направи умен! Това са 10 андроид игри за обучение на десен и ляв мозък

Оказва се обаче, че има няколко игри на Android, които могат да тренират уменията на десния и левия мозък.

Има много игри за Android, които сме срещали. Започвайки от състезателни игри до стратегически игри в Playstore.

Оказва се обаче, че има няколко игри на Android, които могат да тренират уменията на десния и левия мозък . Джака е съставил 10 игри за Android за обучение на десния и левия мозък . Нека проверим ревюто!

  • 10 най-добри аркадни игри за телефони с Android през 2019 г. | Можете да играете без интернет!
  • За тези 9 приложения се твърди, че тренират мозъка да бъде по-умен
  • Тези 6 приложения за обучение по математика на Android ви карат да се справите бързо с бързото броене

10 игри за Android за обучение на десния и левия мозък

1. 2 коли

Не, това не е игра със състезателни автомобили , а игра за пъргавина, която разчита на вниманието при използване на десния и левия мозък.

От вас ще се изисква да контролирате две червени и сини коли, да вземете всеки разпръснат кръг и да избягвате бариерата с формата на кутия. Колкото по-висок е резултатът ви, толкова по-добре можете да контролирате баланса на мозъка си.

2. Хоп

Друга игра за сръчност идва от дългогодишния разработчик Ketchapp . Този път ще бъдете тествани как вашето визуално улавяне може да бъде балансирано с движенията на ръката.

Трябва да контролирате топката, която продължава да скача, от една кутия в друга, която преминава все по-бързо и по-бързо. Ако не се съсредоточите върху контролирането на топката, адресът на топката ви лесно ще попадне в безкрайната пролука.

3. Плочки за пиано 2

Продължавайки предишния франчайз за игра, известен като Don't Tap The White , играта Piano Tiles 2 . Разбира се, това ясно източва и двете части на мозъка ви, за да можете да играете играта.

Трябва да докоснете черната част на екрана, сякаш върху клавиш за пиано, където ритъмът на песента става толкова по-бърз. Освен това добавя повече интелигентност към мозъка ви, тъй като повечето от тях тук са класически песни.

Игри Arcade Clean Master Games ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Геометрия тире

„Най- лудата“ игра за сръчност, която някога е съществувала на Android. В ранните етапи обикновено всяка игра ще се изпълнява лесно. Но не на Geometry Dash , ще бъдете измъчени от началото на нивото до края.

Вашата задача всъщност е съвсем проста, просто донесете кутията до местоназначението, като същевременно избягвате препятствията.

Игри Arcade RobTop Games ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Break Liner

Играейки с реактивен самолет , вашата ловкост и умения ще се изискват в играта Break Liner .

Методът е съвсем прост, само трябва да поддържате самолета в движение, като удряте всяка жълта линия . Трябва обаче да сте наясно и с червените линии, които могат да накарат самолета ви да експлодира. Или също така трябва да сте бързи и да уловите унищожаването на всяка линия, така че самолетът ви да не спира и да бъде унищожен.

6. Следвайте линиите: Асинхронно

Game Follow The Lines: Asynchronous е друга игра, която може да тренира мозъчния ви баланс. Тук всъщност ще се използват между дясната и лявата ви ръка.

Геймплеят е доста прост, трябва само да сложите двата си пръста и да следвате линията. Въпреки това, всяка линия ще бъде различна между дясната и лявата. Ако не можете да разберете разликата между движенията на лявата и дясната си ръка, със сигурност пръстите ви ще излязат извън реда.

7. Танцуваща линия

Dancing Line е игра на сръчност и ритъм , което означава, че ще играете, като балансирате движенията на ръката си и това, което чувате.

Трябва да контролирате линията, която прилича на змия, и да следвате ритъма, за да промените движението на линията според пътя, по който е. Разбира се, тук е необходима интелигентност.

8. Cytus

Все още от ритмичната игра , Cytus не само изисква пъргавина, но и има доста дълбока история. Тук се разказва за човешкия живот от началото до края на света.

Геймплеят е доста пристрастяващ и музиката ще ви поклати главата, защото всяка песен е доста добра за чуване. Трябва само да докоснете всяка точка, която се появява, но тя трябва да съвпада с черната линия и ритъма, който е представен.

Rayark Inc. Музикални игри ИЗТЕГЛИ

9. Crossy Road

Пресичайки пътя, звучи доста тривиално, но става по-сериозно и привлекателно в играта Crossy Road .

Точно така, ще играете персонаж, чиято работа е да пресича пътища с интензивен трафик. Трябва да контролирате характера си, който продължава да напредва, така че да не ви удрят или дори да удрят всяко съществуващо препятствие и препятствие.

Игри Trivia Skin Pack ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Цветен превключвател

Игрите, които имат пъстър дизайн, обикновено изглеждат интересни и ни радват. Изглежда обаче, че Color Switch го превръща в малко досадно.

Възложено ви е да отскачате топката, без да спирате, но трябва да съвпада с цвета на топката и препятствията, които са на пътя ви. Ако отскочите топка от различен цвят с препятствие, определено ще загубите.

Fortafy Games Arcade Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са 10 игри за Android за обучение на десния и левия мозък . Уау, оказва се, че игрите също могат да тренират мозъчната интелигентност. Не забравяйте да напишете вашето мнение в коментарите по-долу!