7 от най-добрите късометражни аниме, идеални за натоварения ви график!

Толкова ли сте заети, че не можете да се справите с вълнението от аниме филм? Просто се успокой! Следва списък с най-добрите кратки анимета, които можете да следвате по всяко време и навсякъде.

Кой тук наистина харесва аниме? Хей, вдигни го!

От ден на ден броят на вълнуващите анимета, които забавляват, се увеличава и варира. Представени са различни жанрове, от екшън до романс или комедия, всичко е там!

Е, проблемът е, че някои от препоръките за най-добрите аниме филми имат голяма продължителност. Не рядко за тези от вас, които имат натоварени делнични дни, ще се почувствате уморени, ако следвате поредица от филми или поредици един по един.

Но не се притеснявайте! ApkVenue има препоръки за 7-те най-добри кратки аниме . Гарантирано, той със сигурност е подходящ за тези от вас, които се нуждаят от кратък, но забавен спектакъл в средата на натоварено учене или работа.

Какво ви интересува? Вместо да се бавим, нека разгледаме следното търсене!

Най-добро кратко аниме

1. Мис монохромен (2013)

Тази аниме поредица излезе през 2013 г. Тя има продължителност от само 4 минути на епизод , общо 39 епизода, разделени на 3 сезона.

Мис Нонохром разказва историята на момиче, което мрази всеки светъл цвят, освен черно-белия.

Ето защо, всеки път, където и да отиде, той винаги носи черно-бели дрехи. Чрез поредица от конфликти това едноцветно момиче започва да се отваря към цветовете, включително цветовете на живота.

2. Кетсуекигата-кун (2013)

Кой не знае тази аниме поредица? За тези от вас, които обичат да обсъждат личности въз основа на кръвна група, това аниме е идеално за вас.

Е един от най-забавните аниме сериали, този аниме има продължителност от 2 минути във всеки епизод . Общо има 48 епизода, разделени на 4 сезона.

Ketsuekigata-kun разказва историята на взаимодействието между кръвните групи, което е гарантирано забавно и весело. Освен това тук е обобщена изцяло информацията за всяка кръвна група.

3. Тонари но Секи-кун (2014)

Това аниме е с продължителност от 7 минути на епизод , с общо 21 епизода само за един сезон.

Тошинари Секи разказва за ученик, който прекарва времето си в изработване на различни творчески предмети. Той също успя да създаде уникални обекти.

Създадена като аниме на живо през 2015 г., тази аниме поредица е идеална за добавяне на творческо вдъхновение.

4. Рекордер на Рандосеру До (2012)

Този аниме сериал трае само 3 минути на епизод , в който общо 38 епизода са разделени на 3 сезона.

Това аниме разказва историята на 11-годишно момче, което расте много по-високо от приятелите си. Без майтап, достига 180 см височина!

Въпреки това той винаги преживява забавни и уникални събития поради необичайната си височина. Тази поредица може да се гледа на различни уебсайтове, за да гледате безплатно аниме на индонезийски.

5. Tegawai (2013)

Един от най-добрите спортни аниме сериали, този има продължителност около 2 минути на епизод , като общо 74 епизода са разделени на 7 сезона.

Е, уникалното в това аниме е, че историята почти няма сюжет. Ще ви бъде представена група момичета, които често прекарват време заедно и спортуват.

Но тук е вълнуващият момент. Teivitas оставете въображението ви да превърне сюжета в забавен и весел. Подходящ за тези от вас, които се нуждаят от кратко и леко гледане.

6. Yama no Susume (2018)

Това аниме е с продължителност само 3 минути с общо 36 епизода, разделени на 2 сезона. Тази аниме поредица разказва историята на четирима приятели, които обичат приключенията.

Ще ви бъдат представени различни видове вълнуващи приключения, които те правят, особено при изследване на необятната природа на Япония.

Въпреки че това аниме няма да отговаря на вас, които обичате да гледате най-доброто фентъзи аниме, защото е малко скучно, няма нищо лошо да го гледате.

7. Данчигай (2015)

Това аниме е може би едно от най-добрите аниме за последното десетилетие. Danchiagi има продължителност от 3 минути на епизод , в който общо 1 епизод има само 1 сезон.

Данчигай разказва историята на момче, което има четири братя и сестри. Без майтап, всички те са момичета!

Така че можете да си представите колко сложен е животът на човека, който живее с четирите си братя и сестри. Но именно там се появяват вълненията и шегите, които оцветяват живота им.

Това са 7-те най-добри кратки анимета, които могат да съпътстват делничните ви дни. Какво мислиш. Какво мислиш, банда?

Хайде, не забравяйте да напишете вашето мнение в колоната за коментари по-долу. Ще се видим в следващата статия на Jala!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Diptya .