как да намерите местоположението на някого чрез интернет

Обикновено как да намерите местоположението на някого чрез интернет се прави от хакери. Искате ли да знаете как? Елате да видите изцяло!

Интернет е най -многофункционалната технология днес. Можете да слушате песни, да редактирате снимки, да гледате филми, да проследявате местоположението на някого.

Да, няма грешка. Чрез интернет се оказва, че можете тайно да проследявате местоположението на някого . Обикновено този метод се извършва от киберсигурност или хакери . Искате ли да знаете как да разберете местоположението на някого чрез интернет? Ела да видиш!

  • Как да докоснете WhatsApp (WA) с хакерски техники за подсмърчане
  • ТАЙНА! Ето как тайно да проследявате местоположението на приятеля си с вашия iPhone
  • Как да отвлечете приятелка на WA от смартфон с Android!

Как да намерите местоположението на някого в Интернет

Източник на снимки: Снимка: IP Tracer

Този метод за тайно проследяване на местоположението на някого се нарича IP Tracer . Както подсказва името, тук ви е необходим ** IP адрес "* на целта, която търсите. Лесно е, можете да следвате тези стъпки директно.

Стъпки

1. Стъпка 1 (Android)

Специално за вашите потребители на Android изтеглете и инсталирайте приложение, наречено "Терминал" . Можете да го изтеглите чрез следната връзка :

Инструменти за разработчици на приложения на Джак Палевич ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Стъпка 2

Уверете се, че можете да взаимодействате с жертвата в „Реално време“ чрез интернет. Въпросът е в реално време е като в чата чрез Facebook и Whatsapp или можете също да провеждате видео разговори чрез Skype .

3. Стъпка 3

За тези от вас, потребители на Windows, отворете "Команден ред" . Докато сте потребител на Android, отворете приложението „Терминал“ . Ако сте дали тази команда "netstat -an" , тогава посочете IP адреса, който се среща най-често в колоната "Външен адрес" .

Стъпка 4

Посетете сайта "IP Tracer" по-долу, след което въведете IP адреса по-рано. Тогава резултатите са както следва.

Посетете: IP Tracer сайт

Слабостта на това как да разберете местоположението на някого чрез интернет е, ако IP адресът на жертвата ви е маскиран . Но като цяло рядко има хора, които маскират IP адреса. Опитайте добре!

Банер: ShutterStock