5 най-добри игри за старата школа nokia, които ви карат да носталгирате, да ви пропускат

Все още ли си спомняте класическата игра Snake? Влезте направо, банда, защото тук ApkVenue иска да обсъди 5 стари игри на Nokia, които ви носталгират!

От времето на началното училище Jaka една от основните функции на мобилния телефон наистина беше да бъде играчка, когато учителят не гледаше, банда.

С технологията от 90-те години, разбира се, старите игри не бяха толкова сложни като Mobile Legends или Call Of Duty: Mobile, защото обикновено бяха класически аркадни игри .

Но не се заблуждавайте, игрите по подразбиране на Nokia в миналото все още са забавни за игра.

5 стари игри на Nokia, които ви карат да носталгирате

Дори през 2019 г., любимият избор на ApkVenue, ако искате да изчистите ума си, обикновено е класическата игра Minesweeper или Free Cell .

В допълнение към играта, която все още е забавна за игра, Jaka помни и училищните дни, в които играта често е била изборът на Jaka, ако му е скучно.

Но по този повод ApkVenue иска да говори за мобилни телефони в списъка с 5 стари игри на Nokia, които ви носталгират!

1. Змия

Няма начин Джака да пропусне емблематичната игра Snake , видео игра за милион хора, които изглежда са станали част от процеса на съзряване за всички деца от 90-те години.

В тази игра вие играете като змия с цел да нараснете колкото е възможно повече, като ядете храната на екрана.

Предизвикателството е, че не можете да се сблъскате със собствената си опашка, така че колкото по-голяма е вашата змия, толкова по-трудно е да оцелеете.

Самата концепция на тази игра всъщност се ражда от аркадна игра, наречена Blockade, която излезе през 1976 г., но всъщност не експлодира, след като Nokia пусна варианта Snake на мобилните си телефони.

Като водещ продукт на Nokia, играта Snake получи много продължения и в крайна сметка използва триизмерна графика с по-сложен геймплей.

2. Космическо въздействие

В страна превъртане шутър игра Space Impact е друг класически игра, която е с доста сложна игра за HP игри по това време.

В тази игра вие ще управлявате космически кораб, за да се биете с извънземни и да завършите нивата.

Честно казано, въпреки името Space Impact, ApkVenue винаги смята, че тази игра се провежда в морето, банди, защото конструкциите на самолети, врагове и босове много приличат на морската фауна.

Когато мобилните телефони с GPRS възможности излязоха на пазара, Nokia пусна и няколко допълнителни нива, които играчите могат да изтеглят, банда!

Подобно на Snake, Space Impact също получава няколко продължения, които са оборудвани с триизмерна графика и допълнителни сюжетни линии.

3. Отскачане

Аз лично не харесвам тази игра за странично превъртане на платформинг , но Bounce все още може да предизвика носталгията на Jaka.

За разлика от други игри на платформинг като Super Mario , можете да кажете, че в тази игра няма врагове, които да се намесват, банда.

В тази игра вие играете като топка, която трябва да премине през златния кръг на всяко ниво, като същевременно избягвате няколко препятствия, които са пред вас.

Но не се притеснявайте, както подсказва заглавието, топката, която контролирате, може да скочи високо, което ви позволява да избягвате препятствия на всяко ниво.

За някои от продълженията на тази игра, Nokia сътрудничи с финландския разработчик , Rovio , който окончателно разработен популярната игра серията Angry Birds , банда!

4. Броня

Тази игра не е толкова емблематична, колкото другите игри на Nokia, защото Bumper е просто обикновена игра на Pinball .

В тази игра просто трябва да се опитате да вкарате възможно най-високо с помощта на чифт плавници, които могат да се използват, за да се предотврати падането на грабителите.

Въпреки че е проста, играта Bumper на мобилните телефони на Nokia има много атрактивен външен вид и също е много лесна за игра, защото може да се играе само с два бутона.

5. Бантуми

Искате ли да играете конгклак, но нямате борда, банда? Може би това е мисълта на Nokia, когато пуснаха играта Bantumi за своите продукти на HP.

По отношение на геймплея, Bantumi е точно същото като арогантен, където трябва да получите повече плодове от опонента си.

Самият ApkVenue предпочита да играе футбол bekel като дете, така че ApkVenue рядко играе тази игра на стари мобилни телефони на Nokia.

Това, банда, е списък с 5 стари игри на Nokia, които ви карат да носталгирате. Всъщност сега има много варианти на игрите по-горе, които можете да изтеглите от Play Store или App Store .

Но усещането за игра на горните игри със сензорен екран е много различно в сравнение с използването на клавиатурата на Nokia HP, която сега е достъпна само за новата Nokia 3310 .

Имате ли собствена памет с играта по-горе? Или имате други препоръки за старата школа? Споделете в графата за коментари, банда!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Фикри Хариш