10 андроид приложения за мотоциклети и автомобили

android приложение за шофьори, което ви улеснява в извършването на шофьорски дейности. И така, какви са приложенията за Android за мотоциклети и автомобили?

Индонезия е страна с доста много потребители на моторизирани превозни средства. Започвайки от две колела до четири колела, всичко е заето, преминавайки през улиците на града. Е, като ездач, разбира се, трябва да имате добри шофьорски умения. Освен това ще бъде по-пълно, ако го добавите с помощта на технология като приложения на вашия смартфон.

Да, шофьорите, които използват Android, трябва да имат няколко андроид приложения за автомобилисти, които ви улесняват в шофирането. И така, какви са приложенията за Android за мотоциклети и автомобили? Така че, нека проверим !

  • В края на годината Сингапур ще има обществени превозни средства без шофьор, кога ще стане Индонезия?
  • Покажете колко безопасно шофирате в тази игра
  • Сложен! Този лаптоп, голям колкото превозно средство, може да достигне до 16 км в час!

Ето 10 приложения за Android за мотоциклетисти и автомобили

1. Waze

Може би много хора вече знаят за това приложение за Android за ездачи. Waze ще ви осигури навигация за пътуване, когато търсите начин да стигнете до вашата дестинация. В това приложение можете също да споделяте информация за задръствания по определен път.

Apps Productivity Waze ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Dashdroid

Приложението за Android на този драйвер, наречено Dashdroid , ви улеснява като шофьор на кола да управлявате всичките си дейности, докато сте в движение. Като се започне от използване на приложения, четене на известия, възпроизвеждане на музика и много други неща, които могат да бъдат направени само в едно приложение.

Изтегляне на приложения в мрежа DashDroid

3. Моята кола - Дневник за гориво / Проследяване

Този път приложението за android за мотоциклетисти и автомобилни състезатели My Car - Fuel log / Tracker наистина ще ви помогне при откриването на употребата на бензин с изминатото разстояние. Така че по-добре да знаете точно колко бензин се консумира и кога да го зареждате. Има и допълнителни функции като анализ на превозното средство като референция при поддържането му.

Приложения Производителност Simple Design Ltd. ИЗТЕГЛИ

4. WheelCheck - Анализирайте гумите си

Точно както преди, този WheelCheck - Анализирайте приложението си за гуми служи за откриване. Този път обаче да установим дали гумите на нашето превозно средство все още са годни за употреба или не. С доста лесен метод трябва само да насочите камерата си към предвидената гума, приложението ще обработи и покаже резултатите от проверката.

David Lynch Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Намери колата ми

Забравяте ли често да паркирате автомобила си? Спокойно, това приложение „ Намери моята кола“ ще ви помогне да запазите координатите на местоположението на вашия автомобил. Така че, когато го търсите, всичко, което трябва да направите, е да използвате това приложение, за да го намерите бързо и лесно. Така че, няма такова нещо като обикаляне на зоната за паркиране, защото забравяте мястото за паркиране.

Приложения за производителност ELibera ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Spotify

Все още ли чувате радиото в колата ръчно? Превключете само на Spotify . Можете лесно да предавате поточно музика от изпълнителите, които харесвате. Това приложение ще предоставя и препоръки за музика, която в момента е популярна.

Spotify Video & Audio Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Безопасност на мотоциклета MotoSave

Инцидентите са нещо, от което всеки ездач се страхува много, особено мотоциклетистите. Като се има предвид, че безопасността е основното нещо, тогава трябва незабавно да отворите място за инсталиране на приложението MotoSave MotoSave на вашия смартфон. Това android приложение за шофьори ще отговаря за изпращането на аварийни съобщения и координати на местоположението, ако по всяко време претърпите инцидент, за да можете веднага да получите помощ.

Браузърни приложения Grzegorz Maà ??  ?? opolski ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Ръчно сервизно обслужване на двигателя

Направете го лесно и ви напомнете да се грижите за мотора си “. Това е лозунгът, съдържащ се в това приложение за ръчно обслужване на мотоциклети . Да, според лозунга, това приложение за ездачи служи като бележка за записване на последния път, когато сте обслужвали мотор. Това приложение ще включи известията и алармите автоматично при пристигане, за да обслужва любимия ви мотор.

Производителност на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ НА RIFEL

9. PertaminaGo Mobile

Това приложение от Pertamina, PertaminaGo Mobile , има за цел да ви каже къде е най-близката бензиностанция Pertamina. Това е доста полезно, особено ако преминавате през район, през който никога не сте преминавали.

Приложения за производителност PT.Pertamina (Persero) ИЗТЕГЛЯНЕ

10. BaBe (Автомобилен канал)

Ако сте шофьор на автомобил или мотоциклет, разбира се, вие също трябва да сте в крак с актуалните автомобилни новини и разработки. Всичко това можете да намерите в приложението за новини BaBe , за да бъдем точни в автомобилния канал . По този канал можете да получавате актуализации за различни видове информация за автомобилния свят.

Приложения за производителност на Mainspring ИЗТЕГЛЯНЕ

Да, това са 10 приложения за Android за мотоциклети и автомобили. Инсталирайте тези приложения веднага, за да улесните и да ви помогнат по време на шофиране. Споделете вашето мнение в графата за коментари!