2017 г., избрани от JalanTikus.

  • 7 най-нови и безплатни приложения за Android март 2017 г.
  • Супер бърз начин за отваряне на приложения на Android
  • 7 най-нови и безплатни игри за Android март 2017 г.

Най-новото и безплатно приложение за Android април 2017 г.

1. Bard - Video Assembler

Сигурни ли сте, че наистина сте креативни? Ако е така, трябва да опитате приложението Bard - Video Assembler на това. Причината е, че можете да пресъздадете видеоклип от видео съдържание в YouTube.

Пренаредете думите, които говорят, по ваш вкус, след което ги комбинирайте с други видеоклипове, за да създадете видеоклипове, които са възможно най-креативни и уникални. Моля, изсипете креативността си в новото приложение Bard - Video Assembler.

2. Cornerfly

Повечето смартфони днес имат дизайн със заоблени ъгли. Освен че изглеждат по-секси, заоблените ъгли също правят смартфона по-сигурен в ръката.

Сега приложението Cornerfly позволява дисплеят на интерфейса на смартфона да има заоблени ъгли, както и дисплеят на LG G6. Jaka го е опитал и резултатите са доста впечатляващи, което е в състояние да промени външния вид, за да бъде по-гладък и по-привлекателен.

Сега приложението е безплатно, но можете да надстроите до версията Pro, за да поддържате разработчици и да получите по-пълни функции. Само Rp.14 хиляди, това е, ако ви харесва.

3. Енергийна лента

Отегчен от същия дисплей на батерията на смартфона? Energy Bar е отговорът. Това приложение за персонализиране ви позволява да показвате батерията над лентата на състоянието привлекателно.

Да, може би това е тривиално. Заслужава си обаче да опитате да придадете на любимия си Android смартфон нов облик. Много подходящ за тези от вас, които винаги искат да бъдат различни.

4. Focus Timer Reborn

Следващото последно приложение за потребители на Android е Focus Timer Reborn за увеличаване на производителността. Да, това не е приложение с нови функции и вече има подобни приложения като Brain Focus. Но с нов облик.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Сега Focus Timer Reborn също разчита на техниката pomodoro за увеличаване на производителността. Което изисква да работите съсредоточено 25 минути, почивка 5 минути, след 4 дълги почивки от 30 минути.

5. Hangouts Meet

Hangouts Meet от Google е услуга за видеоконференции, която се фокусира върху провеждането на видеоконференции. Тази чисто нова услуга поддържа видеоконферентна връзка за 30 души наведнъж и потребителите не трябва да създават акаунт или да изтеглят допълнителни приложения.

В допълнение, Meet също позволява на потребителите да се присъединят към видеоконференции чрез приложението Календар и да изпращат покани по имейл. Тази услуга за видеоконферентна връзка е интегрирана и с G Suite, така че всеки потребител може автоматично да получава информация за срещи, чиито данни се извличат от календара.

6. IQBoxy - Приходи и разходи

Ако разработвате стартиращ бизнес или бизнес, програмата за финансово управление е разбира се много важна. Така че, ако в миналото трябваше да платите много, за да наемете разработчик , сега можете да разчитате на приложението за Android.

Най-новият е IQBoxy - Приходи и разходи . За да ви помогне да проследявате разходите и да дигитализирате бележки, разписки или други разписки. Така че, ако сте подходящи, има професионална версия, за да се насладите на по-пълни функции.

7. Метеор

Друго скорошно приложение за Android е Meteor, което е приложение за тестване на скоростта на интернет. Което показва приложения като скорост на изтегляне, качване и пинг.

Add Meteor е, че това приложение показва предложения за това кои приложения са съвместими с вашата интернет връзка. Това приложение е напълно безплатно и без никакви покупки или реклами в приложението, струва си да опитате.

Това са 7-те най-добри нови приложения в априлското издание на Android според избора на JalanTikus, които заслужават вашето внимание.

Ако смятате, че тази статия е полезна, не забравяйте да споделите и оставете своя знак в колоната за коментари по-долу.

Прочетете също статии за приложения или други писания от Lukman Azis .