как да проникна в youtube, за да го направя по-сложен без root!

Youtube е един от най-популярните медии за гледане на видео. Можете да експериментирате с това приложение, ето как да хакнете Youtube, за да го направите още по-сложен!

YouTube е една от най-популярните медии за гледане на видеоклипове днес. Всеки ден милиони хора гледат видеоклипове чрез YouTube. Но има някои функции на YouTube, които липсва на ApkVenue. Като ослепително бял фон и не може да възпроизвежда видеоклипове, когато приложението е затворено.

Е, ApkVenue намери решение, момчета . Можете да направите тъмна тема, а също така да направите видеоклипове в YouTube да се възпроизвеждат в режим на възпроизвеждане на заден план . Ето как да проникна Youtube, за да стане по-сложен без root!

  • Как да отворите YouTube, докато отваряте други приложения, няма да поставите на пауза!
  • 10 начина да добавите YouTube Viewers бързо и лесно
  • 10 канала в YouTube с най-много абонати!

Как да проникна Youtube, за да стане по-сложен без ROOT!

Всъщност Google има и усъвършенствана версия на Youtube, а именно YouTube Red , за съжаление това приложение е достъпно само в няколко държави. Така ApkVenue ще ви каже как да хакнете Youtube, за да го направите по-сложен без root, като използвате приложението YouTube Vanced, така че да имате приложение като YouTube Red.

Стъпка 1: Деинсталирайте Youtube

Първо трябва да деинсталирате приложението YouTube, което получавате от Google Play Store. Това е така, че приложението, което ще инсталираме, може да работи правилно. Тъй като повечето модни приложения като този препоръчват деинсталиране на официалната версия.

Стъпка 2: Настройки на смартфона

Тъй като ще инсталираме приложения извън Play Store, трябва да активираме инсталирането на неизвестни източници . Номерът е да влезете в Настройки> Защита> Неизвестни източници , да го активирате, като плъзнете бутона надясно.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Стъпка 3: Инсталирайте приложението Youtube Vanced

Youtube Vanced има същите разширени функции като първокласната версия на YouTube, а именно Youtube Red. Тези разширени функции включват Dark Theme и Background play . YouTube Red се плаща, но YouTube Vanced е БЕЗПЛАТЕН !

Преди да го използвате, трябва да изтеглите приложението YouTube Vanced на тази връзка. След това инсталирайте както обикновено, като инсталиране на всеки друг apk. Можете също да изтеглите чрез връзката по-долу.

ИЗТЕГЛЕТЕ видео и аудио приложения

Стъпка 4: Активирайте тъмния режим

YouTube Vanced има мощна функция, а именно Dark Theme . Можете да го активирате, като отворите менюто Settings> Venced Settings> Layout Settings . Можете да активирате Dark Theme, за да направите целия YouTube да изглежда тъмен. Или Dark Watch, за да накара YouTube да има тъмен фон при показване на видеоклипове.

Ето как изглежда тъмният режим в YouTube Vanced. Изглежда по-удобно за очите, особено когато го използвате през нощта .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Стъпка 5: Активирайте възпроизвеждането във фонов режим

YouTube Vanced също има страхотни функции като YouTube Red, който се възпроизвежда във фонов режим . Това означава, че видеоклипът в YouTube ще продължи да се изпълнява, въпреки че екранът е изключен . Номерът е да отворите менюто Настройки> Фон и изтегляния> Възпроизвеждане .

Можете също да зададете кога е активирано възпроизвеждането във фонов режим . Сега все още можете да слушате музика или подкасти от YouTube с режим на възпроизвеждане на заден план.

Ето как да хакнем YouTube, за да го направим по-сложен без root от ApkVenue. С Youtube Vanced имате приложение като YouTube Red, което е по-сложно.

Прочетете също статии за YouTube или други интересни статии от Chaeroni Fitri .